Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пиріжки з ковбасою

Пиріжки з ковбасою

21-03-2015, 16:48
4 444
Пиріжки з ковбасою
Пропонуємо вам рецепти домашніх пиріжків з начинкою з ковбасних виробів.

Пиріжки з ковбасою і сиром


Інгредієнти:

  • борошно - 3 склянки;

  • вершкове масло - 200 г;

  • розпушувач - 1 ч. ложка;

  • сметана - 2 ст. ложки;

  • яйце куряче - 2 шт.;

  • сіль - 1 ч. ложка;

  • ковбаса напівкопчена - 200 г;

  • сир твердий - 150 г;

  • плавлений сирок - 1 шт.;

  • майонез.


  • Приготування
    Змішати просіяне борошно з розпушувачем і сіллю. У борошно масло нарізаємо шматочками і розтираємо в крихту. Вбиваємо яйце, додаємо сметану і замішуємо тісто. Прибираємо тісто в пакет і залишаємо на 40 хвилин в холодильнику.
    Ковбасу дрібно ріжемо, сир натираємо на тертці, змішуємо, додаємо спеції за смаком, злегка присипаємо борошном. Тісто розкачуємо шаром 3 мм товщиною, вирізаємо кружечки діаметром 10 см, змащуємо яйцем і викладаємо тісто у формочки для кексів. Викладаємо на ці кружечки начинку, зверху змащуємо майонезом і присипаємо тертим сиром. Зверху накриваємо кружечком тесту, в центрі робимо отвір, змащуємо яйцем і запікаємо на середньому вогні до рум'яної скоринки.

    Пиріжки з ліверної ковбасою


    Цей рецепт для тих, хто любить пиріжки смажені на сковороді, хоча і випечені в духовці вони не втратять у смаку.
    Інгредієнти:

  • борошно - 500 г;

  • яйце куряче - 1 шт.;

  • кисле молоко - 500 мл;

  • сода, сіль - по 1 ч. ложці;

  • цукор - 2 ч. ложки;

  • олія рослинна - 1 склянка;

  • ковбаса ліверна - 500 г;

  • крупа манна - 1 ст. ложка;

  • стрілки часнику пучок.


  • Приготування
    Борошно просіваємо, додаємо соду, кисле молоко, сіль, цукор, вбиваємо яйце і замішуємо тісто, залишаємо його на 10 хвилин. Подрібнюємо стрілки часнику і обсмажуємо на розігрітій олії до м'якості. Потім гасимо вогонь і додаємо до часнику ліверну ковбасу, добре її розминаючи. Залишаємо начинку трохи охолонути і додаємо манку. Тісто розгортаємо і ліпимо пиріжки. Обсмажуємо пиріжки з лівером з обох сторін на розігрітій олії на маленькому вогні.

    Пиріжки з ковбасою і картоплею


    Пиріжки з ковбасою

    Інгредієнти:

  • тісто - 1 кг;

  • картопля - 3-4 шт.;

  • ковбаса варена - 250 р.


  • Приготування
    Картоплю чистимо, миємо й натираємо на крупній тертці. Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо, ковбасу також дрібно ріжемо. Все змішуємо і обсмажуємо на розігрітій сковороді, солимо, перчимо і додаємо дрібно нарізану зелень. Фарш залишаємо трохи охолонути. Формуємо пиріжки і випікаємо в духовці при 180 градусах протягом 40 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пиріжки на кефірі в духовці
    Пиріжки на кефірі в духовці
    Пиріжки - це дуже смачне і ситне блюдо, яке можна готувати з будь-м'ясний або овочевий начинкою. А якщо їх ще випікати в духовці на кефірі, то вони
    Пиріжки з рисом
    Пиріжки з рисом
    Пиріжки з рисом - досить бюджетний варіант смачного і ситного обіду. І зараз ми поділимося рецептом створення універсального тесту для них і
    Пиріжки з сиром
    Пиріжки з сиром
    Пиріжки - смачне блюдо, яке обожнюють і дорослі і діти. Їх готують з різними начинками: капустою, грибами, м'ясом, варенням і т. д. І зараз ми
    Пиріжки на кисляку
    Пиріжки на кисляку
    Апетитні, рум'яні смажені пиріжки - як можна встояти при їх вигляді? І нехай вони не дуже-то й корисні, зате дуже смачні! Якщо хочеться зробити їх
    Лаваш з ковбасою
    Лаваш з ковбасою
    Не знаєте чим пригостити гостей, які до вас несподівано завітали? У нас є для вас рішення - зробіть лаваш з ковбасою. Приготувати таку просту закуску
    Пиріжки з родзинками
    Пиріжки з родзинками
    Здобні пиріжки і родзинками - це відмінне ласощі для вечірнього чаювання в колі сім'ї. Приготувати їх можна різними способами. Ми пропонуємо вам