Як приготувати збірну солянку?

Приготування доведеться приділити зовсім небагато часу, проте результат клопоту на кухні, безумовно, вас приємно здивує.
А тепер будемо шукати відповідь на питання як же все-таки правильно приготувати збірну солянку, не забути всіх інгредієнтів і не дати супу можливість втратити традиційні смакові якості.
Для початку познайомимося з рецептом збірної м'ясної солянки.
Як приготувати м'ясну збірну солянку?
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо заливаємо водою і варимо на повільному вогні до кипіння, періодично знімаючи пінку. Далі очищаємо цибулину, дрібно нарізаємо і кладемо в каструлю. Варимо протягом двох годин. Далі додаємо сіль, перець, спеції і лавровий лист, даємо трохи часу настоятися, накриваємо кришкою. Потім виймаємо з приготованого бульйону м'ясо і цибулю, проціджуємо від спецій. Тепер займемося звареним м'ясом. Свинину чи яловичину очищаємо від кісток, нарізаємо середники шматочками, точно також нарізаємо шинку. Солоні огірки нарізаємо соломкою і викладаємо всі інгредієнти подрібнені на розігріту сковороду, додаємо трохи м'ясного бульйону, тримати на плиті все близько семи хвилин.
Далі огірки кладемо в каструлю з бульйоном. Цибулю очищаємо від лушпиння, промиваємо під холодною водою і нарізаємо півкільцями. Обсмажуємо до золотистого кольору на сковороді, змащеній вершковим і рослинним маслом. Далі додаємо кетчуп або томатну пасту, перемішуємо і перекладаємо вміст сковороди, варене м'ясо і шинку в бульйон. Після того, як перемішали всі інгредієнти, додаємо оливки і спеції і варимо все протягом 15 хвилин. Потім залишаємо суп настоюватися. Перед подачею на стіл в кожну тарілку покласти ложку сметани і кружечок лимона. Тепер ви знаєте, як приготувати суп збірна солянка, і напевно час від часу будете радувати їм домочадців.
Перед святами або прийомом гостей часто буває так, що всі конфорки плити зайняті іншими стравами, а солянку приготувати все-таки хочеться. У такому разі вас виручить рецепт приготування супу з допомогою іншої кухонної техніки.
Ще один розділ про те, як смачно приготувати збірну солянку з копченостями тепер вже за допомогою мультиварки.
Як приготувати збірну солянку в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розберемося, як смачно приготувати збірну солянку. М'ясо залити холодною водою і готувати в суповом режимі протягом години.

Далі додаємо копчене куряче м'ясо, гриби і томатну пасту, змішану з цукром. Не забуваємо періодично помішувати. Після чого вливаємо в солянку бульйон з маслинами, додаємо нарізане м'ясо і присмачую суп спеціями. Прикрашаємо суп свіжої подрібненої зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рецепт солянки з копченостями
Солянка - це наваристий, гострий і ситний суп. Це поживну страву можна вживати як влітку, так і в холодну пору року. Давайте познайомимося з

Рецепт класичної солянки
Класична солянка - це приголомшливо ароматний і смачний супчик, головними інгредієнтами якого є солоні огірки і м'ясо. Але навіть якщо у вас немає

Солянка з картоплею - рецепт
Солянка з картоплею - це поживне і ситне блюдо, яке чудово підійде не тільки для повсякденного меню, але і для святкового столу. Давайте розглянемо

Донська солянка
Солянка - гаряче блюдо, яке готується на м'ясному, рибному або грибному бульйоні, з додаванням лимона, маслини. І сьогодні ми розповімо, як

Солянка з перловкою
Солянка - смачне гаряче блюдо російської кухні. Її готують з м'яса з додаванням солоних огірків і маслин. І сьогодні ми додамо ще один інгредієнт в

Рецепт солянки в мультиварці
Солянка - популярний і смачний суп, улюблений багатьма з нас. Вона буває м'ясна, рибна, грибна, збірна. Її приготувати досить просто, і в цьому нам