Супи, приготовлені з червоної риби, дуже різноманітні. Вони виходять неймовірно ароматними, поживними і злегка пікантними. До того ж готувати їх досить легко і швидко.
Рецепт супу з червоної риби
Інгредієнти: вода фільтрована – 2 л; філе червоної риби – 250 г; помідор свіжий – 2 шт.; болгарський свіжий перець – 1 шт.; цибулина – 1 шт.; морква – 1 шт.; рис дліннозерновой – 40 г; часник – 2 зубчики; спеції; цибуля зелена. Приготування Цибулю і часник чистимо, дрібненько шаткуємо й підрум'янюємо на оливковій олії. Морква обробляємо, натираємо на терочке, додаємо до цибульки і обсмажуємо до готовності. Болгарський перець обполіскуємо, очищаємо від насіння і рубаємо тонкими скибочками, а помідори подрібнюємо невеликими кубиками. Викладаємо підготовлені овочі на сковороду і тушкуємо до м'якості, приправляючи спеціями за смаком. Рис відварюємо в солонуватою воді до напівготовності. Червону рибу промиваємо, нарізаємо шматочками і кидаємо до рису, уваривая ще 10 хвилин. Після цього викладаємо в каструлю всю овочеву зажарку, доводимо до кипіння, тушкуємо 5 хвилин і розливаємо смачний супчик з червоної риби по тарілках, прикрасивши зеленим цибулею.
Суп пюре з червоної риби
Інгредієнти: філе горбуші – 200 г; рибні хребти і хвіст – 200 г; вершки нежирні – 100 мл; вода фільтрована – 2 л; картопля – 6 шт.; спеції; свіжа зелень. Приготування Щоб приготувати суп з червоної риби хребти і хвости кладемо в каструлю і заливаємо фільтрованою водою. Додаємо лавровий листочок, спеції, доводимо до кипіння і варимо бульйон 30 хвилин. Потім знімаємо з вогню і проціджуємо обережно через марлю. Картоплю миємо, очищаємо і нарізаємо кубиками, а філе подрібнюємо шматочками. Тепер викладаємо в бульйон картоплю і ставимо каструлю на вогонь. Коли він стане м'яким, додаємо трохи рибного філе і варимо приблизно 7 хвилин. Після цього знімаємо суп з вогню і збиваємо блендером до утворення однорідної маси. Додаємо решту рибку, ставимо на вогонь, кип'ятимо і варимо 3 хвилини. Далі вливаємо вершки і ретельно все перемішуємо. Зелень обполіскуємо, обсушуємо, подрібнюємо і кидаємо її в суп, приготований з хребтів червоної риби. Проварюємо все ще хвилин 7 а потім розливаємо по тарілочках і кличемо всіх до столу.
Крем-суп з червоної риби
Інгредієнти: вода фільтрована – 1 л; філе червоної риби – 300 г; плавлений сирок – 1 шт.; картопля – 3 шт.; цибулина – 1 шт.; морква – 1 шт.; вершки 20 % – 100 мл; лавровий лист – 2 шт.; спеції. Приготування У глибоку каструлю наливаємо воду і ставимо її на середній вогонь. Філе червоної риби гарненько промиваємо і викладаємо в каструлю. Нагріваємо до кипіння і варимо близько 5 хвилин. Потім рибу акуратно виймаємо з бульйону, а його проціджуємо і повертаємо назад на плиту. Плавлений сирок заздалегідь заморожуємо, а потім розгортаємо з упаковки, натираємо на крупній тертці і кидаємо в киплячий бульйон. Овочі

промиваємо, обробляємо і знову обполіскуємо. Морква подрібнюємо на крупній тертці, а рубаємо цибулю кубиками. Викладаємо овочі на сковороду і пасеруємо в маслечко до золотистого відтінку. Після цього перекладаємо обжарку в бульйон. Картопля очищаємо, шаткуємо кубиками і додаємо в суп. Рибне філе обробляємо від кісток і теж відправляємо в каструлю. Додаємо сіль з перцем і лавровий листок. Варимо до готовності і м'якості картоплі. Потім знімаємо з плити і виймаємо лаврушку. Подрібнюємо суп у пюре, розбавляємо вершками і прогріваємо на самому тихому вогні. Ось і все, крем-суп з червоної рибки готовий! Подаємо його на стіл, прикрасивши подрібненою зеленню і посипавши житніми сухариками!