Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Крученики з чорносливом

Крученики з чорносливом

21-03-2015, 20:16
15 372
Крученики з чорносливом
Зараз мова піде про просте, але при цьому неймовірно смачну страву. Ми розповімо вам, як приготувати крученики з чорносливом. Для їх приготування підійде і свинина, і яловичина, і курка.

Крученики зі свинини з чорносливом


Інгредієнти:

  • свиняча шия нежирна - 800 г;

  • чорнослив - 150 г;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Нарізаємо шию скибочками товщиною близько 8 мм. відбиваємо М'ясо, присипаємо сіллю і перцем. Кладемо по 2-3 штучки чорносливу на кожен шматочок. Загортаємо його рулетиком і складаємо зубочисткою. Розігріваємо на сковороді рослинне масло, викладаємо рулети і смажимо з усіх боків до готовності.

    Рецепт кручеників з чорносливом у вершковому соусі


    Інгредієнти:

  • м'якоть телятини - 400 г;

  • сало - 150 г;

  • чорнослив - 200 г;

  • сіль, перець;

  • вершкове масло - 50 г;

  • вершки - 350 мл;

  • сухе біле вино - 100 мл


  • Приготування
    Телятину миємо, обсушуємо й нарізаємо впоперек волокон скибочками завтовшки приблизно 1 см Сало ріжемо тонкими смужками тієї ж довжини, що і м'ясо. Чорнослив моєму і заливаємо гарячою водою хвилин на 15.
    Кожен шматочок телятини відбиваємо, солимо і перчимо, зверху ближче до краю) кладемо сало, а зверху на чорнослив. Загортаємо м'ясо рулетом, а скріплюємо краю зубочисткою.
    Обсмажуємо підготовлені крученики на сковороді з розтопленим вершковим маслом протягом 7-10 хвилин - спочатку (близько 3-4 хвилин) на сильному вогні, а потім на слабкому. Тепер м'ясо зі сковороди прибираємо, жир зливаємо в сотейник, туди ж додаємо вершки і вино. Уварюємо соус на повільному вогні до загусання. Після цього опускаємо в нього наші рулетики і прогріваємо хвилини 3. А потім викладаємо на тарілку і поливаємо вершковим соусом .

    Крученики з чорносливом і курагою


    Інгредієнти:

  • філе куряче - 1 кг;

  • чорнослив - 250 г;

  • курага - 150 г;

  • Крученики з чорносливом

  • сметана - 100 г;

  • сіль, перець.


  • Приготування
    Курагу і чорнослив заливаємо окропом і залишаємо хвилин на 20-30 а потім ріжемо смужками. Філе нарізаємо скибочками і акуратно відбиваємо. Посипаємо сіллю і перцем. Зверху викладаємо курагу і чорнослив і звертаємо рулетом. Укладаємо крученики на сковороду таким чином, щоб край був внизу і обсмажуємо до рум'яності. Після цього перекладаємо їх у ємність для гасіння. Сметану змішуємо з 100 мл води і заливаємо рулетики отриманою сумішшю. Тушкуємо хвилин 10 а після чого подаємо до столу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Крученики з грибами
    Крученики з грибами
    Крученики з грибами - це дивовижно апетитне блюдо, які сподобається вашим домашнім і гостям. А як їх приготувати, ми вам зараз розповімо. Читайте
    Рулет із чорносливом
    Рулет із чорносливом
    Рулет із чорносливом - чудовий варіант обіду або вечері у вихідний день у колі родини. Приготувати таке ласощі зовсім нескладно. Давайте розберемо
    Курячі крученики
    Курячі крученики
    Крученики - смачна страва української кухні. І сьогодні ми з вами поділимося варіантами приготування курячих кручеників. Читайте наші оригінальні і
    Рулети з курячого філе
    Рулети з курячого філе
    Рецептів страв з курячого м'яса існує досить багато. Його варять, тушкують, смажать, запікають - воно в будь-якому вигляді виходить дивовижним. І
    Крученики - рецепт
    Крученики - рецепт
    Любите готувати страви української кухні? У такому випадку цей рецепт був створений саме для вас. Курячі крученики - яскравий представник
    Яловичина з чорносливом - рецепт
    Яловичина з чорносливом - рецепт
    М'ясо з чорносливом виходить незвичайно смачним і ароматним. Таке блюдо неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл і сподобається вашим гостям. І