Оладки на кисляку - рецепт
![Оладки на кисляку - рецепт Оладки на кисляку - рецепт](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_200/oladi_na_prostokvashe_-_recept.jpg)
Як приготувати оладки на кисляку?
Інгредієнти:
Приготування
В одній з ємностей змішуємо всі сухі інгредієнти: просіяне борошно, цукор, порошок для випічки, соду і сіль. В іншій мисці збиваємо яйця з кисляком. Постійно помішуючи, вливаємо рідку суміш до сухих інгредієнтів і ретельно перемішуємо. Тісто на оладки з кислого молока повинно вийти досить густим для того, щоб рівномірно покривати ложку. Додаємо в тісто розтоплене вершкове масло і приступаємо до смаження.
Змащуємо гарячу сковороду рослинним маслом і виливаємо порції тіста будь-якого бажаного розміру. Як тільки сира поверхню тіста покриється пухирцями, перевертаємо оладки на іншу сторону і продовжуємо готування. Подаємо оладки з медом, сиропом, варенням або сметаною.
Як з кислого зробити оладки на дріжджах?
Дріжджові оладки на кисляку виходять пишніше і щільніше звичайних. Подавати таку страву можна до сніданку з чашкою кава , чаю і будь-якими солодкими добавками на ваш розсуд.
Інгредієнти:
Приготування
Розчиняємо дріжджі в теплій кисляку і залишаємо на 5 хвилин. Тим часом в миску просіваємо борошно і змішуємо її з розпушувачем, содою, цукром і сіллю. Додаємо ванільний екстракт, яйця і масло, вливаємо дріжджовий розчин на кисляку і залишаємо тісто в холодильнику на ніч.
З ранку розігріваємо змащену маслом сковороду і смажимо пишні оладки на кисляку і дріжджах до рум'яного кольору.
Як спекти оладки на кисляку без яєць?
Інгредієнти:
Приготування
Змішати просіяне борошно з порошком для випічки, цукром і сіллю. Окремо збиваємо кисле молоко з маслом і водою. Вливаємо останню суміш до сухих інгредієнтів і замішуємо однорідне і густе тісто.
Порції тіста обсмажуємо на сковороді з рослинною олією до золотистого кольору. Подаємо оладки як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Як піч шоколадні оладки на кисляку?
Інгредієнти:
![Оладки на кисляку - рецепт Оладки на кисляку - рецепт](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_200/kak_pech_oladi_na_prostokvashe.jpg)
Приготування
Для приготування оладок у глибокій мисці змішати просіяне борошно з какао-порошком, цукром, корицею, розпушувачем, содою і сіллю. Окремо збиваємо яйця з кислим молоком, рослинним маслом і ванільним екстрактом. З'єднавши обидві суміші, замішуємо густе і однорідне тісто, за бажанням його можна розбавити шматочками шоколаду.
На сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому порції тіста до золотистого кольору з обох сторін. Подаємо оладки з сиропом, солоної карамеллю, збитими вершками або фруктами в гарячому або холодному вигляді.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Пишні оладки на молоці](/uploads/posts/2015-03/pishn-oladki-na-moloc_961.jpeg)
Пишні оладки на молоці
Пишні, легкі і повітряні оладки з варенням або джемом - що може бути краще для сніданку? Однак, приготувати пишні оладки виходить не завжди. Ми
![Дріжджові оладки](/uploads/posts/2015-03/drzhdzhov-oladki_611.jpeg)
Дріжджові оладки
Скільки рецептів оладок не придумай, а господині хочуть все пишніше і легшим, ну що ж, тримайте рецепт найбільш пишних оладок, які готуються на
![Оладки на ряжанці](/uploads/posts/2015-03/oladki-na-ryazhanc_421.jpeg)
Оладки на ряжанці
Оладки - це смачне блюдо, яке зазвичай готують на основі кисломолочних продуктів: кефірі, кисляку, сметана і ряжанка. Ось про останньому варіанті
![Млинці на кисляку](/uploads/posts/2015-03/mlinc-na-kislyaku_441.jpeg)
Млинці на кисляку
Для основи млинців зазвичай використовується вода, молоко та інші кисломолочні продукти. І сьогодні ми детально розповімо, як спекти тонкі і товсті
![Оладки на кислому молоці](/uploads/posts/2015-03/oladki-na-kislomu-moloc_671.jpeg)
Оладки на кислому молоці
Якщо у вас випадково скисло молоко в холодильнику - не поспішайте його викидати, можна приготувати чудові оладки! Оладки на кислому молоці
![Тісто на кисляку](/uploads/posts/2015-03/tsto-na-kislyaku_371.jpeg)
Тісто на кисляку
Кисляк - не тільки корисний кисломолочний продукт, але ще й чудова основа для тіста. Тісто з кислого підійде практично для будь-якої випічки -