Фаршировані кальмари в духовці

Кальмари фаршировані овочами в духовці
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Сирі тушки добре промиваємо і очищаємо від пленочек. Цукіні і моркву обробляємо, шаткуємо соломкою, а часник подрібнюємо ножем. Всі овочі ретельно перемішуємо в миску, додаємо очищені креветки і висипаємо тертий сир. Отриманою начинкою наповнюємо тушки кальмарів і закріплюємо відкритий кінець зубочисткою. Для приготування соусу вершки змішуємо зі сметаною і сиром. Заготовки викладаємо на деко, поливаємо вершковою сумішшю і запікаємо фаршировані кальмари в сметанному соусі в духовці не більше 10 хвилин.
Кальмари фаршировані рисом, в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для початку давайте займемося приготуванням рису: промиваємо його і відварюємо до готовності в підсоленій воді. Потім відкидаємо його на друшляк і залишаємо там остигати. Оброблену моркву дрібно шаткуємо. Яблука обполіскуємо, витираємо рушником, рубаємо кубиками і збризкуємо їх лимонним соком. Цибулю чистимо, подрібнюємо і замочуємо на 10 хвилин в теплій воді. Кальмари ретельно промиваємо, знімаємо плівку і залишаємо в цілому вигляді. Для приготування начинки викладаємо в сковороду моркву, підливаємо трохи олії і пасеруємо її 3 хвилинки. Підливаємо трохи води і тушкуємо до напівготовності. Після цього з'єднуємо морква з яблуками, підсолюємо і приправляємо приправами. Знову відправляємо масу в сковороду і тушкуємо до готовності. Фарш остуджуємо, висипаємо туди рис і розбиваємо сире куряче яйце. Все перемішуємо і відставляємо в сторону.
Тепер давайте зробимо з вами соус для страви: у маслі обсмажуємо цибулька, присипаємо його борошном і злегка підрум'янюємо на середньому вогні. Потім вливаємо трохи бульйону, кладемо сметану і доводимо суміш до закипання. Далі беремо підготовлені тушки, заповнюємо їх начинкою і закріплюємо краю зубочисткою. Перекладаємо заготовки у форму для випічки, заливаємо соусом і відправляємо в духовку на 10 хвилин, заздалегідь розігріту до 160 градусів. Подаємо страву в гарячому вигляді, присипавши зверху подрібненою зеленню.
Кальмари фаршировані рисом і грибами, в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Невелику каструлю наповнюємо водою, кип'ятимо її, додаємо дрібку солі і опускаємо тушки кальмарів. Через 2 хвилинки виймаємо їх з окропу і викладаємо на тарілку, для охолодження. Рис відварюємо до повної готовності. Гриби обробляємо,

Рекомендуємо добрі рецепти

Фаршировані кальмари в мультиварці
Любителям морепродуктів рекомендуємо скуштувати неймовірно смачні, ніжні і апетитні фаршировані кальмари в мультиварці - це дуже смачно, а головне -

Чим фарширувати кальмари?
З кальмарів можна приготувати безліч різноманітних страв, проте найпопулярніші цей молюск у фаршированому вигляді. Тушка кальмара ніби спеціально

Кальмари фаршировані рисом і грибами
Любителям морепродуктів наша стаття точно припаде до душі, адже в ній піде мова про кальмарах. І сьогодні ми поговоримо про кальмарах, фаршировані

Фаршировані кальмари - рецепти з грибами
Кальмари фаршировані грибами - оригінальне і просте у приготуванні блюдо, яке неодмінно прикрасить святковий або фуршетний стіл. Давайте розглянемо

Кальмари фаршировані сиром
Фаршировані кальмари - це чудове частування для святкового столу. Варіантів їх приготування з різними начинками досить багато, все залежить від ваших

Кальмари в мультиварці - рецепт
Кальмари - це справжній делікатес, який використовується в приготуванні різноманітних страв. І сьогодні ми поговоримо про те, як їх смачно і