Пісний пиріг з капустою
![Пісний пиріг з капустою Пісний пиріг з капустою](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/postnyy_pirog_s_kapustoy_0.jpg)
Пісний капустяний пиріг
Інгредієнти:
Приготування
Розігрів рослинне масло у сотейнику, спасеруйте на ньому дрібно нарізану цибулю з часником буквально пару хвилин, після чого додайте до зажарки трохи фенхелю і кайенского перцю. Змішайте цибулю і часник з нашаткованої капусти, залийте майбутню начинку водою і покладіть томати у власному соку. Зменшіть вогонь під посудом з капустяної начинки і тушкуйте до розм'якшення нашаткованих листя.
Розкачати два пласта листкового тіста: один більший, а другий менший. У цьому рецепті ми використовуємо готове пісне листкове бездріжджове тісто на основі рослинного жиру. Викладіть більший шматок на дно посуду для запікання, зверху розподіліть начинку з тушкованої капусти, попередньо переконавшись в тому, що вся зайва волога випарувалася, інакше тісто не пропечеться рівномірно. Накрийте начинку другим шаром тіста, змастіть його маслом поверх і поставте в розігріту духовку на півгодини. Температура духової шафи повинна лежати в межа 195-200°С.
Пісний дріжджовий пиріг з капустою – рецепт
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Дріжджі розмішуємо в теплій воді і залишаємо на 6-7 хвилин. Заливаємо дріжджовим розчином суміш борошна, солі і чебрецю, замішуємо тісто і залишаємо його підійти в теплі до подвоєння.
Розігрів рослинне масло на сковороді пасеруємо на ньому цибулю 2-3 хвилини, додаємо до цибулі засмажки часник і лимонну цедру, а потім продовжуємо готування ще 2 хвилини. Кладемо в сковороду нашатковану капусту, обсмажуємо її 15 хвилин, а потім заливаємо 150 мл води. Через 15 хвилин кладемо до капусти подрібнені томати і накриваємо посуд кришкою. Тушкуємо капусту близько 20-25 хвилин, до м'якості, а тим часом готуємо крем з соняшникового насіння.
Насіння заливаємо 150 мл води, додаємо щіпку морської солі і збиваємо все до утворення однорідної пасти.
Тісто розгортаємо і викладаємо на дно обраної форми. Поверх розподіляємо суміш капусти і крему з насіння. Ставимо пісний дріжджовий пиріг з капустою в розігріту до 200°С духовку на 25 хвилин.
Пісний заливний пиріг з капустою
Інгредієнти:
Приготування
![Пісний пиріг з капустою Пісний пиріг з капустою](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/postnyy_zalivnoy_pirog_s_kapustoy.jpg)
Попередньо доводимо температуру духовки до позначки в 200°С. Борошно просіваємо і змішуємо з розпушувачем, після чого додаємо в суміш воду і майонез. Підсумкова консистенція тіста нагадує таку у жирної сметани чи грецького йогурту.
На розігрітій олії пасеруємо цибулю 3 хвилини, додаємо до нього гриби. Приправляємо зажарку і чекаємо, поки випарується зайва волога. До засмажки кладемо нашатковану капусту і вливаємо чверть склянки води. Тушкуємо капусту до м'якості, після чого відразу ж перекладаємо начинку на шар тіста і заливаємо їм же поверх. Випікаємо пиріг 45-50 хвилин, а потім подаємо з запалі з жару.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Капустяний пиріг в мультиварці](/uploads/posts/2015-07/kapustyaniy-pirg-v-multivarc_361.jpeg)
Капустяний пиріг в мультиварці
Капустяний пиріг - смачне і ситне блюдо, яке можна подавати в якості основного блюда або ж просто до чаю. Приготувати капустяний пиріг набагато
![Пиріг з квашеною капустою](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/pirog_s_kvashenoy_kapustoy.jpg)
Пиріг з квашеною капустою
Ароматний пиріг з квашеною капустою зможе приготувати навіть починаюча господиня. Крім того, така випічка підійде для пісного столу і для
![Швидкий пиріг з капустою](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/height_250/natalymar/bystryy_pirog_s_kapustoy.jpg)
Швидкий пиріг з капустою
Пироги з капустою, напевно, люблять у всіх сім'ях. Пропонуємо кілька варіантів такої несолодкої випічки, які завжди виручать, якщо у вас мало часу
![Пиріг з капустою і фаршем](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/height_200/natalymar/pirog_s_kapustoy_i_farshem.jpg)
Пиріг з капустою і фаршем
Пиріг з капустою і фаршем виходить дуже ситним, він може стати повноцінним обідом або вечерею. І тісто і начинка готується досить просто, тому
![Заливний пиріг з капустою](/uploads/posts/2015-03/zalivniy-pirg-z-kapustoyu_121.jpeg)
Заливний пиріг з капустою
Заливний пиріг - це смачне і ніжне блюдо, яке отримало свою назву завдяки рідкого тесту, яким буквально заливають начинку. Вона може бути з чого
![Пиріг з капустою і яйцем](/uploads/posts/2015-03/pirg-z-kapustoyu-yaycem_411.jpeg)
Пиріг з капустою і яйцем
Всі ми любимо пироги. Їх готують з різними начинками: м'ясними, рибними, овочевими та солодкими. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижний пиріг