Давайте розглянемо з вами як посмажити і неймовірно смачні ароматні котлетки з крохмалем. Завдяки додаванню крохмалю, вони добре прожариваются і виходять дуже соковитими. І неважливо, з якого м'яса будуть приготовані: курка, свинина, індичка або яловичина!
Котлети з крохмалем і майонезом
Інгредієнти: м'ясний фарш - 500 г; яйце - 3 шт.; майонез - 3 ст. ложки; крохмаль - 3 ст. ложки; вода - 3 ст. ложки; олія рослинна; спеції. Приготування М'ясний фарш змішуємо з яйцями, додаємо крохмаль і кладемо домашній майонез . Потім підливаємо холодну воду і гарненько все перемішуємо. Після цього приправляємо масу спеціями за смаком і ретельно збиваємо блендером до отримання однорідної пишної маси. Далі підготовлений фарш прибираємо приблизно на 6 годин в холодильник.
Після закінчення часу смажимо котлети з фаршу з крохмалем, викладаючи їх столовою ложкою на добре розігріте рослинне масло, з обох сторін. Потім акуратно викладаємо їх на паперовий рушник, щоб позбутися від зайвого жиру і подаємо на стіл.
Рубані котлети з крохмалем
Інгредієнти: м'якоть свинини - 500 г; цибулина - 4 шт.; яйце - 4 шт.; крохмаль - 4 ст. ложки; цукор - 2 ч. ложки; сіль - щіпка; олія рослинна. Приготування Свинину промиваємо, даємо воді стекти і нарізаємо м'ясо маленькими кубиками. Цибулю очищаємо від лушпиння і дрібненько шаткуємо. До м'яса додаємо сіль, цукор, перчик, крохмаль і перемішуємо всі інгредієнти. Потім розбиваємо яйця і висипаємо подрібнену цибульку. Ретельно перемішуємо і даємо масі постояти хвилин 30.
Розігріваємо сковорідку, змащуємо маслом і викладаємо ложкою м'ясний фарш. Обсмажуємо котлетки на повільному вогні з двох боків до золотистої скоринки. Після цього перекладаємо їх у глибоку сковорідку, додаємо пів склянки води і тушкуємо котлети 10 хвилин.
Рецепт курячих котлет з крохмалем
Інгредієнти: філе куряче - 700 г; яйце - 1 шт.; цибулина - 1 шт.; сметана - 1 ст. ложка; крохмаль - 2 ст. ложки; зелень - за смаком; спеції. Приготування Куряче філе дрібно ріжемо, додаємо яйце, додаємо крохмаль, спеції і дрібно нарізану цибульку з зеленню. Потім кладемо сметану і ретельно перемішуємо. Готовий фарш відставляємо в бік хвилин на 20 а цим часом розігріваємо сковорідку, наливши в неї трохи масла. Далі ліпимо невеликі кульки, сплющує і трохи обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки. Готові курячі котлети з крохмалем подаємо з будь-яким гарніром.