Рибний пиріг з дріжджового тіста
![Рибний пиріг з дріжджового тіста Рибний пиріг з дріжджового тіста](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/rybnyy_pirog_iz_drozhzhevogo_testa.jpg)
Рецепт рибного пирога з дріжджового тіста
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Перед тим, як приготувати рибний пиріг з дріжджового тіста, слід саме це тісто приготувати. Для цього розчиняємо у воді цукор і дріжджі, а через 5-6 хвилин додаємо збите яйце, розтоплене масло і молоко. Додаємо до рідини борошно і замішуємо. Нехай тісто відпочиває і підходить в теплі годину, а поки займемося начинкою.
Рибна начинка для пирога з дріжджового тіста у нас класична, як для кулеб'яки: відварений рис, зварені круто і подрібнені яйця, спасеровані з цибулею гриби, а також сама риба, сира і нарізана кубиками.
Розкачуємо тісто в прямокутник 25х35 див. Покриваємо тісто млинцями і викладаємо в центр суміш яєць з зеленню. Наступний шар – гриби з цибулею, за ними рис, а в фіналі риба. Краї тіста скріплюємо, повністю закриваючи начинку, а потім перекладаємо закритий рибний пиріг з дріжджового тіста стиком вниз на деко, покрите пергаментом, і ставимо в духовку на 35 хвилин. Температура стандартна і межує в межах 190-200 градусів.
Пиріг із дріжджового тіста з рибним фаршем
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
![Рибний пиріг з дріжджового тіста Рибний пиріг з дріжджового тіста](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/pirog_s_rybnym_farshem_iz_drozhzhevogo_testa.jpg)
Розпускаємо інстантні дріжджі в підсолодженій теплій воді і залишаємо на 10 хвилин. До активованим дріжджів додаємо масло і просіяне борошно, а замісивши тісто даємо йому відпочити в теплі до подвоєння в розмірі.
Дріжджове тісто для рибного пирога в духовці ділимо навпіл: першу половину розкачуємо і викладаємо на дно і стінки форми. Поверх основи розподіляємо начинку з обсмаженого з цибулею рибного фаршу (не забувайте про приправах!). Відкриті рибні пироги з дріжджового тіста не готують, а тому покриваємо начинку другим пластом і змащуємо збитим яйцем. Через 40 хвилин випікання при 200 градусах можна буде пробувати.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Пиріг з листкового тіста з рибними консервами](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/pirog_iz_sloenogo_testa_s_rybnymi_konservami.jpg)
Пиріг з листкового тіста з рибними консервами
Сьогодні пропонуємо приготувати оригінальний пиріг з листкового тіста з консервованою рибою. Простий і швидкий у приготуванні, він порадує всіх своїм
![Пиріг з капустою з дріжджового тіста](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/pirog_s_kapustoy_iz_drozhzhevogo_testa.jpg)
Пиріг з капустою з дріжджового тіста
Смачний і швидкий пиріг з дріжджового тіста можна спекти з капустою. Це відмінний варіант для великої і маленької компанії. Якщо у вашій кулінарній
![Рибний пиріг на кефірі](/uploads/posts/2015-03/ribniy-pirg-na-kefr_831.jpeg)
Рибний пиріг на кефірі
Про користь риби для нашого харчування говорять багато лікарі і дієтологи. Щоб урізноманітнити ваше меню пропонуємо кілька цікавих рецептів рибного
![Дріжджовий пиріг з брусницею - рецепт](/uploads/posts/2015-01/drzhdzhoviy-pirg-z-brusniceyu-recept_581.jpeg)
Дріжджовий пиріг з брусницею - рецепт
Якщо ви заготовили на зиму достатню кількість такої корисної ягоди, як брусниця, то в зимово-весняний період можете побалувати домашніх таким
![Рецепт пирогів з дріжджового тіста](/uploads/posts/2015-01/recept-pirogv-z-drzhdzhovogo-tsta_321.jpeg)
Рецепт пирогів з дріжджового тіста
Дріжджові пироги - це смачне, але далеко не корисне блюдо. Але, якщо дуже хочеться, то можна. У нашій статті ми підкажемо, які варіанти їх можна
![Рогалики з дріжджового тіста](/uploads/posts/2015-01/rogaliki-z-drzhdzhovogo-tsta_841.jpeg)
Рогалики з дріжджового тіста
Ароматні рогалики - універсальне додаток до чаю і кави, а також ситний перекус, який зручно брати з собою. Начинка для рогалика може бути солодкою,