Смажена куряча печінка з цибулею
![Смажена куряча печінка з цибулею Смажена куряча печінка з цибулею](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/zharenaya_kurinaya_pechen_lukom_5.jpg)
Рецепт приготування смаженої курячої печінки
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо цибулину і шаткуємо півкільцями. Морква обробляємо і натираємо на тертці. Печінку промиваємо, відокремлюємо від білих плівочок і нарізаємо шматочками. У невеликій мисочці змішуємо борошно і з приправою хмелі-сунелі і обвалюємо гарненько шматочки печінки в сухої суміші. На сильному вогні розігріваємо рослинне масло і викладаємо в нього шматочки в один ряд. Обсмажуємо хвилинки 4 а потім акуратно перевертаємо печінку, викладаємо цибулю, моркву і готуємо на сильному вогні, періодично помішуючи. Через ще 5 хвилин, підсолюємо курячу печінку з цибулею і морквою, накриваємо кришкою і обсмажуємо ще хвилин 7. Подаємо блюдо гарячим з улюбленим гарніром.
Рецепт курячої печінки з цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Щоб посмажити курячу печінку з ріпчастою цибулею спочатку готуємо всі інгредієнти. Для цього печінка добре промиваємо, розрізаємо навпіл і складаємо в миску. Потім заливаємо молоком і залишаємо постояти. Цим часом чистимо цибулину, шаткуємо її півкільцями і пасеруємо в сковороді. Після цього акуратно витягаємо цибулька і викладаємо його в пиалку. Кожен шматочок курячої печінки обвалюємо в борошні, кладемо в гарячу сковороду, підливаємо трохи олії і обсмажуємо з одного боку до коричневого кольору. Тепер перевертаємо м'ясо і підрум'янюємо його з іншого боку до готовності. В самому кінці підсолюємо, повертаємо цибулю в сковороду, перемішуємо з печінкою і обсмажуємо разом ще 1 хвилину. Подаємо готову страву найкраще з картопляним пюре.
Класичний рецепт курячої печінки з цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати курячу печінку з цибулею? Для цього печінку добре промиваємо і просушуємо. Акуратно видаляємо сполучні тканини і всі прожилки. Підготовлену печінку розрізаємо на порційні шматочки і перекладаємо в каструльку. Цибулину обробляємо і шаткуємо ножем великими півкільцями. Борошно просіваємо, насипаємо в велику плоску тарілку і підсолюємо за смаком. Все перемішуємо і обвалюємо в сухої суміші шматочки печінки з усіх боків. На розігріту сковорідку
![Смажена куряча печінка з цибулею Смажена куряча печінка з цибулею](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/recept_kurinoy_pecheni_s_lukom_0.jpg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Салат з курячої печінки - рецепт](/uploads/posts/2015-03/salat-z-kuryachoyi-pechnki-recept_281.jpeg)
Салат з курячої печінки - рецепт
Якщо ваше сімейство не любить їсти смажену або тушковану курячу печінку, то можна трохи злукавити і приготувати їм дуже смачний салат з курячої
![Куряча печінка в вершках](/uploads/posts/2015-03/kuryacha-pechnka-v-vershkah_931.jpeg)
Куряча печінка в вершках
Куряча печінка - це дуже корисний продукт, який потрібно періодично вживати в їжу. А якщо її ще й у вершках приготувати, то вона буде не тільки
![Печінка з цибулею і морквою](/uploads/posts/2015-03/pechnka-z-cibuleyu-morkvoyu_821.jpeg)
Печінка з цибулею і морквою
Цибулю і моркву є найбільш універсальними доповненнями до приготування м'ясних страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально згасити з ними
![Печінка з грибами](/uploads/posts/2015-03/pechnka-z-gribami_321.jpeg)
Печінка з грибами
Печінка з грибами - ситне і смачне блюдо для всієї родини, яке можна подавати з відварним рисом, картоплею або макаронами. Давайте розглянемо кілька
![Куряча печінка тушкована](/uploads/posts/2015-03/kuryacha-pechnka-tushkovana_691.jpeg)
Куряча печінка тушкована
Куряча печінка швидко готується і володіє ніжним смаком. Давайте детально розберемося, як її смачно згасити з додаванням різних інгредієнтів. Таке
![Начинка з печінки](/uploads/posts/2015-03/nachinka-z-pechnki_571.jpeg)
Начинка з печінки
Печінка - надзвичайно корисний продукт для нашого харчування. З неї можна зробити безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні ми розповімо, як