Вернуться назад Распечатать

Кляр для відбивних зі свинини - рецепт

Кляр для відбивних зі свинини - рецепт
Піджареної і апетитна відбивна припаде до душі всім любителям смачно поїсти. Урізноманітнити цю страву вам допоможуть різноманітні кляры, які готуються з борошна, яєць, молока і інших компонентів. Сьогодні ми розповімо вам, як зробити кляр для відбивних зі свинини.

Рецепт кляру для відбивних зі свинини


Інгредієнти:

  • плавлений сир – 150 г;

  • яйце – 2 шт.;

  • молоко – 100 мл;

  • мука – 4 ст. ложки;

  • спеції.


  • Приготування
    У глибоку пиалку розбиваємо свіжі яйця і збиваємо до утворення однорідної маси. Потім тоненькою цівкою вливаємо молоко і паралельно продовжуємо збивати виделкою. Далі підсолюємо кляр за смаком і поступово висипаємо борошно і тертий плавлений сир. Ретельно розмішуємо тісто і залишаємо на 15 хвилин постояти.

    Кляр для свинячих відбивних з майонезом


    Інгредієнти:

  • борошно – 200 г;

  • яйце – 6 шт.;

  • молоко – 5 ст. ложок;

  • вершки – 3 ст. ложки;

  • майонез – 3 ст. ложки;

  • часник – 2 зубчики;

  • спеції.


  • Приготування
    Змішуємо сирі яйця з холодним молоком, вершками і майонезом. Добре все розмішуємо і, не зупиняючись, всипаємо борошно. Після цього видавлюємо через прес очищений часник і додаємо сіль. Збиваємо кляр віночком до однорідності. Нарізану тонкими шматочками свинину відбиваємо кухонним молотком, підсолюємо з обох сторін, а потім мачає в охолоджений кляр і обсмажуємо на рослинному маслечко.

    Кляр для відбивних з сиром


    Інгредієнти:

  • яйце – 3 шт.;

  • твердий сир – 60 г;

  • мука – 4 ст. ложки;

  • вершки нежирні – 100 мл;

  • спеції.


  • Приготування
    Яйця спочатку охолоджуємо, а потім розбиваємо в миску і збиваємо. Потім акуратно вливаємо жирні вершки і ретельно розмішуємо суміш. Твердий сир подрібнюємо на терочке і висипаємо до яєчної маси. Заправляємо кляр спеціями за смаком, ретельно перемішуємо всі компоненти і приступаємо до приготування основного блюда.

    Як зробити пишний кляр для відбивних?

    Кляр для відбивних зі свинини - рецепт

    Інгредієнти:

  • яйце – 1 шт.;

  • крохмаль картопляний – 2 ст. ложки;

  • спеції.


  • Приготування
    Отже, картопляний крохмаль з'єднуємо з дрібною сіллю і просіваємо в миску. Потім додаємо сире яйце і ретельно перемішуємо. Підготовлені скибочки свинини трохи відбиваємо столовим молотком і заливаємо сумішшю лимонного соку з соєвим соусом і подрібненим часником. Далі опускаємо м'ясо в пишний кляр з крохмалю і обсмажуємо на рослинному маслі з двох сторін.