Заправка для фунчози
![Заправка для фунчози Заправка для фунчози](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_200/natalymar/zapravka_dlya_funchozy.jpg)
З фунчозой готують різні супи, м'ясні страви та салати. Страви з неї можуть бути не тільки цікавими, але і охолодженими. Але найголовніше в її приготуванні – смачна і ароматна заливка. Її можна купити готову в будь-якому магазині, а можна зробити заправку для фунчозы своїми руками.
Рецепт заправки для фунчозы
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати заправку для фунчозы? Отже, мелений червоний перець змішуємо в мисочці з коріандром до отримання однорідної суміші. Потім вливаємо кунжутне масло і натуральний соєвий соус. Все ретельно перемішуємо, ставимо в холодильник, а потім поливаємо готової заправкою фунчозу.
Рецепт корейської заправки для фунчозы
Інгредієнти:
Приготування
Воду наливаємо в каструлю, доводимо до кипіння, розводимо в ній сіль та цукровий пісок. Потім акуратно додаємо рослинне масло, столовий оцет, додаємо спеції і подрібнений часник з перцем чилі . Все перемішуємо, знову доводимо до закипання, накриваємо кришкою і залишаємо остигати. Готову заправку для фунчозы по-корейськи використовують також і для інших салатів азіатської кухні.
Заправка для салату з фунчозы
Інгредієнти:
![Заправка для фунчози Заправка для фунчози](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_200/natalymar/zapravka_dlya_salata_funchoza.jpg)
Приготування
Фунчозу заливаємо закипілої водою і настоюють 10 хвилин. Потім готову локшину відкидаємо на друшляк, а воду поки не виливаємо! Червоний солодкий перчик і цибулину обробляємо і шаткуємо тоненькою соломкою. Тепер готуємо маринад: кінзу дрібно рубаємо, а часник чистимо і пропускаємо через прес. Далі змішуємо кілька ложок залишилася водички з кунжутним маслом і соєвим соусом. Кидаємо трохи порошку каррі зелень кінзу, часник і вливаємо лимонний сік. Відправляємо соус на повільний вогонь і проварюємо рівно 2 хвилинки, інтенсивно перемішуючи.
Фунчозу нарізаємо, змішуємо з морепродуктів, перцем, цибулею і заправляємо соусом!
Рекомендуємо добрі рецепти
![Часникова заправка](/uploads/posts/2015-03/chasnikova-zapravka_811.jpeg)
Часникова заправка
Часник - корисний продукт, що володіє унікальними корисними і смаковими властивостями. На його основі роблять різні соуси і заправки для салатів.
![Салат з курки з ківі](/uploads/posts/2015-03/salat-z-kurki-z-kv_901.jpeg)
Салат з курки з ківі
Деколи в салатах поєднуються, не перший погляд, не поєднувані інгредієнти. І ось про такому незвичайному салатик з курки з ківі ми сьогодні вам і
![Рецепт фунчозы з грибами](/uploads/posts/2015-03/recept-funchozy-z-gribami_821.jpeg)
Рецепт фунчозы з грибами
Фунчоза - несмачна тонка рисова локшина, яку часто використовують в приготуванні різних страв корейської, китайської і японської кухні. Давайте
![Фунчоза по-корейськи](/uploads/posts/2015-01/funchoza-po-koreyski_941.jpeg)
Фунчоза по-корейськи
Фунчоза - прозора локшина, зроблена з рисового крохмалю, - основа багатьох страв азіатської кухні. Її використовують і для приготування перших і
![Як приготувати фунчозу?](/uploads/posts/2015-01/yak-prigotuvati-funchozu_571.jpeg)
Як приготувати фунчозу?
Фунчоза - "скляна" китайська локшина. Скляної її називають за прозорість. Зараз дістати фунчозу можна практично в будь-якому супермаркеті. А ось
![Фунчоза з куркою](/uploads/posts/2015-01/funchoza-z-kurkoyu_821.jpeg)
Фунчоза з куркою
Фунчоза з куркою - під цією назвою ховається не одне блюдо. Так з фунчози і курки можна приготувати приголомшливо смачні салати, як легкі, так і