Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Картопля з перцем

Картопля з перцем

21-03-2015, 19:45
3 454
Картопля з перцем
Пропонуємо вам приготувати сьогодні ароматну, смачну і тане в роті картоплю з перцем, яка прикрасить будь-який стіл!

Картопля з болгарським перцем


Інгредієнти:

  • цибулина - 2 шт.;

  • олія оливкова - 3 ст. ложки;

  • картопля - 5 шт.;

  • болгарський перець - 2 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • паприка - 2 ст. ложки;

  • спеції.


  • Приготування
    Картоплю чистимо, промиваємо та нарізаємо кубиками середньої величини. Болгарський перчик обробляємо, моєму і шаткуємо квадратиками. Цибулю і часник подрібнюємо.
    Тепер беремо сковороду, наливаємо в неї оливкова масло, нагріваємо і пасеруємо на сильному вогні цибулю близько 1-2 хвилини. Далі додаємо перець і смажимо, помішуючи, ще близько 2-3 хвилин. Після цього викладаємо картоплю, підсолюємо до смаку, перемішуємо, посипаємо овочі меленою паприкою, накриваємо сковороду кришкою і готуємо близько 20 хвилин, до готовності. В кінці приготування додаємо часник, акуратно перемішуємо і подаємо смажену картоплю з перцем на стіл.

    Картопля в духовці з перцем


    Інгредієнти:

  • картопля - 1 кг;

  • перець болгарський - 1 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • біле сухе вино - 100 мл;

  • часник - 3 зубчики;

  • олія оливкова - 100 мл;

  • лавровий лист - 2 шт.;

  • мелена паприка - 1 ч. ложка;

  • спеції.


  • Приготування
    Овочі очищаємо і нарізаємо: картопля - тоненькими скибочками, болгарський перчик - смужками, цибулю - півкільцями, а часник видавлюємо через прес.
    У форму для випічки наливаємо трохи масла і викладаємо в неї шарами спочатку гуртки картоплі, потім перець і цибуля. Кожен шар підсолюємо, перчимо та посипаємо меленою паприкою та часником. Додаємо лаврові листи і поливаємо все залишилися олією. Далі обережно вливаємо вино, трохи води і запікаємо страву в духовці приблизно 1 годину при 200 градусах.

    Картопля з помідорами і перцем


    Інгредієнти:

  • білокачанна капуста - 300 г;

  • картопля - 4 шт.;

  • болгарський перець - 1 шт.;

  • помідори - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • сіль;

  • рослинна олія;

  • Картопля з перцем

  • зелень.


  • Приготування
    Картоплю чистимо, нарізаємо кубиками і обсмажуємо на розігрітій сковороді в рослинному маслі. Потім додаємо нашатковану соломкою капусту і готуємо, поки вона не стане м'якою. Цибулю і моркву чистимо, подрібнюємо півкільцями, перець обробляємо і кришимо кубиками. Тепер викладаємо всі підготовлені овочі до картоплі з капустою і тушкуємо приблизно хвилин 10-15 хвилин до м'якості. Потім викладаємо нарізані кубиками помідори, підсолюємо за смаком, перчимо, прикрашаємо базиліком, перемішуємо і тушкуємо картоплю з перцем до готовності.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Картопля, тушкована з тушонкою
    Картопля, тушкована з тушонкою
    Картопля, тушкована з тушонкою - елементарне, і в теж час дуже смачне і ситне блюдо, яке можна зробити без особливих зусиль. Ми зібрали для вас
    Тушкована курка - рецепт
    Тушкована курка - рецепт
    Тушкована курка - це досить просте у приготуванні блюдо, яке можна подати з будь-яким гарніром з овочів або круп. Давайте детально розберемося, як її
    Свинина з болгарським перцем
    Свинина з болгарським перцем
    Свинина з болгарським перцем - повсякденне блюдо, яке приготувати досить просто без зайвих зусиль і часу. Ми пропонуємо вам кілька цікавих рецептів
    Кабачки, тушковані з картоплею
    Кабачки, тушковані з картоплею
    Кабачки, тушковані з картоплею - ситне і смачне блюдо, яке прекрасно різноманітить ваше повсякденне меню. До того ж приготувати такий обід або
    Овочеве рагу з баклажанами
    Овочеве рагу з баклажанами
    Овочеве рагу з баклажанами - просте у приготуванні, але в теж час дуже смачне блюдо, яке відмінно підійде для сімейного вечері. Для його створення
    Картопля, тушкований в мультиварці
    Картопля, тушкований в мультиварці
    Мультиварка - універсальна помічниця для приготування різноманітних страв від супів до десертів. І зараз ми розповімо, як просто і швидко згасити в