Курча тютюну на сковороді – рецепт
![Курча тютюну на сковороді – рецепт Курча тютюну на сковороді – рецепт](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/height_250/cyplenok_tabaka_na_skovorode_-_recept_0.jpg)
Як посмажити курчати тютюну?
Інгредієнти:
Для птиці:
Для соусу:
Приготування
Першим ділом розрізаємо курячу грудку впоперек, перевертаємо тушку спиною вгору і, натискаючи, розкриваємо курчати як книжку. Щоб напевно зафіксувати птицю в такому положенні, б'ємо по спинці молоточком, щоб зламати кістки.
Готуємо маринад для курчати тютюну, змішуючи розтерте насіння куміна, коріандру, мелений гострий перець і морську сіль. Кладемо курчати на сковороду спинкою вгору, накриваємо тарілкою, розміщуємо вантаж і смажимо 10 хвилин. Перевертаємо тушку на іншу сторону і повторюємо те ж саме. Знявши вантаж, готуємо курчати тютюну на сковороді з усіх боків ще 8-10 хвилин, доводячи до повної готовності. Перекладаємо курчати на тарілку.
Розтираємо зубчики часнику і кладемо їх на сковороду, в якій смажилося м'ясо. Заливаємо все томатним соком, додаємо свіжий коріандр, гострий перець і сіль, якщо в цьому є необхідність. Варимо соус 5-6 хвилин на середньому вогні, злегка охолоджуємо і подаємо до цыпе.
Курча тютюну - грузинський рецепт
Інгредієнти:
Для курчати:
Для соусу:
Приготування
Вимиту і обсушену тушку курчати розрізаємо навпіл прямо поперек грудки. Розкриваємо курчати на кшталт «метелики» і добре розплющуємо долонею. На професійній кухні тушку птиці готували б під спеціальним пресом, але так як на звичайній кухні такого пристрою, ймовірно, не знайдеться, після того, як ви приправите і змажете цыпу маслом, її необхідно буде розмістити на сковороді шкірою вгору, накрити стравою або кришкою, а зверху розмістити будь-який вантаж. Те ж саме повторюємо і з боку шкіри. Скільки смажити курча тютюну залежить від його розмірів, зазвичай 20-25 хвилин цілком достатньо. Коли м'ясо приготується повністю, його можна буде зняти зі сковороди і покласти на тарілку, щоб відпочило, а залишився в сковороді жир використовувати для приготування часникового соусу.
Для соусу в ступі розминаємо часник з коріандром, сіллю і гострим перцем, отриману пасту кладемо на сковороду з курячим жиром, обсмажуємо секунд 30 і заливаємо водою, або курячим бульйоном. Варимо соус 3-4 хвилини і подаємо з курчам.
Приготування курчати тютюну на сковороді по простому рецептом
![Курча тютюну на сковороді – рецепт Курча тютюну на сковороді – рецепт](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/height_250/prigotovlenie_cyplenka_tabaka_na_skovorode.jpg)
Інгредієнти:
Приготування
Промивши і обсушивши тушку, ріжемо грудку вертикально і розплющуємо курчати. Натираємо цыпу сумішшю солі з перцем, а тим часом розжарюємо важку чавунну сковороду з рослинним маслом і розплющеними зубчиками часнику. Виклавши курчати на сковороду спинкою вгору, ставимо його під прес і смажимо на середньому вогні хвилин 15-20. Те ж саме повторюємо і з іншого боку.
Готового курчати перекладаємо на тарілку, а часникові зубчики викидаємо – вони віддали нам весь свій аромат. Подаємо курчати тютюну з соусом ткемалі.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Курча тютюну в духовці](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/cyplenok_tabaka_v_duhovke_4_0.jpg)
Курча тютюну в духовці
Курча тютюну - традиційне грузинське блюдо, яке полюбилося багатьом нашим співвітчизникам. У класичному рецепті курчати засмажують під пресом на
![Рецепт котлет з курячого фаршу](/uploads/posts/2015-03/recept-kotlet-z-kuryachogo-farshu_351.jpeg)
Рецепт котлет з курячого фаршу
Котлети з курячого фаршу приготувати дуже просто, адже в морозилці завжди є курочка, половинку якої можна пустити на фарш. Всі інші продукти для цієї
![Як приготувати курчати тютюну?](/uploads/posts/2015-03/yak-prigotuvati-kurchati-tyutyunu_771.jpeg)
Як приготувати курчати тютюну?
Курча Тютюну - назва чисто російське. Насправді смажене курча з часником і спеціями називається "курча тапака", оскільки готується на спеціальній
![Курча каррі - рецепт](/uploads/posts/2015-03/kurcha-karr-recept_861.jpeg)
Курча каррі - рецепт
Курча каррі - це гостре і пікантне блюдо, для тих, хто не боїться незвичайних смакових поєднань. Подають його зазвичай з відварним рисом або
![Курча з баклажанами](/uploads/posts/2015-03/kurcha-z-baklazhanami_381.jpeg)
Курча з баклажанами
Курча з баклжанами - вишукане й чудове блюдо для сімейного обіду в недільний день. А приготувати цю смакота зовсім нескладно, і в цьому вам
![Курча в горщику](/uploads/posts/2015-03/kurcha-v-gorschiku_581.jpeg)
Курча в горщику
Страви, приготовані в горщиках, завжди виходять ароматніше і соковитіше, ніж на сковороді або в каструлі. І зараз ми поділимося з вами цікавими