Шашлик з печериць
![Шашлик з печериць Шашлик з печериць](/uploads/posts/2015-03/shashlik-z-pecheric_231.jpeg)
Рецепт шашлику з печериць
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати шашлик з печериць? Ретельно гриби промиваємо, обсушуємо і чистимо. Потім складаємо в каструльку, солимо, перчимо до смаку, додаємо майонез.
Після цього, накриваємо каструлю кришкою і добре струшуємо. Залишаємо маринуватися протягом кількох годин. Потім нанизуємо гриби на дерев'яні шпажки. На дно аэрогриля викладаємо піддон, ставимо високу решітку і розкладаємо на ній гриби. Випікаємо протягом 30 хвилин при температурі 200°C. Подаємо соковитий шашлик з часниковим або томатним соусом. Ось і все, шашлик з печериць в аерогрилі готовий!
Шашлик з печериць з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Печериці промиваємо, очищаємо і обдаємо окропом. Якщо гриби дуже великі, то розрізаємо вздовж на 2-3 частини. Далі тонко ріжемо шпик і помідори, а цибулю шаткуємо кільцями. Потім акуратно нанизуємо шашлик з печериць на шампури, чергуючи гриби, овочі і шпик. Смажимо шашлик з печериць над вугіллям приблизно 5 хвилин. Подаємо зі свіжими овочами та зеленню.
Шашлик «Пікантний» з печериць
Інгредієнти:
Приготування
Гриби як слід промиваємо і очищаємо від плівок. Поки вони сохнуть, готуємо маринад для шашлику з печериць. Для цього змішуємо олію з чорним меленим перцем і приправою, додаємо за смаком сіль. Заливаємо шашлик маринадом і залишаємо на 2 години. Далі нанизуємо гриби на шампури і смажимо протягом 5 хвилин над розжареним вугіллям.
Шашлик з печериць з травами
Інгредієнти:
Приготування
Як зробити шашлик з печериць?
Гарненько миємо гриби, очищаємо від плівок і проколюємо їх зубочисткою у кількох місцях. Як маринувати печериці для шашлику? Складаємо їх в каструльку, додаємо до грибів видавлений часник, дрібно порізаний помідор і ароматні трави за бажанням. Заливаємо майбутній шашлик рослинним маслом, водою, оцтом і солимо за смаком. Перемішуємо всі інгредієнти і залишаємо шашлик з печериць маринуватися протягом 2 годин, періодично перемішуючи.
Смажимо шашлик приблизно 10 хвилин над гарячим вугіллям.
Шашлик «По-китайськи» з печериць
Інгредієнти:
![Шашлик з печериць Шашлик з печериць](/uploads/posts/2015-03/shashlik-z-pecheric_582.jpeg)
Приготування
Гарненько гриби промиваємо, очищаємо від плівок і проколюємо їх зубочисткою у кількох місцях. Далі кладемо їх в глибоку миску, додаємо соєвий соус, майонез і солимо за смаком. Такий шашлик з печериць повинен маринуватися приблизно 2 години, після чого гриби нанизуємо на шампури і смажимо на гарячому вугіллі приблизно 15-20 хвилин. Подаємо шашлик гарячим разом зі свіжими овочами гриль і зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Шашлик з кролика](/uploads/posts/2015-03/shashlik-z-krolika_351.jpeg)
Шашлик з кролика
Хочете порадувати себе найніжнішим соковитим шашликом з одного з найбільш дієтичних видів м'яса? Тоді ваш вибір, безсумнівно впаде на кролика, шашлик
![Як приготувати козлятину?](/uploads/posts/2015-03/yak-prigotuvati-kozlyatinu_911.jpeg)
Як приготувати козлятину?
Якщо ви вирішили приготувати незвичайний шашлик, то радимо вам придивитися до такого м'яса, як коза. Воно дуже смачне, ніжне і соковите, головне
![Шашлик в майонезі](/uploads/posts/2015-03/shashlik-v-mayonez_971.jpeg)
Шашлик в майонезі
Шашлик - це дуже смачне блюдо для свята або пікніка. Маринують його найрізноманітнішими способами. Сьогоднішня наша стаття присвячена тому, як
![Шашлик в гранатовому соку](/uploads/posts/2015-03/shashlik-v-granatovomu-soku_271.jpeg)
Шашлик в гранатовому соку
Шашлик - улюблене багатьма блюдо для пікніка та свята. Різновидів маринаду для нього дуже багато: його готують і в томатному соку, і в майонезі, і з
![Шашлик зі свинини з лимоном](/uploads/posts/2015-03/shashlik-z-svinini-z-limonom_991.jpeg)
Шашлик зі свинини з лимоном
Жоден виїзд на природу або на дачу, звичайно ж, не обходиться без шашлика. І в сьогоднішній статті ми поділимося цікавими рецептами приготування
![Шашлик з корейки](/uploads/posts/2015-03/shashlik-z-koreyki_551.jpeg)
Шашлик з корейки
Шашлик з корейки - смачне і ароматне блюдо, яке припаде до смаку багатьом. Він виходить соковитим і м'яким. Розповімо, як зробити шашлик з корейки