Риба в духовці з морквою і цибулею

Риба з цибулею і морквою під майонезом
Інгредієнти:
Приготування
Рибу чистимо, обробляємо, ретельно промиваємо й обсушуємо рушником. Потім обрізаємо плавники і відрізаємо хвостик і голову. Після цього тушку розрізаємо на шматочки, натираємо сіллю, спеціями і залишаємо маринуватися. А цим часом обробляємо овочі, а потім цибулю шаткуємо півкільцями, моркву рубаємо соломкою. Далі викладаємо їх на сковорідку з розігрітим рослинним маслом і пасеруємо до золотистого кольору. Рибу паніруємо в борошні і щільно викладаємо на деко, попередньо змащений рослинним маслом. Тепер на рибку викладаємо піджарку і густо заливаємо її майонезом. Запікаємо страву протягом 30 хвилин при температурі 220 градусів. Готовність риби під морквою і цибулею в духовці визначаємо за рум'яної скоринки і подаємо до столу.
Риба, запечена з морквою і цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Рибне філе розморожуємо в холодильнику, а потім промиваємо під струменем води і залишаємо, щоб стекла вся рідина. Овочі обробляємо і подрібнюємо: цибулю шаткуємо

Рекомендуємо добрі рецепти

Риба під овочами
Рибку можна готувати сотнею різних способів. Один з них - запікання під овочами. Таке блюдо завжди вийде ніжним, соковитим і ароматним. Як

Риба, запечена з картоплею
Риба, запечена з картоплею - прекрасний варіант обіду або вечері, коли зовсім немає часу стояти біля плити. Пропонуємо вашій увазі кілька простих і

Риба з морквою
Рибне філе можна приготувати різними способами. Але найпростішим і дешевим є приготування риби з морквою і цибулею. Давайте розглянемо декілька

Риба, тушкована з цибулею
Риба, тушкована з цибулею - смачне і досить просте у приготуванні блюдо. Таке корисне страву можна подати до сімейного обіду або вечері. Давайте

Хек у фользі в духовці
Хек - не дорога і смачна рибка, з якої можна приготувати безліч страв. І сьогодні ми розповімо, як її оригінально запекти у фользі в духовці кількома

Пікша з цибулею і морквою
Пікша, приготовлена в духовці, виходить дуже соковитою і ароматною, зберігаючи при цьому свої корисний властивості. А якщо до риби ще додати цибулю і