Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Соус з гострих перців

Соус з гострих перців

25-03-2015, 10:03
1 526
Соус з гострих перців
Пропонуємо вам приготувати дуже оригінальний і універсальний соус з гострих перців, який чудово підійде до будь-яких страв і більш повно і яскраво розкриє їх дивовижний смак.

Соус з червоного перцю


Інгредієнти:

  • гострий червоний перець - 200 р;

  • часник - 4 зубчики;

  • цукор - 1 ст. ложка;

  • сіль - 1 ч. ложка;

  • лимонний сік - 2 ст. ложки;

  • рослинне масло - 1 ст. ложка.


  • Приготування
    Гострий перець промиваємо, зрізаємо видаляємо плодоніжки і насіння. Потім нарізаємо його шматочками і перекладаємо в чашу блендера. Часник чистимо, подрібнюємо і додаємо до перцю. Далі збиваємо все блендером на високій швидкості в пюреобразную однорідну масу і перекладаємо її в каструльку.
    Додаємо сіль з цукром, вливаємо рослинне масло і лимонний сік. Ставимо посуд на слабенький вогонь і доводимо до закипання. Після цього обережно перекладаємо масу в соусник і ставимо на крижану подушку. Добре охолоджуємо готовий соус з перцю і подаємо на стіл.

    Гострий соус з перцю чилі


    Інгредієнти:

  • гострий перець чилі - 2 шт.;

  • свіжовичавлений сік лайма - 1 ст.;

  • морська сіль - 1 ст. ложка.


  • Приготування
    Зараз розповімо, як приготувати соус з перцю чилі . Отже, спочатку беремо перчик, видаляємо насіння, біленьку серцевину, дрібно нарізаємо, перекладаємо в ємність, вливаємо сік лайма, посипаємо сіллю і ретельно збиваємо все блендером до однорідності. Потім перелити соус в баночку, закриваємо кришкою і прибираємо в холод. Наполягаємо приблизно 4 дні, після чого гострий соус з червоного перцю готовий до вживання.

    Гострий соус з перцю


    Інгредієнти:

  • помідори - 5 шт.;

  • Соус з гострих перців

  • гострий червоний перець - 3 шт.;

  • рослинна олія;

  • приправи.


  • Приготування
    Отже, беремо невелику каструлю, кладемо помиті помідори, тиснемо і робимо з них пюре. Тепер беремо другу каструлю, кладемо в неї перець, заливаємо склянкою крутого окропу і варимо на середньому вогні до тих пір, поки вода не забарвиться у бордовий колір приблизно протягом 15-20 хвилин.
    Потім з'єднуємо помідори з перцем, подрібнюємо блендером, вливаємо рослинне масло і ретельно перемішуємо. Додаємо сіль і приправи за смаком, ставимо каструлю на повільний вогонь і варимо наш соус, майже до повного випаровування води, періодично помішуючи. Потім зливаємо готову масу в скляну банку і закрити кришкою. Перед вживанням добре струшуємо банку з соусом, щоб осіле пюре рівномірно розподілилася.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Гострий соус
    Гострий соус
    Соуси - чудове доповнення до будь-якої страви. Вони перетворюють звичні страви, підносячи їх у новому кольорі. Сьогодні ми поговоримо про
    Соус чилі
    Соус чилі
    В даний час гострий червоний перець під назвою «чилі» широко застосовується в кулінарії для створення оригінальних страв. Досить часто його
    Аджика з солодкого перцю
    Аджика з солодкого перцю
    Аджика - це гострий соус, що складається з перетертого червоного перцю з травами і сіллю. Цю грузинську приправу подають до різних закусок і страв.
    Соус сальса - рецепт
    Соус сальса - рецепт
    Якщо ви любите гострі страви, то цей рецепт доведеться вам до вподоби. Соус сальса відноситься до мексиканської кухні. Його головний і незмінний
    Сальса з манго
    Сальса з манго
    Сальса - мексиканський гострий соус, який популярний у всьому світі. Його основою є помідори і гострий червоний перець, а додавання інших
    Лютеница
    Лютеница
    Ароматна болгарська лютеница, на основі томатів і перців, - це приголомшлива заміна кетчупу, і просто універсальний холодний соус. Подавати лютеницю