Зелений борщ - рецепт
![Зелений борщ - рецепт Зелений борщ - рецепт](/uploads/posts/2015-03/zeleniy-borsch-recept_391.jpeg)
Зелений борщ у мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Тремо на тертці моркву, перець ріжемо тонкими смужками. Включаємо в мультиварці режим на вибір: «Підсмажування», «Смаження», «Гасіння» або «Випічка». Підсмажуємо нарізані овочі на рослинному маслі, додаємо томатну пасту (можна помідори) і обсмажуємо ще 30 секунд. Картоплю ріжемо кубиками, м'ясо шматочками і додаємо до обсмаженою овочам. Доливаємо 2 л води, солимо, перчимо. Активуємо режим «Суп». Ріжемо кріп і щавель, і закладаємо їх після закінчення програми. Залишаємо хвилин на п'ять, потім при подачі додаємо сметану і рубане варене яйце.
Зелений борщ з кропивою
Інгредієнти:
Приготування
Доводимо до кипіння овочевий або грибний бульйон, закладаємо картоплю. Нарізані цибулю і моркву обсмажуємо в рослинному маслі. Кропиву обдаємо окропом і дрібно ріжемо, також ріжемо іншу зелень і додаємо все це в бульйон, коли звариться картопля. Після закладки зелені даємо борщу покипіти ще кілька хвилин, солимо, перчимо. Подаємо з рубаним вареним яйцем і сметаною.
Борщ з зеленим горошком
Інгредієнти:
Приготування
У киплячу воду закладаємо нарізану картоплю, після закипання варимо 15-20 хвилин. Дрібно рубаний цибулю і натерту моркву обсмажуємо на рослинному маслі. Викладаємо обсмажені овочі в каструлю, додаємо зелений горошок, солимо, перчимо, додаємо лаврушку, даємо проваритися ще 15 хвилин. Потім додаємо дрібно нарізаний щавель і іншу зелень, варимо ще хвилин п'ять. Подаємо зі сметаною.
Зелений борщ з рисом
Інгредієнти:
Приготування
Кип'ятимо воду, кладемо нарізану картоплю. Промитий рис кладемо до картоплі і варимо 15 хвилин після закипання. Щавель дрібно ріжемо і викладаємо в каструлю, також закладаємо обсмажені овочі. Додаємо сіль, перець, лавровий лист. Робимо температуру мінімальної і тушкуємо ще 5 хвилин. Закладаємо зелень, проварюємо 5 хвилин, вимикаємо, даємо трохи настоятися. Яйця і сметану додаємо за бажанням порційно.
Зелений борщ з кефіром
Інгредієнти:
![Зелений борщ - рецепт Зелений борщ - рецепт](/uploads/posts/2015-03/zeleniy-borsch-recept_892.jpeg)
Приготування
У киплячий бульйон закладаємо нарізану кубиками картоплю і варимо до готовності. Потім додаємо рубаний щавель, зелений лук і петрушку, варимо 10 хвилин. Після цього додаємо кефір і даємо покипіти ще 5 хвилин. Варені яйця подрібнюємо і перетираємо зі сметаною (можна в блендері) і додаємо цю суміш в каструлю, солимо і перчимо.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Як варити зелений борщ?](/uploads/posts/2015-03/yak-variti-zeleniy-borsch_791.jpeg)
Як варити зелений борщ?
Уявіть: весна, за вікном сонечко, на прилавках ринків лежить багато різноманітної зелені: петрушечка, кріп, цибулю, салат, щавель. Відразу хочеться
![Рецепт борщу з куркою](/uploads/posts/2015-03/recept-borschu-z-kurkoyu_341.jpeg)
Рецепт борщу з куркою
Борщ - страва російської та української кухні, яку люблять багато. Його готують з яловичини, свинини чи баранини. Але сьогодні мова піде про
![Зелений борщ зі щавлем - рецепт](/uploads/posts/2015-03/zeleniy-borsch-z-schavlem-recept_351.jpeg)
Зелений борщ зі щавлем - рецепт
Борщ - це популярне блюдо української і російської кухонь. І сьогодні ми розповімо, як зварити зелений борщ зі щавлем. Він виходить ситним і володіє
![Зелений борщ з кропивою](/uploads/posts/2015-03/zeleniy-borsch-z-kropivoyu_161.jpeg)
Зелений борщ з кропивою
Зелений борщ з кропивою - це смачне і корисне перше блюдо. Це прекрасна альтернатива вже знайомому нам борщу з щавлем. Давайте детально розберемося,
![Зелений борщ зі шпинатом](/uploads/posts/2015-03/zeleniy-borsch-z-shpinatom_831.jpeg)
Зелений борщ зі шпинатом
Зелений борщ - це популярне блюдо російської та української кухні. Його готують в літній період з різною зеленню: щавлем, кропивою, шпинатом. Також
![Зелений борщ у мультиварці](/uploads/posts/2015-01/zeleniy-borsch-u-multivarc_561.jpeg)
Зелений борщ у мультиварці
Зелений борщ - традиційне блюдо російської та української кухні. Він готується з додаванням зелені та має кислуватий смак. І сьогодні ми розповімо,