Пісний паштет з квасолі

Паштет із квасолі з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю шаткуємо і підсмажуємо на олії, на середньому вогні. Свіжі печериці нарізаємо кубиками і додаємо до цибулі, підсолюємо, для аромату додаємо подрібнені сухі гриби. Протушиваем всі разом, перчимо за смаком. Змішуємо відварну квасоля з цибулею і грибами і за допомогою блендера перетворюємо все в однорідну масу.
Паштет із квасолі з горіхами
Інгредієнти:
Приготування
Квасоля заливаємо водою в пропорції 1:5. Варимо близько півтори години, а в самому кінці солимо. Квасоля відкидаємо на друшляк. Цибулю подрібнюємо і обсмажуємо до золотистого кольору на рослинній олії. За допомогою блендера подрібнюємо волоські горіхи. Дрібно рубаємо зелень петрушки, зубчики часнику продавлюємо через часниковий прес. У глибокій ємності з'єднуємо горіхи, смажену цибулю, квасолю, часник і петрушку. За смаком додаємо трошки рослинного масла. Вливаємо приблизно 100 мл відвару квасолі і все це перетираємо блендером. Якщо паштет виходить занадто сухим, додаємо ще трохи квасоляного відвару і добре перемішуємо.
Пісний паштет
Інгредієнти:
Приготування
Квасоля заливаємо водою і залишаємо на ніч. На ранок промиваємо, заливаємо холодною водою і ставимо варити. Щоб квасоля варилася швидше, багато води вливати не потрібно, краще в міру википання доливати воду. Варимо квасолю до м'якості, потім зливаємо відвар, але не виливаємо його. Квасоля подрібнюємо у блендері, додаємо сіль, цукор, олія, лимонний сік, спеції і гірчицю. Добре розмішуємо. Вливаємо 20-30 мл квасоляного відвару, щоб консистенція паштету стала більш ніжною і знову перемішуємо. Прикрашаємо зеленню, намазуємо на бутерброди і ставимо на стіл.
Паштет з білої квасолі з чорносливом і помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Квасолю на ніч заливаємо холодною водою, вранці зливаємо її, вливаємо свіжу воду і ставимо на вогонь. Після закипання

Рекомендуємо добрі рецепти

Суп-пюре з квасолі
Квасоля дуже корисний продукт, який вживають при хворобах нирок і серця, а також для зміцнення нервової системи. Вона є необхідним компонентом

Паштет із квасолі
З такого простого продукту як квасоля можна приготувати величезну кількість страв. Супи, борщі, гарніри, закуски Різноманітність велике. Якраз

Пюре з квасолі - рецепти
Пюре з квасолі - корисне і поживне блюдо, відмінний варіант для прихильників здорового способу життя, а також тих, хто бажає урізноманітнити свій

Овочевий паштет
Ситні закуски з фасолевим паштетом припадуть до смаку не тільки вегетаріанцям, але і м'ясоїдам. Готовий паштет можна використовувати як доповнення до

Квасолевий цимес
Цимес - традиційне блюдо єврейської кухні, схоже на овочеве рагу. Існує декілька його різновидів: картопляний, морквяний, нутовий, квасолевий. Ось