Як приготувати камбалу в духовці?
![Як приготувати камбалу в духовці? Як приготувати камбалу в духовці?](/uploads/posts/2015-03/yak-prigotuvati-kambalu-v-duhovc_641.jpeg)
Камбала у фользі в духовці
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Тушки камбали чистимо, промиваємо й обсушуємо. Потім поливаємо рибу лимонним соком, підсолюємо і перчимо за смаком. В окремій чашці змішуємо сметану, подрібнений кріп і лимонну цедру за бажанням.
Тепер викладаємо тушку на лист фольги, покриваємо рівномірно сметанним соусом і зверху розкладаємо нарізаний кружечками помідор. Після цього все посипаємо тертим сиром.
Загортаємо рибку в фольгу і точно також чинимо з іншими тушками. Викладаємо конвертики на деко і ставимо на 180 градусів духовку приблизно на 25-30 хвилин. Ну, ось і все, тепер перекладаємо камбалу зі сметаною, приготовану в духовці, на красиве блюдо і ставимо на святковий стіл, прикрасивши кружечками лимона.
Рецепт приготування камбали в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Камбалу промиваємо, висушуємо серветкою, посипаємо спеціями і викладаємо у форму для запікання. Зверху покриваємо рибу порізаною кільцями цибулею, тертою морквою, кладемо невеликі шматочки масла, посипаємо тертим сиром і запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці до рум'яної скоринки приблизно 20 хвилин.
Камбала з картоплею в духовці
Інгредієнти:
Для гарніру:
Приготування
Камбалу чистимо, обробляємо і гарненько промиваємо. Потім нарізаємо рибу на порційні шматки, обмазуємо кожен гірчицею і залишаємо для просочення на 20 хвилин. Очищену цибулину шаткуємо півкільцями, моркву натираємо на терочке, а зубчик часнику нарізаємо кружечками.
На розігріту сковороду наливаємо рослинне масло і викладаємо цибулька. Пасеруємо його протягом декількох хвилин, потім додаємо моркву і часник. Додаємо до овочів трохи цукру, солі, акуратно перемішуємо, збризкуємо оцтом і знімаємо сковороду з вогню. Шматки камбали викладаємо на деко і ставимо на 10 хвилин у розігріту до 200 градусів духовку. Потім перевертаємо рибу іншою стороною, викладаємо зверху приготовані овочі і прибираємо в духовку ще на 10 хвилин для подальшого запікання.
А цим часом очищаємо картоплю, нарізаємо його невеликими шматочками і відварюємо в підсоленій воді. Далі зливаємо відвар, додаємо вершкове масло, дрібно нарізаний часник, накриваємо кришкою і гарненько струшуємо каструлю. Гарнір з картоплі відмінно підійде до нашої запеченої риби.
Рецепт камбали в духовці
Інгредієнти:
![Як приготувати камбалу в духовці? Як приготувати камбалу в духовці?](/uploads/posts/2015-03/yak-prigotuvati-kambalu-v-duhovc_252.jpeg)
Приготування
Рибу обробити, промиваємо і маринуємо в спеціях і лимонному соці. Кабачок нарізаємо кружечками, присипаємо сіллю і залишаємо, щоб виділився сік, який обережно зливаємо. Викладаємо рибу в рукав, розкладаємо навколо кружечки кабачків, поливаємо їх маринадом, зав'язуємо рукав, робимо кілька проколів голкою і запікаємо страву протягом 30 хвилин при 180 градусах в духовці. При подачі на стіл прикрашаємо рибу порізаними шматочками помідорів чері і оливками.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Камбала смажена - рецепти](/uploads/posts/2015-03/kambala-smazhena-recepti_881.jpeg)
Камбала смажена - рецепти
Камбала - риба особлива, а тому приготувати її не надто просто. Полегшити це завдання допоможуть наші поради та маленькі секрети по створенню страв з
![Як посмажити камбалу на сковороді?](/uploads/posts/2015-03/yak-posmazhiti-kambalu-na-skovorod_541.jpeg)
Як посмажити камбалу на сковороді?
М'ясо камбали відрізняється солодкуватим присмаком і годиться навіть для приготування різних страв. Вона смачна і прекрасна у всіх видах теплової
![Камбала у фользі в духовці](/uploads/posts/2015-03/kambala-u-folz-v-duhovc_981.jpeg)
Камбала у фользі в духовці
Камбала дуже проста в приготуванні риба, соковите і щільне м'ясо якої важко пересушити. Ще більше полегшує приготування у фользі, яка дозволяє
![Як чистити камбалу?](/uploads/posts/2015-03/yak-chistiti-kambalu_881.jpeg)
Як чистити камбалу?
Камбала не самий частий гість на нашому столі, тому деякі господині жодного разу в житті не стикалися з проблемою очищення риби від луски і кісток.
![Як правильно чистити камбалу?](/uploads/posts/2015-03/yak-pravilno-chistiti-kambalu_291.jpeg)
Як правильно чистити камбалу?
Камбала - риба не жирна, при цьому надзвичайно ніжна зважаючи своєї соковитості. Готувати камбалу можна як завгодно, вона відмінно запікається і
![Камбала в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/kambala-v-multivarc_681.jpeg)
Камбала в мультиварці
Камбалу готувати досить просто, так як щільне і соковите м'ясо не розпадається і не зменшується в розмірах. Готувати цю рибку в мультиварці ще