Суп з червоної риби
![Суп з червоної риби Суп з червоної риби](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/sup_iz_krasnoy_ryby_0.jpg)
Рецепт супу з червоної риби
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю і часник чистимо, дрібненько шаткуємо й підрум'янюємо на оливковій олії. Морква обробляємо, натираємо на терочке, додаємо до цибульки і обсмажуємо до готовності. Болгарський перець обполіскуємо, очищаємо від насіння і рубаємо тонкими скибочками, а помідори подрібнюємо невеликими кубиками. Викладаємо підготовлені овочі на сковороду і тушкуємо до м'якості, приправляючи спеціями за смаком. Рис відварюємо в солонуватою воді до напівготовності. Червону рибу промиваємо, нарізаємо шматочками і кидаємо до рису, уваривая ще 10 хвилин. Після цього викладаємо в каструлю всю овочеву зажарку, доводимо до кипіння, тушкуємо 5 хвилин і розливаємо смачний супчик з червоної риби по тарілках, прикрасивши зеленим цибулею.
Суп пюре з червоної риби
Інгредієнти:
Приготування
Щоб приготувати суп з червоної риби хребти і хвости кладемо в каструлю і заливаємо фільтрованою водою. Додаємо лавровий листочок, спеції, доводимо до кипіння і варимо бульйон 30 хвилин. Потім знімаємо з вогню і проціджуємо обережно через марлю. Картоплю миємо, очищаємо і нарізаємо кубиками, а філе подрібнюємо шматочками. Тепер викладаємо в бульйон картоплю і ставимо каструлю на вогонь. Коли він стане м'яким, додаємо трохи рибного філе і варимо приблизно 7 хвилин. Після цього знімаємо суп з вогню і збиваємо блендером до утворення однорідної маси. Додаємо решту рибку, ставимо на вогонь, кип'ятимо і варимо 3 хвилини. Далі вливаємо вершки і ретельно все перемішуємо. Зелень обполіскуємо, обсушуємо, подрібнюємо і кидаємо її в суп, приготований з хребтів червоної риби. Проварюємо все ще хвилин 7 а потім розливаємо по тарілочках і кличемо всіх до столу.
Крем-суп з червоної риби
Інгредієнти:
Приготування
У глибоку каструлю наливаємо воду і ставимо її на середній вогонь. Філе червоної риби гарненько промиваємо і викладаємо в каструлю. Нагріваємо до кипіння і варимо близько 5 хвилин. Потім рибу акуратно виймаємо з бульйону, а його проціджуємо і повертаємо назад на плиту. Плавлений сирок заздалегідь заморожуємо, а потім розгортаємо з упаковки, натираємо на крупній тертці і кидаємо в киплячий бульйон. Овочі
![Суп з червоної риби Суп з червоної риби](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/krem_sup_iz_krasnoy_ryby.jpg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Суп без картоплі](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/sup_bez_kartoshki.jpg)
Суп без картоплі
Якщо ви зібралися варити суп, а в будинку не виявилося картоплі - не впадайте у відчай, можна приготувати не менш смачний суп без картоплі. Наші
![Суп зі свіжої капусти](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/sup_iz_svezhey_kapusty.jpg)
Суп зі свіжої капусти
Коли хочеться чогось немудрого, але в той же час ситного і поживного, відразу згадується суп зі свіжої капусти. І продуктів мінімум, і часу забирає
![Суп з білих грибів](/uploads/posts/2015-03/sup-z-blih-gribv_531.jpeg)
Суп з білих грибів
Гриби - це корисний і смачний продукт. Різновидів їх дуже багато: печериці, опеньки, лисички, грузді, гливи і т. д. А сьогодні ми вам підкажемо
![Юшка з сьомги - рецепт](/uploads/posts/2015-03/yushka-z-somgi-recept_591.jpeg)
Юшка з сьомги - рецепт
Юшка з сьомги виходить дуже ароматною і ситної, з ніжним, вишуканим смаком. Таке блюдо можна подати і до святкового обіду, подавши до столу в
![Юшка з осетрини - рецепт](/uploads/posts/2015-03/yushka-z-osetrini-recept_511.jpeg)
Юшка з осетрини - рецепт
Вуха - це смачний легкий супчик, який за традицією вариться з голови і хвоста рибки. І зараз ми розглянемо кілька рецептів створення юшки з осетрини.
![Суп з пікші](/uploads/posts/2015-03/sup-z-pksh_631.jpeg)
Суп з пікші
Любителі юшки обов'язково оцінять ароматний суп з пікші! Ця риба - просто знахідка для приготування рибних страв, і суп тому не виключення. Прості