Кляр для відбивних зі свинини - рецепт
Піджареної і апетитна відбивна припаде до душі всім любителям смачно поїсти. Урізноманітнити цю страву вам допоможуть різноманітні кляры, які готуються з борошна, яєць, молока і інших компонентів. Сьогодні ми розповімо вам, як зробити кляр для відбивних зі свинини.
Інгредієнти:
плавлений сир – 150 г;
яйце – 2 шт.;
молоко – 100 мл;
мука – 4 ст. ложки;
спеції.
Приготування
У глибоку пиалку розбиваємо свіжі яйця і збиваємо до утворення однорідної маси. Потім тоненькою цівкою вливаємо молоко і паралельно продовжуємо збивати виделкою. Далі підсолюємо кляр за смаком і поступово висипаємо борошно і тертий плавлений сир. Ретельно розмішуємо тісто і залишаємо на 15 хвилин постояти.
Інгредієнти:
борошно – 200 г;
яйце – 6 шт.;
молоко – 5 ст. ложок;
вершки – 3 ст. ложки;
майонез – 3 ст. ложки;
часник – 2 зубчики;
спеції.
Приготування
Змішуємо сирі яйця з холодним молоком, вершками і майонезом. Добре все розмішуємо і, не зупиняючись, всипаємо борошно. Після цього видавлюємо через прес очищений часник і додаємо сіль. Збиваємо кляр віночком до однорідності. Нарізану тонкими шматочками свинину відбиваємо кухонним молотком, підсолюємо з обох сторін, а потім мачає в охолоджений кляр і обсмажуємо на рослинному маслечко.
Інгредієнти:
яйце – 3 шт.;
твердий сир – 60 г;
мука – 4 ст. ложки;
вершки нежирні – 100 мл;
спеції.
Приготування
Яйця спочатку охолоджуємо, а потім розбиваємо в миску і збиваємо. Потім акуратно вливаємо жирні вершки і ретельно розмішуємо суміш. Твердий сир подрібнюємо на терочке і висипаємо до яєчної маси. Заправляємо кляр спеціями за смаком, ретельно перемішуємо всі компоненти і приступаємо до приготування основного блюда.
Інгредієнти:
яйце – 1 шт.;
крохмаль картопляний – 2 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Отже, картопляний крохмаль з'єднуємо з дрібною сіллю і просіваємо в миску. Потім додаємо сире яйце і ретельно перемішуємо. Підготовлені скибочки свинини трохи відбиваємо столовим молотком і заливаємо сумішшю лимонного соку з соєвим соусом і подрібненим часником. Далі опускаємо м'ясо в пишний кляр з крохмалю і обсмажуємо на рослинному маслі з двох сторін.
Рецепт кляру для відбивних зі свинини
Інгредієнти:
Приготування
У глибоку пиалку розбиваємо свіжі яйця і збиваємо до утворення однорідної маси. Потім тоненькою цівкою вливаємо молоко і паралельно продовжуємо збивати виделкою. Далі підсолюємо кляр за смаком і поступово висипаємо борошно і тертий плавлений сир. Ретельно розмішуємо тісто і залишаємо на 15 хвилин постояти.
Кляр для свинячих відбивних з майонезом
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо сирі яйця з холодним молоком, вершками і майонезом. Добре все розмішуємо і, не зупиняючись, всипаємо борошно. Після цього видавлюємо через прес очищений часник і додаємо сіль. Збиваємо кляр віночком до однорідності. Нарізану тонкими шматочками свинину відбиваємо кухонним молотком, підсолюємо з обох сторін, а потім мачає в охолоджений кляр і обсмажуємо на рослинному маслечко.
Кляр для відбивних з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Яйця спочатку охолоджуємо, а потім розбиваємо в миску і збиваємо. Потім акуратно вливаємо жирні вершки і ретельно розмішуємо суміш. Твердий сир подрібнюємо на терочке і висипаємо до яєчної маси. Заправляємо кляр спеціями за смаком, ретельно перемішуємо всі компоненти і приступаємо до приготування основного блюда.
Як зробити пишний кляр для відбивних?
Інгредієнти:
Приготування
Отже, картопляний крохмаль з'єднуємо з дрібною сіллю і просіваємо в миску. Потім додаємо сире яйце і ретельно перемішуємо. Підготовлені скибочки свинини трохи відбиваємо столовим молотком і заливаємо сумішшю лимонного соку з соєвим соусом і подрібненим часником. Далі опускаємо м'ясо в пишний кляр з крохмалю і обсмажуємо на рослинному маслі з двох сторін.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати відбивні з курячого філе?
Існує безліч оригінальних рецептів приготування курячих відбивних, однак ми пропонуємо вам кілька варіантів найпростіших страв з курячої грудки.
Як робити тісто для риби?
Як зробити кляр для риби? Цим питанням задається кожна господиня, яка хоче приготувати смачну рибку в м'якій або хрусткої оболонці. Насправді
Відбивні зі свинини в клярі
Любите готувати відбивні зі свинини, але звичні рецепти вже набридли? Тоді ми підкажемо вам, як урізноманітнити це просте блюдо і що приготувати до
Свинина в клярі - рецепт
Свинина, приготована в клярі, виходить надзвичайно соковитою і ароматною. Причому необов'язково обсмажувати її в олії, можна запекти м'ясо в клярі в
Як робити кляр?
Ми звикли смажити в клярі і м'ясо, і рибу, і навіть кальмари, якщо такий делікатес у нас сьогодні до столу. Ось тільки часто господині використовують
Кляр з майонезом
Кляр - це спеціальне рідке тісто, в яке вмочують будь-продукт рибу, кабачки, сосиски і т. д. для додання їм соковитості і хрусткого стану. І сьогодні