Соус унагі
![Соус унагі Соус унагі](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/sous_unagi.jpg)
Рецепт соусу унагі
Інгредієнти:
біле напівсухе вино – 200 мл;
Приготування
Отже, в каструлю вливаємо біле вино, додаємо до нього натуральний соєвий соус і «Мірін». Перемішуємо всі інгредієнти, додати рибний бульйон і розмішуємо до повного розчинення крупинок. Ставимо ємність на плиту, доводимо до закипання, а потім зменшуємо полум'я і варимо соус 15 години. Коли маса зменшиться майже наполовину і придбає карамельний колір, знімаємо з плити, додаємо трохи цукру і швиденько розмішуємо. З чим їдять соус унагі? Після охолодження перелити масу в пиалку і подаємо до риби, морепродуктів, а також страв з рису. Приготувати соус, ви зможете перетворити повсякденний вечеря в вишуканий і святковий. Зберігаємо готовий соус в холодильнику або при кімнатній температурі.
Соус унагі з вугром
Інгредієнти:
Приготування
Беремо невелику каструлю, наливаємо в неї воду, соєвий соус і «Мірін». Потім додаємо цукор і дрібно нарізаний копчений вугор. Запалюємо вогонь, доводимо масу до кипіння і, помішуючи, проварюємо 8 хвилин. Тепер беремо крохмаль розводимо його водою і акуратно виливаємо цю суміш у каструлю. Варимо соус ще 5 хвилин до загустіння, а потім проціджуємо і подаємо до столу.
Рецепт соусу унагі
Інгредієнти:
Приготування
Виливаємо В каструлю саке і «Мірін», додаємо трохи меду і подрібнених копченого вугра. Потім всипаємо цукор і кладемо очищені і дрібно порубані овочі. Все перемішуємо і ставимо на самий слабенький вогонь. Після закипання, проварюємо суміш ще 10 хвилин, а потім виймаємо шумівкою цибулю з морквою і викидаємо їх. Якщо ви хочете отримати густоватый соус, додаємо в нього трохи розведеного водою крохмалю і тушкуємо ще 5 хвилин.
Швидкий рецепт соусу унагі
Інгредієнти:
Приготування
Виливаємо В каструлю склянку вина, соус «Мірін», додаємо соус «Кикоман» і трохи води. Потім додаємо цукор, все перемішуємо і ставимо варитися на слабкий вогонь. Після закипання, помішуючи, проварюємо соус ще 10 хвилин і в кінці вводимо розведений водою крохмаль. Приготований таким чином соус, зберігаємо в холодильнику близько тижня.
Рецепт соусу унагі для вугра
Інгредієнти:
![Соус унагі Соус унагі](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/unagi_sous_v_domashnih_usloviyah.jpg)
Приготування
Для того, щоб приготувати соус унагі в домашніх умовах, нам необхідно підготувати всі потрібні нам продукти. Отже, в сотейник наливаємо оливкова масло, соєвий соус і кладемо мед. Імбир подрібнюємо на тертці і акуратно проціджуємо сік. Після цього і виливаємо його в сотейник. Все ретельно перемішуємо, ставимо посуд на маленький вогонь і додаємо трохи крохмалю. Варимо соус до загусання кілька хвилин, але ні в якому разі не даємо йому закипіти, щоб не зіпсувати смак. Ну, ось і все, соус унагі для вугра готовий! Переливаємо його в соусник і остуджуємо.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Соус для спагетті](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/sous_dlya_spagetti_0.jpeg)
Соус для спагетті
Що може бути простіше, ніж приготувати спагетті до вечері? Однак, навіть таке просте блюдо як спагетті можна перетворити на справжнє святкове
![Соус для риби](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/sous_dlya_ryby_0.jpg)
Соус для риби
Риба може бути смачною сама по собі, але ще смачніше вона стане завдяки спеціальним соусів для риби. Соус зробить смак рибного страви набагато
![Шведський соус](/uploads/posts/2015-03/shvedskiy-sous_771.jpeg)
Шведський соус
Соуси доповнюють смак будь-якої страви. І сьогодні мова піде про шведському соусі. У нашій статті ми зібрали кілька найбільш цікавих рецептів цього
![Салат з вугром](/uploads/posts/2015-01/salat-z-vugrom_881.jpeg)
Салат з вугром
Салат з вугром - відмінне японське блюдо, яке легко приготувати в домашніх умовах. Якщо ви любите незвичайні і незвичні страви, то воно порадує вас
![Роли з вугром](/uploads/posts/2015-01/roli-z-vugrom_221.jpeg)
Роли з вугром
Роли з вугром є одним з найпопулярніших страв ресторанів японської кухні, яке, при цьому, надзвичайно рідко готують вдома. Якщо вам пощастило
![Роли «Темпура»](/uploads/posts/2015-01/roli-tempura_661.jpeg)
Роли «Темпура»
Гарячі роли - страва на любителя, проте багато хто не може відязикати собі в задоволенні поласувати ролами «Темпура» в ніжному хрусткому клярі.