Пиріг з листкового тіста з рибними консервами
![Пиріг з листкового тіста з рибними консервами Пиріг з листкового тіста з рибними консервами](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/pirog_iz_sloenogo_testa_s_rybnymi_konservami.jpg)
Пиріг з рисом і рибними консервами з листкового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати рибний пиріг з консерви та листкового тіста, тісто розморозьте і поставте духова шафа доходити до температури 220 градусів (температура випікання тіста може змінюватися, перевірте вказівки на упаковці продукту). Тим часом ви встигнете зварити рис і спасерувати цибулю з насінням кропу на вершковому маслі хвилин 8-10. До цибулі додайте нарізані гливи і дочекайтеся випарювання вологи, після чого покладіть часник – пари-трійки зубчиків буде більш ніж достатньо. Змішайте засмажку з рисом і рибною консервою.
Розкачайте тісто в 35-см квадрат і перекладіть в змащену форму. У центр пласта викладіть половину начинки, зверху покладіть три зварених яйця і покрийте їх залишилася порцією рису. Краї тіста зберіть і скріпіть разом, змастіть рибний пиріг з листкового тіста з консервою залишилися яйцем і залиште випікатися півгодини.
Пиріг з листкового тіста з рибною консервою і картоплею
Старомодні англійські пироги завжди виглядають схожим чином: форма для випікання наповнюється начинкою в соусі, а зверху накривається шаром тіста, щось подібне ми спробуємо відтворити і в наступному рецепті.
Інгредієнти:
Приготування
![Пиріг з листкового тіста з рибними консервами Пиріг з листкового тіста з рибними консервами](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/pirog_iz_sloenogo_testa_s_rybnoy_konservoy_i_kartoshkoy.jpg)
Варимо молоко з лавровим листом 8 хвилин, а потім проціджуємо. Яйця подрібнюємо і змішуємо з рибною консервою. На розтопленому маслі пасеруємо борошно пару хвилин, заливаємо ароматним лавровим молоком і залишаємо загуснути. Додаємо вершки і залишаємо ще на 5 хвилин, тим часом швидко обсмажуючи кільця цибулі. Змішуємо засмажку з соусом і зеленню, додаємо яйця і рибу, викладаємо начинку у форму для випікання і покриваємо листом листкового дріжджового тіста. Верхівку змащуємо молоком або яйцем, а потім випікаємо пиріг з листкового дріжджового тіста з рибними консервами півгодини при 190 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Рибний пиріг з дріжджового тіста](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/rybnyy_pirog_iz_drozhzhevogo_testa.jpg)
Рибний пиріг з дріжджового тіста
Хто ж не любить соковитий і ароматний пиріг з рибою! Хоча останнім часом і стали популярні рецепти з листкового тіста, але традиційно російським
![Пиріг з червоною рибою](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/height_250/natalymar/pirog_s_krasnoy_ryboy.jpg)
Пиріг з червоною рибою
Для приготування рибного пирога по наступним рецептами можна використовувати філе будь-якої риби, м'ясо якої не містить кісток, але найбільш смачним
![Піца з листкового тіста](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/picca_iz_sloenogo_testa.jpg)
Піца з листкового тіста
Піца з листкового тіста – ідеальний варіант швидкого вечері або оригінальної закуски для дружньої вечірки. Слід зазначити, що листкове тісто надає
![Рибний пиріг з листкового тіста](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/rybnyy_pirog_iz_sloenogo_testa.jpg)
Рибний пиріг з листкового тіста
Рибний пиріг в листковому тісті – це просто чудова закуска, яка укладає в собі відразу кілька переваг. Це та відмінне поєднання всіма улюблених
![Цибульний пиріг з листкового тіста](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/height_250/natalymar/lukovyy_pirog_iz_sloenogo_testa.jpg)
Цибульний пиріг з листкового тіста
Це знахідка для тих, хто не дуже любить солодкі пироги. Все гранично просто, без особливих клопотів і витрат можна приготувати смачну і ситну
![Пиріжки з листкового тіста](/uploads/posts/2015-03/pirzhki-z-listkovogo-tsta_961.jpeg)
Пиріжки з листкового тіста
Розтягаї - смачне блюдо російської кухні, яке популярне у всьому світі. Їх готують з рибою, м'ясом, повидлом. І сьогодні ми розберемося, як його