Як варити щі зі свинини?
![Як варити щі зі свинини? Як варити щі зі свинини?](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/height_230/natalymar/kak_varit_shchi_iz_svininy.jpg)
Щі зі свіжої капусти зі свининою рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Першим ділом сире м'ясо обробляємо, нарізаємо його кубиками і кладемо в киплячу воду. Через 10 хвилин свинину виймаємо, зливаємо бульйон, а каструлю обполіскуємо від піни. Після цього кладемо м'ясо в чисту холодну воду, доводимо до закипання, зменшуємо вогонь і варимо бульйон близько 2 годин. Свіжу капусту дрібно шаткуємо і обережно опускаємо в бульйон. Не втрачаючи часу дарма, обробляємо всі овочі, моркву натираємо на тертці, а цибулю шаткуємо півкільцями. Тепер викладаємо їх у сковорідку, наливаємо трохи масла і пасеруємо овочі до рум'яного кольору, періодично помішуючи. Як тільки ви зрозумієте, що м'ясні шматочки вже готові, очищаємо картоплю і рубаємо його кубиками. Далі кидаємо його в суп, а через 15 хвилин викладаємо морквяно-цибулеву засмажку. Готуємо щі ще 5 хвилин, закривши кришкою, а потім вимикаємо вогонь і наполягаємо блюдо близько 10 хвилин. Ну, ось і все, поживні та корисні щі зі свининою зі свіжої капусти готові. Подаємо їх гарячими з чорним хлібом, розлив по глибоких тарілках і заправивши сметанкою.
Щі з квашеної капусти з свинини
Інгредієнти:
![Як варити щі зі свинини? Як варити щі зі свинини?](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/height_230/natalymar/kak_prigotovit_shchi_iz_svininy.jpg)
Приготування
Свинину добре промиваємо, обробляємо і порційно рубаємо ножем. Потім складаємо в каструльку, заливаємо 2 літрами холодної води, ставимо на середній вогонь і доводимо до кипіння. Після цього знімаємо шумівкою піну, що утворилася, зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і варимо бульйон близько години. Цибулину і моркву чистимо, крупно нарізаємо і пасеруємо на сухій сковороді без додавання масла хвилинки 3. Потім викладаємо обжарку в бульйон, кидаємо лавровий листочок і готуємо під кришкою ще 1 годину. Далі свинину акуратно виймаємо, а бульйон проціджують. Картоплю чистимо, крупно нарізаємо і обережно опускаємо в суп. Квашену капусту промиваємо гарячою водою, віджимаємо рідину і викладаємо в суп. Варимо свіжі щі зі свининою ще хвилин 20 подсаливая за смаком. Потім вимикаємо вогонь, даємо страві настоятися хвилин 30 а потім подаємо зі свіжою зеленню, сметанкою і часничком.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Борщ зі свіжої капусти](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/borshch_iz_svezhey_kapusty.jpg)
Борщ зі свіжої капусти
Мабуть, борщем вже складно когось здивувати. Однак, це ситна перше блюдо нікого не залишає байдужим. Борщ ніколи не набридає, тому що варіантів його
![Суп зі свіжої капусти](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/sup_iz_svezhey_kapusty.jpg)
Суп зі свіжої капусти
Коли хочеться чогось немудрого, але в той же час ситного і поживного, відразу згадується суп зі свіжої капусти. І продуктів мінімум, і часу забирає
![Крем-суп з цвітної капусти](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/krem_sup_iz_cvetnoy_kapusty.jpg)
Крем-суп з цвітної капусти
Пропонуємо сьогодні приготувати крем-суп з цвітної капусти, який прекрасно буде виглядати на вашому обідньому столі, так і для святкових подій
![Суп з квашеної капусти](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/sup_iz_kvashenoy_kapusty.jpg)
Суп з квашеної капусти
Пропоную вам спробувати приготувати пікантний суп з квашеної капусти, смак якого вас не розчарує. Саме квашена капуста надає звичайному супу кислинку
![Щі з кислої капусти](/uploads/posts/2015-03/sch-z-kisloyi-kapusti_671.jpeg)
Щі з кислої капусти
Щі - це популярне російське блюдо, яке готували наші предки в стародавні часи. Способів його створення існує дуже багато. І сьогодні ми поділимося
![Рагу зі свинини](/uploads/posts/2015-03/ragu-z-svinini_741.jpeg)
Рагу зі свинини
Рагу зі свинини - популярний, і в теж час проста у приготуванні страва. Інгредієнтів для його створення потрібно мінімум, а смак виходить