Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Начинка для вареників

Начинка для вареників

21-03-2015, 20:31
972
Начинка для вареників
Начинка для вареників може бути найрізноманітнішою, зазвичай її роблять з сиру, картоплі, грибів, а також свіжих або консервованих фруктів і ягід.

Начинка для вареників з сиру


Інгредієнти:

  • жирний сир - близько 250 г;

  • жовток курячого яйця - 1-2 шт.;

  • цукор - 1-2 ст. ложки (за бажанням);

  • масло вершкове - 30 р.


  • Приготування
    Розітремо сир з цукром і яєчним жовтком з додаванням розтопленого вершкового масла. Можна ще додати трохи кориці і ванілі, а також пропареного дрібного родзинок. Перемішуємо ретельно, але не збиваємо.

    Начинка для вареників з картоплею, цибулею і грибами


    Інгредієнти:

  • картопля - близько 500 м;

  • гриби свіжі - 300 г;

  • цибуля ріпчаста - 1-2 шт.;

  • трохи смальцю або рослинного або топленого вершкового масла для обсмажування;

  • мелений чорний перець;

  • сіль.


  • Приготування
    Відварюємо очищену картоплю і готуємо пюре. Дрібно нарізану цибулю і гриби, обсмажуємо до золотисто-коричневого відтінку і додаємо до картопляному пюре . Приправляємо спеціями, трохи додаємо сіль і перемішуємо. Начинка готова і можна приступати до створення вареників з картоплею та грибами .

    Начинка для вареників з вишнею


    Звичайно вишнева начинка для вареників робиться зі свіжої вишні без кісточок або вишні, консервованої у власному соку (теж, зрозуміло, без кісточок). Щоб сік не виділявся зайве, можна присипати вишню крохмалем, змішаним з цукром або цукровою пудрою. Зазвичай в 1 вареник кладуть 1-2 вишні - залежно від розміру.
    Капустяна начинка
    Начинка для вареників

    Начинка з капусти для вареників теж робиться досить просто: подрібнені капусту і цибулю тушкують в сотейнику (казанчике або сковороді) на рослинному маслі або смальці без додавання води. Готують на слабкому вогні, періодично помішуючи, прикривши кришкою. Якщо капусту з цибулею тушкувати зі свіжими грибами (наприклад, білими, вешенками або печерицями) буде ще смачніше.
    Ви і самі, трохи пофантазувавши, можете придумати різні начинки для вареників з різних фруктів і овочів та їх поєднань. У будь-якому випадку, начинка для вареників не повинна розтікатися. Використовувати приготоване краще відразу, не залишаючи «на потім». Особливо це стосується сирною і фруктових начинок.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Вареники з капустою - рецепт
    Вареники з капустою - рецепт
    Вареники з капустою - відмінна ідея для смачної вечері. Готувати їх зовсім не складно: тісто вимішується в два рахунки, а начинку зовсім можна
    Вареники на кефірі
    Вареники на кефірі
    Вареники - це популярне українське блюдо, улюблене багатьма з нас. Зазвичай тісто для них робиться з борошна, води, яєць. Але найбільш ніжні вареники
    Вареники з сиром
    Вареники з сиром
    Вареники - улюблене блюдо з дитинства. Це простий і ситний обід або вечерю. Їх роблять з сиром, вишнею, полуницею, картоплею і т. д. Але сьогодні ми
    Заварне тісто для вареників
    Заварне тісто для вареників
    Вареники роблять з різними начинками: сиром, картоплею, сиром, капустою, рибою, ягодами. І сьогодні ми детально розберемо, як приготувати заварне
    Начинка з капусти
    Начинка з капусти
    Капустяна начинка - відмінний і корисний варіант для фарширування млинців, вареників, пирогів. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька оригінальних, і в
    Начинка з вишні
    Начинка з вишні
    Начинка з вишні - смачне доповнення до млинців, маффинам, пирогів і тартам. Її можна зробити як із заморожених, так і свіжих ягід. У нашій статті ми