Борщ з щавлю з яйцем - рецепт
![Борщ з щавлю з яйцем - рецепт Борщ з щавлю з яйцем - рецепт](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/recept_shchi_iz_shchavelya_s_yaycom.jpg)
Борщ з щавлю з яйцем - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування цієї страви, наливаємо в каструлю фільтровану воду і ставимо посуд на плиту, включивши вогонь. Потім акуратно опускаємо оброблену курку, бульйон доводимо до кипіння, знімаємо шумівкою, поднявшеюся пінку і варимо на середньому вогні, накривши кришкою. Паралельно з цим, в маленькій каструльці, відварюємо яйця. Овочі промиваємо, чистимо за необхідності і нарізаємо кубиками, а свіжу зелень обполіскуємо і дрібно шаткуємо. Кладемо картоплю, цибулю і моркву в каструлю, підсолюємо, перчимо за смаком і варимо до м'якості овочів. Далі кидаємо зелень і тушкуємо супчик ще хвилин 20. Тепер вимикаємо вогонь, додаємо приправи, наполягаємо блюдо і подаємо борщ з щавлю до столу, прикрасивши рубаним яйцем і заправивши охолодженої сметаною.
Рецепт борщ з щавлю з яйцем без м'яса
Інгредієнти:
Приготування
У каструлю наливаємо чисту воду і нагріваємо її на невеликому вогні до кипіння. Цим часом промиваємо картоплю чистимо його і нарізаємо кубиками. Морква обробляємо і шаткуємо тонкою соломкою. Цибулину очистити і рубаємо півкільцями. Щавель ретельно промиваємо, обсушуємо рушником і подрібнюємо. У каструлю з закипілої водою кидаємо картоплю акуратно і солимо за смаком. У сковороду наливаємо масло, розігріваємо його і пасеруємо до прозорого стану цибулька. Додаємо моркву і тушкуємо овочі хвилин 7. Готову обжарку перекладаємо в каструлю до картоплі, накриваємо кришкою, зменшуємо полум'я і тушкуємо супчик хвилин 10. У миску розбиваємо яйця і добре збиваємо їх міксером до появи піни. Після цього отриману суміш виливаємо тонкою цівкою в каструлю і варимо ще 3 хвилини. У готові щи кидаємо нарізаний щавель, кип'ятимо їх, а потім вимикаємо вогонь, накриваємо кришкою і даємо страві настоятися. Розливаємо страву по тарілках і подаємо до столу зі сметанкою.
Зелений борщ зі щавлем та перепелиними яйцями в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Курку добре промиваємо, нарізаємо невеликими шматками, а овочі обробляємо і подрібнюємо. Тепер викладаємо в чашу мультиварки всі підготовлені інгредієнти, додаємо за смаком сіль і будь-які ароматні спеції на ваш смак. Вміст
![Борщ з щавлю з яйцем - рецепт Борщ з щавлю з яйцем - рецепт](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/zelenye_shchi_s_shchavelem_i_yaycom.jpg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Суп зі свіжої капусти](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/sup_iz_svezhey_kapusty.jpg)
Суп зі свіжої капусти
Коли хочеться чогось немудрого, але в той же час ситного і поживного, відразу згадується суп зі свіжої капусти. І продуктів мінімум, і часу забирає
![Зелений борщ - рецепт](/uploads/posts/2015-03/zeleniy-borsch-recept_391.jpeg)
Зелений борщ - рецепт
Зелений борщ - це традиційне перше блюдо в українській і російській кухнях. У кожної господині, звичайно ж, є свої секрети приготування цього супу. У
![Зелений борщ зі щавлем - рецепт](/uploads/posts/2015-03/zeleniy-borsch-z-schavlem-recept_351.jpeg)
Зелений борщ зі щавлем - рецепт
Борщ - це популярне блюдо української і російської кухонь. І сьогодні ми розповімо, як зварити зелений борщ зі щавлем. Він виходить ситним і володіє
![Зелений борщ з кропивою](/uploads/posts/2015-03/zeleniy-borsch-z-kropivoyu_161.jpeg)
Зелений борщ з кропивою
Зелений борщ з кропивою - це смачне і корисне перше блюдо. Це прекрасна альтернатива вже знайомому нам борщу з щавлем. Давайте детально розберемося,
![Зелений борщ зі шпинатом](/uploads/posts/2015-03/zeleniy-borsch-z-shpinatom_831.jpeg)
Зелений борщ зі шпинатом
Зелений борщ - це популярне блюдо російської та української кухні. Його готують в літній період з різною зеленню: щавлем, кропивою, шпинатом. Також
![Зелений борщ у мультиварці](/uploads/posts/2015-01/zeleniy-borsch-u-multivarc_561.jpeg)
Зелений борщ у мультиварці
Зелений борщ - традиційне блюдо російської та української кухні. Він готується з додаванням зелені та має кислуватий смак. І сьогодні ми розповімо,