Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Ватрушки з картоплею

Ватрушки з картоплею

21-03-2015, 17:29
797
Ватрушки з картоплею
Ватрушки з картоплею виходять дуже ароматними, ніжними і легкими. Вони чудово виглядають і як самостійне блюдо, і як закуска. Давайте дізнаємося з вами рецепти їх приготування.

Рецепт ватрушок з картоплею


Інгредієнти:
Для тіста:

  • куряче яйце - 2 шт.;

  • цукор - 05 склянки;

  • сіль - щіпка;

  • вершкове масло - 100 г;

  • молоко - 1 ст.;

  • сухі дріжджі - 10 г;

  • пшеничне борошно - 3 ст.


  • Для начинки:

  • картопля - 7 шт.;

  • молоко - 05 склянки;

  • вершкове масло;

  • сіль - за смаком.


  • Приготування
    Давайте розберемося, як приготувати ватрушки з картоплею. Спочатку замісимо з вами тісто. Для цього яйця гарненько збиваємо з цукром і додаємо трохи солі. Вершкове масло розтоплюємо і потім виливаємо його до збитим яйцям. Підігріваємо Молоко і поступово всипаємо в нього сухі дріжджі. Все ретельно перемішуємо і переливаємо в приготовлену суміш. Засипаємо борошно і замішуємо однорідне тісто. Ставимо його в тепле місце і залишаємо масу підходити. А цим часом поки готуємо начинку: відварюємо картоплю, а потім розминаємо його з вершковим маслом і вливаємо тепле молоко. Після того як тісто підніметься, обережно беремо його і поділяємо на невеликі кульки. Викладаємо їх на деко, попередньо змащений маслом. В центрі кожного шматочка робимо невеликі поглиблення і викладаємо ложкою приготовану начинку. Зверху змащуємо все сметаною і маленьким шматочком розтопленого вершкового масла. Випікаємо ватрушки до появи золотистої скоринки, а перед подачею на стіл, змащуємо булочки вершковим маслом.

    Прісні ватрушки з картоплею


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • пшеничне борошно - 2 ст.;

  • вершкове масло - 200 г;

  • сметана - 1 ст.


  • Для начинки:

  • картопля - 6 шт.;

  • сметана - 2 ст. ложки;

  • Ватрушки з картоплею

  • сіль - за смаком.


  • Приготування
    Отже, спочатку давайте з вами приготуємо тісто для ватрушок з картоплею. Борошно просіваємо гіркою, зверху кладемо масло і рубаємо її ножем. Потім додаємо сметану і замішуємо однорідне тісто. Поділяємо його на невеликі кульки, з них акуратно розгортаємо гуртки, робимо в них поглиблення і змащуємо краю яєчним жовтком. Тепер робимо начинку: картопля очищаємо, відварюємо в підсоленій воді, розминаємо в пюре, додаємо яйце, кладемо сметану і ретельно збиваємо. У заглиблення викладаємо картопляне пюре і відправляємо ватрушки в розігріту до 220 градусів духовку. Випікаємо булочки протягом 25 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Ватрушки з грибами - дивовижно смачна і проста випічка
    Ватрушки з грибами - дивовижно смачна і проста випічка
    Ватрушки - це смачна випічка, яку пробували багато хто з нас. Вони бувають з різними начинками: з повидлом, з сиром, з картоплею, з м'ясом. А
    Ватрушки - рецепт
    Ватрушки - рецепт
    Хочете почастувати свою родину смачними ватрушками з сиром і повидлом, але не знаєте відповідного рецепту? Тоді наші поради вам точно знадобляться.
    Ватрушки з повидлом
    Ватрушки з повидлом
    Класичний рецепт, звичайно ж, це ватрушки з сиром. Але вони також бувають з брусницею, з варенням, з яблуками і ягодами. Сьогодні ми вам розповімо
    Тісто для ватрушок
    Тісто для ватрушок
    Всі ми з дитинства любимо ватрушки - відкритий пиріг з сирною начинкою. Для їх приготування, звичайно ж, необхідно зробити тісто. Воно може бути
    Як приготувати хичини?
    Як приготувати хичини?
    Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили