Рецепт печені зі свинини
![Рецепт печені зі свинини Рецепт печені зі свинини](/uploads/posts/2015-03/recept-pechen-z-svinini_131.jpeg)
Рецепт приготування смачного печені зі свинини
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 180 градусів. Свинину обсушуємо паперовими рушниками.
У сотейнику розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому м'ясо, попередньо приправивши сіллю і перцем. Бажано обсмажувати десь за третини м'яса за раз, щоб воно рівномірно стало золотистим, а не тушкувалося у власному соку.
Залишився після смаження жир зливаємо в окрему ємність, м'ясо перекладаємо на тарілку, а саму жаровню знову повертаємо на вогонь. Закладаємо обсмажуватися, моркву і цибулю, попередньо нарізані кубиками. Через 5-6 хвилин додаємо до овочів часник, гострий перець, кумін і орегано, обсмажуємо все, помішуючи, кілька хвилин.
Заливаємо вміст жаровні пивом, а через 6-8 хвилин вливаємо курячий бульйон і 1 1/2 склянки води. Повертаємо свинину в жаровню разом з жиром. Доводимо рідина в жаровні до кипіння і знімаємо посуд з вогню. Ставимо посуд в духовку на 30 хвилин. Після закінчення часу, закладаємо в жаровню картоплю і повертаємо жарке в духовку ще на півтори години. Готову печеню посипаємо свіжою зеленню перед подачею.
Печеня з свинини в мультиварці також може бути приготована за цим рецептом. Після обжарювання м'яса і овочів, увімкніть режим "Гасіння" на 2 години. Якщо "Тушкування" в пристрої немає, замініть його "Випічкою" на аналогічне час.
Рецепт жаркого зі свининою
Інгредієнти:
Приготування
Розтираємо В ступці кумін з корицею, коріандром і часником в пасту. М'ясо нарізаємо кубиками і змішуємо з отриманою пастою. Заливаємо свинину вином і залишаємо маринуватися в холодильнику на 4 години. Мариновану свинину обсушуємо й обсмажуємо в сотейнику до золотистого кольору. Обсмажене м'ясо заливаємо сумішшю винного маринаду з томатною пастою. Приправляємо спекотне сіллю і перцем, а після тушкуємо на малому вогні 30 хвилин. Готову страву посипаємо зеленню.
Рецепт жаркого в горщиках з свинини
Інгредієнти:
![Рецепт печені зі свинини Рецепт печені зі свинини](/uploads/posts/2015-03/recept-pechen-z-svinini_622.jpeg)
Приготування
Свинину нарізаємо великими кубиками, гарненько приправляємо сіллю з перцем, обвалюють у борошні й обсмажуємо на оливковій олії до утворення золотистої скоринки. Обсмажене м'ясо викладаємо в горщики, а на витопившемся жиру припускаємо гриби, моркву і цибулю до м'якості.
М'ясо в горщику посипаємо паприкою, базиліком, коріандром і розмарином. Зверху укладаємо овочі і заливаємо вміст горщика водою або бульйоном так, щоб покрити м'ясо. Ставимо горщики у розігріту до 180 градусів духовку на 1 годину. Готову страву можна посипати зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Печеня в горщику в духовці](/uploads/posts/2015-03/pechenya-v-gorschiku-v-duhovc_741.jpeg)
Печеня в горщику в духовці
Печеня - одне з найвідоміших страв, яке обожнюють багато Воно може бути не тільки чудовим прикрасою святкового столу, але також чудово підійде і для
![Печеня в горщиках - рецепт](/uploads/posts/2015-03/pechenya-v-gorschikah-recept_661.jpeg)
Печеня в горщиках - рецепт
Страви в горщиках готували ще наші далекі предки, адже і відповідна посуд була, і м'ясо в будинку завжди було. Так чому б і вам не приготувати жарке
![Печеня зі свинини](/uploads/posts/2015-03/pechenya-z-svinini_871.jpeg)
Печеня зі свинини
Печеня зі свинини є, мабуть, найбільш поширеним варіантом цієї страви. Така страва чудово підійде до келиху пива або вина, який доповнить будь-який
![Свинина в горщиках - рецепти](/uploads/posts/2015-03/svinina-v-gorschikah-recepti_331.jpeg)
Свинина в горщиках - рецепти
Горщики - дивовижний винахід людства, яке значно спрощує процес приготування багатьох страв. І сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати свинину
![Свинина з печерицями](/uploads/posts/2015-03/svinina-z-pechericyami_651.jpeg)
Свинина з печерицями
М'ясо і гриби - чудове поєднання на весь час. І якщо ви роздумуєте щоб такого смачненького зробити у вихідний день, приготуйте свинину з печерицями.
![Картопля з овочами](/uploads/posts/2015-03/kartoplya-z-ovochami_991.jpeg)
Картопля з овочами
Картопля з овочами - універсальний гарнір в будь-який час року. Завдяки своїй дешевизні, таке блюдо можна зустріти практично на будь-якому столі.