Фаршировані баклажани в духовці
![Фаршировані баклажани в духовці Фаршировані баклажани в духовці](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/farshirovannye_baklazhany_v_duhovke.jpg)
Баклажани, фаршировані куркою, і запечені в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Баклажани обробляємо, відрізаємо з обох сторін хвостики і розрізаємо уздовж, витягуючи акуратно серцевину. Потім викладаємо овочеві заготовки в киплячу воду і варимо рівно 7 хвилин. Не гаючи часу, робимо начинку: цибулю з часником подрібнюємо, пасеруємо і викладаємо курячий фарш. Готуємо, помішуючи, хвилин 5 а потім додаємо подрібнену серцевину баклажанів і обсмажуємо все ще 3 хвилини. Після цього кладемо помідори, нарізані кубиками, тушкуємо до м'якості і знімаємо сковороду з вогню. На дно форми виливаємо трохи томатної пасти, викладаємо човники, наповнюємо кожну начинкою і посипаємо зверху тертим сирком. Накриваємо фаршировані баклажани з фаршем фольгою і ставимо їх у духовку на 30 хвилин.
Баклажани, фаршировані овочами, запечені в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Далі ми розповімо вам, як смачно нафарширувати баклажани овочами і приготувати їх в духовці. Синенькі обробляємо, розрізаємо вздовж і виймаємо серцевинки. Отримані човники промазуємо маслом і посипаємо приправами. Накриваємо фольгою й запікаємо в духовці 20 хвилин. М'якоть дрібненько шаткуємо і відкладаємо в сторону. У сковороду наливаємо трохи масла, викладаємо цибулька і пасеруємо його до рум'яного кольору. Додаємо м'якоть баклажанів і тушкуємо ще хвилини 3. Далі кидаємо дрібно нарізаний часник, помідори, спеції і сир. Після цього наповнюємо човники фаршем, посипаємо сухарями і запікаємо 15 хвилин.
Баклажани, фаршировані грибами і запечені в духовці
Інгредієнти:
![Фаршировані баклажани в духовці Фаршировані баклажани в духовці](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/kak_farshirovat_baklazhany_v_duhovke.jpg)
Приготування
Баклажан розрізаємо навпіл і акуратно виймаємо ложкою м'якоть, залишаючи оболонку. У розігріту з маслом сковороду додаємо подрібнену цибульку і часник, пасеруємо 3 хвилинки. Після цього додаємо нарізану кубиками м'якоть баклажана і гриби. Готуємо протягом 5 хвилин. Далі заправляємо начинку сметаною, спеціями і перемішуємо. Баклажани наповнюємо грибною сумішшю, зверху кладемо сирний скибочку і запікаємо страву близько півгодини, до готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Баклажани, фаршировані м'ясом](/uploads/posts/2015-07/baklazhani-farshirovan-myasom_171.jpeg)
Баклажани, фаршировані м'ясом
Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати баклажани, фаршировані м'ясом. Це блюдо просто унікальне за своїм смаком і виглядом. Такі фаршировані запечені
![Баклажани, фаршировані м'ясним фаршем](/uploads/posts/2015-03/baklazhani-farshirovan-myasnim-farshem_271.jpeg)
Баклажани, фаршировані м'ясним фаршем
Баклажани широко використовуються в кулінарії багатьох країн світу. Вони за формою і змістом чудово підходять для фарширування. Начинка для них може
![Баклажани з бринзою](/uploads/posts/2015-03/baklazhani-z-brinzoyu_521.jpeg)
Баклажани з бринзою
Бринза - це дуже смачна різновид сиру. Її використовують у створенні самих різних блюд. І сьогодні ми хочемо вам запропонувати кілька вишуканих
![Баклажани, запечені в духовці](/uploads/posts/2015-03/baklazhani-zapechen-v-duhovc_331.jpeg)
Баклажани, запечені в духовці
Баклажани, запечені в духовці - це прекрасна закуска, як на святковий, так і на буденний стіл. А головне приготувати його досить просто, не потрібно
![Баклажани з грибами](/uploads/posts/2015-03/baklazhani-z-gribami_471.jpeg)
Баклажани з грибами
Баклажани з грибами - це прекрасне блюдо, в якості холодної закуски, доповнення до пасти або будь-якому іншому гарніру. Давайте розберемо кілька
![Баклажани з сиром](/uploads/posts/2015-03/baklazhani-z-sirom_231.jpeg)
Баклажани з сиром
Баклажани з сиром - це смачне і просте у приготуванні блюдо. Варіацій його створення досить багато. Ми зібрали для вас найбільш цікаві рецепти цієї