Піджареної і апетитна відбивна припаде до душі всім любителям смачно поїсти. Урізноманітнити цю страву вам допоможуть різноманітні кляры, які готуються з борошна, яєць, молока і інших компонентів. Сьогодні ми розповімо вам, як зробити кляр для відбивних зі свинини.
Рецепт кляру для відбивних зі свинини
Інгредієнти: плавлений сир – 150 г; яйце – 2 шт.; молоко – 100 мл; мука – 4 ст. ложки; спеції. Приготування У глибоку пиалку розбиваємо свіжі яйця і збиваємо до утворення однорідної маси. Потім тоненькою цівкою вливаємо молоко і паралельно продовжуємо збивати виделкою. Далі підсолюємо кляр за смаком і поступово висипаємо борошно і тертий плавлений сир. Ретельно розмішуємо тісто і залишаємо на 15 хвилин постояти.
Кляр для свинячих відбивних з майонезом
Інгредієнти: борошно – 200 г; яйце – 6 шт.; молоко – 5 ст. ложок; вершки – 3 ст. ложки; майонез – 3 ст. ложки; часник – 2 зубчики; спеції. Приготування Змішуємо сирі яйця з холодним молоком, вершками і майонезом. Добре все розмішуємо і, не зупиняючись, всипаємо борошно. Після цього видавлюємо через прес очищений часник і додаємо сіль. Збиваємо кляр віночком до однорідності. Нарізану тонкими шматочками свинину відбиваємо кухонним молотком, підсолюємо з обох сторін, а потім мачає в охолоджений кляр і обсмажуємо на рослинному маслечко.
Кляр для відбивних з сиром
Інгредієнти: яйце – 3 шт.; твердий сир – 60 г; мука – 4 ст. ложки; вершки нежирні – 100 мл; спеції. Приготування Яйця спочатку охолоджуємо, а потім розбиваємо в миску і збиваємо. Потім акуратно вливаємо жирні вершки і ретельно розмішуємо суміш. Твердий сир подрібнюємо на терочке і висипаємо до яєчної маси. Заправляємо кляр спеціями за смаком, ретельно перемішуємо всі компоненти і приступаємо до приготування основного блюда.
Як зробити пишний кляр для відбивних?
Інгредієнти: яйце – 1 шт.; крохмаль картопляний – 2 ст. ложки; спеції. Приготування Отже, картопляний крохмаль з'єднуємо з дрібною сіллю і просіваємо в миску. Потім додаємо сире яйце і ретельно перемішуємо. Підготовлені скибочки свинини трохи відбиваємо столовим молотком і заливаємо сумішшю лимонного соку з соєвим соусом і подрібненим часником. Далі опускаємо м'ясо в пишний кляр з крохмалю і обсмажуємо на рослинному маслі з двох сторін.