Затируха - рецепт

Як приготувати затируху?
Інгредієнти:
Приготування
Зваріть курячий бульйон, потім вийміть з нього курку. У неглибокій мисці збийте яйця з двома столовими ложками води. У плоску тарілку висипте борошно. Умочіть руки в яйце, після чого в борошно. Над порожньою тарілкою потріть руки, щоб з них почали сипатися борошняні катишки. Таким чином, використовуйте все яйце. Отримані катишки висипте в сито, щоб з них просеялась зайва борошно. Цибулю дрібно наріжте, а моркву натріть на крупну тертку. Спочатку трохи підсмажте цибулю, потім додайте моркву і смажте ще хвилин 7-10. Картоплю почистіть і наріжте середніми кубиками. Готовий курячий бульйон доведіть до кипіння, підсолити і поперчіть його. Так само додайте в бульйон лавровий лист. Висипте картоплю в бульйон і варіть 15 хвилин, після чого додати засмажку з моркви і цибулі. Додайте борошняні катишки і варіть на середньому вогні ще хвилин 10. Яйце, що залишилося, добре збийте і влийте в суп, постійно помішуючи. Накрийте каструлю кришкою і залиште на вогні суп ще на пару хвилин. Вимкніть вогонь і подавайте до столу.
Як варити затируху з грибами?
Інгредієнти:
Приготування

Гриби почистіть і промийте, а потім поріжте на невеликі шматочки. Картоплю і цибулю наріжте кубиками, а моркву натріть на крупній тертці. Поставте на вогонь каструлю з водою, і коли вона закипить, додайте овочі і гриби. Зніміть пінку, після чого посоліть і варіть на повільному вогні близько 20 хвилин. Приготуйте затірку. Збийте яйце з парою ложок води, а в іншу тарілку насипте борошно. Вмочайте руки по черзі в яйце, потім в борошно, і потирайте їх над ситом. Коли яйце закінчиться, просійте затірку і висипте її в киплячий бульйон. Добре перемішайте і варіть 5 хвилин. Порубаєте зелень і додайте в суп. Так само покладіть в суп рослинне масло, накрийте кришкою і зніміть з вогню. При подачі можна заправити суп сметаною.
Рекомендуємо добрі рецепти

Суп з індички - рецепт
Багато людей стежать за своєю фігурою, а тому їжу вони вибирають дуже прискіпливо. Наприклад, не всі їдять супи на бульйонах, адже, як правило, вони

Як готувати розсольник з перловкою?
Рецептів приготування розсольнику дуже багато, тому ми вирішили відібрати для вас найцікавіші. У даній статті ми розглянемо, як приготувати

Суп з сушених грибів
Супи з сушених грибів доступні в будь-який час року і, до того ж, виходять ароматними і насиченими, ніж перші страви із свіжих грибів. Рецепти

Курячий суп з капустою
Курячий суп - це смачне і популярне блюдо. Варіантів його приготування з різними інгредієнтами безліч. Сьогодні ми зробимо його з капустою по самим

Маринований буряк - рецепт
Буряк - один з найбільш популярних зиязиках овочів. Її додають у борщ, вінегрет та інші страви, солять і, звичайно ж, маринують. Останній спосіб

Як приготувати шурпу з свинини?
Всім любителям ситних, жирних, наваристих супів присвячується. Ви ще не знаєте, як приготувати шурпу з свинини? В такому випадку, вам терміново