Котлети з крохмалем
Давайте розглянемо з вами як посмажити і неймовірно смачні ароматні котлетки з крохмалем. Завдяки додаванню крохмалю, вони добре прожариваются і виходять дуже соковитими. І неважливо, з якого м'яса будуть приготовані: курка, свинина, індичка або яловичина!
Інгредієнти:
м'ясний фарш - 500 г;
яйце - 3 шт.;
майонез - 3 ст. ложки;
крохмаль - 3 ст. ложки;
вода - 3 ст. ложки;
олія рослинна;
спеції.
Приготування
М'ясний фарш змішуємо з яйцями, додаємо крохмаль і кладемо домашній майонез . Потім підливаємо холодну воду і гарненько все перемішуємо. Після цього приправляємо масу спеціями за смаком і ретельно збиваємо блендером до отримання однорідної пишної маси. Далі підготовлений фарш прибираємо приблизно на 6 годин в холодильник.
Після закінчення часу смажимо котлети з фаршу з крохмалем, викладаючи їх столовою ложкою на добре розігріте рослинне масло, з обох сторін. Потім акуратно викладаємо їх на паперовий рушник, щоб позбутися від зайвого жиру і подаємо на стіл.
Інгредієнти:
м'якоть свинини - 500 г;
цибулина - 4 шт.;
яйце - 4 шт.;
крохмаль - 4 ст. ложки;
цукор - 2 ч. ложки;
сіль - щіпка;
олія рослинна.
Приготування
Свинину промиваємо, даємо воді стекти і нарізаємо м'ясо маленькими кубиками. Цибулю очищаємо від лушпиння і дрібненько шаткуємо. До м'яса додаємо сіль, цукор, перчик, крохмаль і перемішуємо всі інгредієнти. Потім розбиваємо яйця і висипаємо подрібнену цибульку. Ретельно перемішуємо і даємо масі постояти хвилин 30.
Розігріваємо сковорідку, змащуємо маслом і викладаємо ложкою м'ясний фарш. Обсмажуємо котлетки на повільному вогні з двох боків до золотистої скоринки. Після цього перекладаємо їх у глибоку сковорідку, додаємо пів склянки води і тушкуємо котлети 10 хвилин.
Інгредієнти:
філе куряче - 700 г;
яйце - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
сметана - 1 ст. ложка;
крохмаль - 2 ст. ложки;
зелень - за смаком;
спеції.
Приготування
Куряче філе дрібно ріжемо, додаємо яйце, додаємо крохмаль, спеції і дрібно нарізану цибульку з зеленню. Потім кладемо сметану і ретельно перемішуємо. Готовий фарш відставляємо в бік хвилин на 20 а цим часом розігріваємо сковорідку, наливши в неї трохи масла. Далі ліпимо невеликі кульки, сплющує і трохи обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки. Готові курячі котлети з крохмалем подаємо з будь-яким гарніром.
Котлети з крохмалем і майонезом
Інгредієнти:
Приготування
М'ясний фарш змішуємо з яйцями, додаємо крохмаль і кладемо домашній майонез . Потім підливаємо холодну воду і гарненько все перемішуємо. Після цього приправляємо масу спеціями за смаком і ретельно збиваємо блендером до отримання однорідної пишної маси. Далі підготовлений фарш прибираємо приблизно на 6 годин в холодильник.
Після закінчення часу смажимо котлети з фаршу з крохмалем, викладаючи їх столовою ложкою на добре розігріте рослинне масло, з обох сторін. Потім акуратно викладаємо їх на паперовий рушник, щоб позбутися від зайвого жиру і подаємо на стіл.
Рубані котлети з крохмалем
Інгредієнти:
Приготування
Свинину промиваємо, даємо воді стекти і нарізаємо м'ясо маленькими кубиками. Цибулю очищаємо від лушпиння і дрібненько шаткуємо. До м'яса додаємо сіль, цукор, перчик, крохмаль і перемішуємо всі інгредієнти. Потім розбиваємо яйця і висипаємо подрібнену цибульку. Ретельно перемішуємо і даємо масі постояти хвилин 30.
Розігріваємо сковорідку, змащуємо маслом і викладаємо ложкою м'ясний фарш. Обсмажуємо котлетки на повільному вогні з двох боків до золотистої скоринки. Після цього перекладаємо їх у глибоку сковорідку, додаємо пів склянки води і тушкуємо котлети 10 хвилин.
Рецепт курячих котлет з крохмалем
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе дрібно ріжемо, додаємо яйце, додаємо крохмаль, спеції і дрібно нарізану цибульку з зеленню. Потім кладемо сметану і ретельно перемішуємо. Готовий фарш відставляємо в бік хвилин на 20 а цим часом розігріваємо сковорідку, наливши в неї трохи масла. Далі ліпимо невеликі кульки, сплющує і трохи обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки. Готові курячі котлети з крохмалем подаємо з будь-яким гарніром.
Рекомендуємо добрі рецепти
Котлети з судака
Котлети - улюблене багатьма блюдо. З чим їх тільки не готують: з м'ясом, грибами, овочами, рибою?! І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижні
Курячі котлети січені
Набрид один і той же рецепт котлет? Хочете спробувати що-небудь новеньке і цікаве? Тоді пропонуємо вам зробити ніжні, соковиті курячі котлети рубані
Курячі котлети в духовці
Котлети, запечені в духовці, набагато корисніше смажених на сковороді, і виходять вони не менш смачними. Ми вам розповімо, як приготувати курячі
Котлети по-міністерськи
Кожна господиня вміє готувати котлети. Однак не варто забувати, що способів приготування цієї страви досить багато. Отже, вашій увазі представлений
Котлети з курячого філе
З курки можна приготувати багато чудових і смачних страв. І сьогодні ми з вами поділимося оригінальними і водночас простими рецептами створення
Котлети з грибами
Котлети - улюблене багатьма блюдо. І приготувати їх можна з різними інгредієнтами. І сьогодні мова піде про котлети з грибами, з додаванням м'яса і