Котлети з капустою і фаршем

Пропонуємо вам кілька варіантів приготування котлет з капустою і фаршем.
Котлети з курячого фаршу з капустою в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Куряче м'ясо, свиняче сало, очищені моркву, цибулю і капусту подрібнюємо за допомогою м'ясорубки (комбайна або в чаші блендера). В отриманий фарш додаємо яйце, манку, сіль, перець і ретельно перемішуємо протягом п'яти хвилин. Тепер руками, змоченими у воді, ліпимо котлетки і викладаємо на щедро змащений маслом деко на відстані одного сантиметра один від одного.
Запікаємо в духовці двадцять хвилин при температурі 200 градусів.
Тим часом приготуємо соус. Розтоплюємо вершкове масло на сковороді і обсмажуємо на ньому борошно п'ять хвилин, додаємо томатну пасту, воду, лавровий лист, горошини запашного перцю, одну гвоздичку і проварюємо дві хвилини.
Готовим соусом заливаємо котлети і протушиваем п'ять хвилин.
Подаємо з улюбленим гарніром, посипаємо рубаною зеленню базиліка, петрушки і кропу.
Якщо ви вирішили урізноманітнити своє меню, для вас цікавий рецепт приготування капустяних котлет без м'яса з додаванням вівсяної крупи.
Котлети з фаршу з вівсянкою і капустою
Інгредієнти:
Приготування
Дрібно шаткуємо капусту і варимо в молоці до м'якості. Додаємо вівсянку, попередньо злив зайве молоко, тушкуємо п'ять хвилин і охолодити.
Яйця поділяємо на білки і жовтки. Тепер додаємо в отриманий холодний фарш жовтки, сіль і перець. З ретельно перемішаних фаршу ліпимо котлетки, мачає в злегка збитих білках, обвалюємо в сухарях і обсмажуємо на олії як звичайні котлети.
Зі сметани, рубаної зелені, солі і перцю робимо соус і поливаємо їм наші капустяні котлети при подачі. Приємного апетиту!
Котлети з квашеною капустою і фаршем
Інгредієнти:

Приготування
Добре віджату квашену капусту дрібно нарізаємо ножем, подрібнюємо цибулю, часник. Викладаємо все яловичий фарш, додаємо мелений імбир, половину соєвого соусу і ретельно перемішуємо. Сформовані котлетки обсмажуємо на розігрітій олії в сковороді з товстим дном. Час смаження не повинна перевищувати чотирьох хвилин з кожного боку. Так капуста в котлетах залишиться хрустким, що додасть страві особливу пікантність.
Змішуємо майонез, кунжутне масло і залишився соєвий соус. Котлетки подаємо гарячими, з пилу з жару, з гарніром з зеленого горошку і поллємо приготованим соусом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Курячі котлети з капустою
Це блюдо виконано за всіма правилами корисного харчування. Ніжне м'ясо доповнюється овочами і готується просто. Пропонуємо вам поєднувати курку з

Капустяні котлети – рецепт
Овочеві страви актуальні в будь-який час року. Легкі, але в той же час поживні і корисні. Сьогодні ми вам розповімо, як приготувати смачні котлети і

Котлети з лосося
Котлети з лосося - чудовий варіант недільного обіду або вечері. А на гарнір можна подати відварні макарони, картопляне пюре або будь-який гарнір на

Котлети з капусти
Капустяні котлети - чудове корисне блюдо на кожен день. Готувати їх можна з додаванням рису, картоплі, манки, кабачка - тут все залежить від ваших

Пісні котлети з капусти
Котлети - смачне і ситне блюдо, яке можна подати з будь-яким гарніром. І сьогодні ми поділимося цікавими рецептами створення пісних котлет з капусти.

Соєві котлети
Соєві котлети - це чудове ситне блюдо, для тих, хто тримає піст і для вегетаріанців. У нашій статті ми розповімо, як зробити котлетки з соєвого фаршу