Фаршировані макарони - рецепт
![Фаршировані макарони - рецепт Фаршировані макарони - рецепт](/uploads/posts/2015-03/farshirovan-makaroni-recept_881.jpeg)
Рецепт макаронів, фаршированих фаршем
Цей класичний рецепт приготування великих фаршированих макаронів каннеллоні, виручить вас в тому випадку, якщо до званого вечері потрібно подати гарантовано смачне і просте у приготуванні блюдо.
Інгредієнти:
Приготування
Яловичий фарш обсмажуємо на сухій сковороді близько 10 хвилин. Готовий фарш прибираємо зі сковороди, а на його місце вливаємо олію і кладемо подрібнену цибулю. До цибулі кладемо пропущений через прес часник і готуємо ще хвилину. Заливаємо вміст сковороди томатним соусом, додаємо трохи цукру і тушкуємо все разом хвилин 20.
Для другого соусу на сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте на ньому борошно протягом хвилини. Борошняну суміш заливаємо молоком і залишаємо все покипіти пару хвилин. Як тільки молоко загусне, додаємо до нього м'який сир і перемішуємо, щоб соус став однорідним.
Половину готового соусу виливаємо у форму для випікання. Яловичим фаршем начиняємо наші каннеллоні і викладаємо їх поверх основи з соусу. Зверху покриваємо макарони залишилися червоним соусом і білим сирним соусом. Посипаємо верхівку страви тертим пармезаном і ставимо в блюдо в розігріту до 180 градусів духовку на 40-45 хвилин.
Рецепт фаршированих макаронів в мультиварці також досить простий. Каннеллоні поливаємо соусом, посипаємо тертим сиром і залишаємо готуватися в режимі "Випічка" 1 год. Варто зауважити, що в цьому випадку попереднє відварювання трубочок каннеллоні також не потрібно.
Рецепт макаронів черепашок, фаршированих фаршем
Рецепт фаршированих макаронів черепашок аналогічний попереднім рецептом, але тут вже готовий фарш ми будемо використовувати у складі м'ясного рагу з безліччю спецій, що володіє куди більш яскравим смаком і ароматом.
Інгредієнти:
Приготування
У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому яловичий фарш до золотистого кольору. Приправляємо фарш усіма спеціями і травами зі списку інгредієнтів.
![Фаршировані макарони - рецепт Фаршировані макарони - рецепт](/uploads/posts/2015-03/farshirovan-makaroni-recept_832.jpeg)
Черепашки відварюємо до напівготовності у підсоленій воді. Розморожуємо Шпинат і розтираємо з сиром і яйцем. Додаємо до сиру половину натертого сиру моцарелла. Сирну начинку заправляємо сіллю і перцем.
На дно форми виливаємо половину соусу. Черепашки починаємо сирною сумішшю і кладемо у форму. Зверху виливаємо залишки м'ясного соусу, посипаємо блюдо залишилися сиром. Запікаємо черепашки в духовці при 180 градусах 40-45 хвилин. Подаємо страву до столу гарячим.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Макарони в мікрохвильовці](/uploads/posts/2015-01/makaroni-v-mkrohvilovc_501.jpeg)
Макарони в мікрохвильовці
Ми звикли до того, що в мікрохвильовці зручно розігрівати готові страви, але адже їх можна там і готувати, хоч і не всі, але багато. І сьогодні ми
![Фаршировані макарони в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/farshirovan-makaroni-v-multivarc_701.jpeg)
Фаршировані макарони в мультиварці
Всі ми з дитинства любимо макарони. Способів їх приготування безліч. Їх можна варити, смажити, запікати. Сьогодні ми хочемо з вами поділитися
![Каннеллоні фаршировані](/uploads/posts/2015-01/kannellon-farshirovan_951.jpeg)
Каннеллоні фаршировані
Каннеллоні - приголомшливо смачне італійське блюдо. Хочете здивувати всіх своїми кулінарними талантами і знаннями - приготуйте італійський обід і
![Каннеллоні з фаршем - рецепт](/uploads/posts/2015-01/kannellon-z-farshem-recept_341.jpeg)
Каннеллоні з фаршем - рецепт
Любите готувати страви різних кухонь світу? Тоді вам точно сподобаються наші рецепти каннеллоні. Це італійське блюдо поєднує в собі пасту
![Лазанья з грибами - рецепт](/uploads/posts/2015-01/lazanya-z-gribami-recept_451.jpeg)
Лазанья з грибами - рецепт
Класичний рецепт лазаньї не передбачає додавання грибів в начинку, проте в кулінарії немає строгих правил. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих
![Лазанья з яловичини](/uploads/posts/2015-01/lazanya-z-yalovichini_831.jpeg)
Лазанья з яловичини
Лазанья - відоме італійське блюдо, родом з провінції Болоньї. У класичному варіанті її готують з фаршу яловичини. Давайте розберемо кілька варіантів