Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Сирні коржики з шинкою

Сирні коржики з шинкою

19-03-2015, 19:33
890
Сирні коржики з шинкою
Сирні коржики з шинкою - блюдо абсолютно просте, яке готується дуже швидко. Але при всьому при цьому не менш смачне. Це відмінний варіант і для перекусу, і для повноцінного вечері. Кілька цікавих рецептів приготування сирних коржів з шинкою чекають вас нижче.

Коржі з шинкою і сиром


Інгредієнти:

  • борошно пшеничне - 3 склянки;

  • кефір 32%-ної жирності - 2 склянки;

  • цукор - 1 ст. ложка;

  • сода (без гірки) - 1 ч. ложка;

  • твердий сир - 400 г;

  • шинка - 400 г;

  • сіль - щіпка.


  • Приготування
    Готуємо тісто: з'єднуємо домашній кефір з сіллю, цукром, содою і ретельно перемішуємо. Сир тремо на дрібній тертці, додаємо його в кефірну масу, туди ж додаємо борошно і замішуємо тісто. Ділимо його на шматочки, кожен з яких розкачуємо, кладемо зверху нарізану соломкою шинку, з'єднуємо краю коржі і злегка розкачуємо. Обсмажуємо на сковороді з розігрітим рослинним маслом з обох боків до утворення рум'яної скоринки.

    Рецепт сирних коржів з шинкою


    Інгредієнти:

  • борошно - 2 ст. ложки;

  • сир твердий - 100 г;

  • яйця - 2 шт.;

  • шинка - 150 р.


  • Приготування
    Відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки змішуємо з тертим сиром, нарізаним кубиками шинкою і борошном. Білки збиваємо до утворення щільної піни і додаємо в тісто. Акуратно перемішуємо. На змащене маслом деко викладаємо ложкою тісто і випікаємо коржі в духовці 10 хвилин при температурі близько 180 градусів.

    Коржі з шинкою, сиром і грибами


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно - 300 г;

  • вода - 300 мл;

  • сіль - 05 ч. ложки.


  • Для начинки:

  • шинка - 250 г;

  • сир твердий - 150 г;

  • печериці - 200 г;

  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;

  • зелень, сіль, спеції - за смаком.


  • Приготування
    У глибоку миску просіваємо борошно, додаємо сіль. Кип'ятимо воду і відразу ж вливаємо його в борошно, гарненько перемішуємо тісто ложкою і даємо йому трохи охолонути. Як тільки воно охололо, вимішуємо тісто до однорідності руками. Накриваємо його серветкою і ставимо в холодильник на півгодини.
    А тим часом готуємо начинку: гриби ріжемо соломкою і обсмажуємо, коли випарується вся рідина, солимо і перчимо. Шинку нарізаємо соломкою, цибулю - дрібними кубиками. Цибулю з шинкою обсмажуємо до рум'яності на середньому вогні, додаємо подрібнену зелень і спеції. З'єднуємо гриби і шинку з цибулею. Туди ж висипаємо тертий сир, перемішуємо і даємо трохи постояти.
    Тепер займаємося тестом. Стіл посипаємо борошном, відщипуємо від тесту невеликий шматочок, обвалюємо в борошні і тонко розкочуємо. Повинен вийти пласт товщиною не більше 1-2 мм. На половину заготовки кладемо 1 столову ложку начинки і прикривають зверху другою половинкою тіста. Краї гарненько защипуємо. Обсмажуємо коржі на сковороді з добре розігрітою олією хвилини по 2-3 з обох сторін. Подаємо до столу їх гарячими, так як, коли вони охолонуть, вже не будуть такими хрусткими.

    Коржі на кефірі з шинкою


    Інгредієнти:

  • борошно - 350 г;

  • кефір - 250 г;

  • цукор - 1 ч. ложка;

  • сода - 05 ч. ложки;

  • яйця - 1 шт.;

  • твердий сир - 200 г;

  • сир - 150 г;

  • кріп - 30 г;

  • часник - 1 зубчик;

  • шинка - 200 г;

  • сметана - 1 ст. ложка;

  • Сирні коржики з шинкою

  • сіль - 05 ч. ложки;

  • рослинна олія для смаження.


  • Приготування
    Спочатку готуємо тісто: додаємо в кефір цукор, сіль, соду, яйце і добре перемішуємо. Потім додаємо тертий сир і борошно. Замішуємо тісто. Тісто ділимо на 10-12 частин і кожну з них розгортаємо в тонкий пласт. Для начинки змішуємо сир, подрібнений часник і кріп, сметану і шинку, нарізану кубиками. На кожен пласт тіста викладаємо трохи начинки, краї з'єднайте і злегка розкачуємо. Смажимо на невеликому вогні з двох сторін, прикривши сковороду кришкою.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Мафіни з сиром і шинкою
    Мафіни з сиром і шинкою
    Мафіни - це повітряні і легкі кексики, які чудово підійдуть для сніданку або просто перекусу на роботі. Варіантів їх створення з різними солодкими
    Слойки з сиром і шинкою
    Слойки з сиром і шинкою
    Слойки з сиром - це, звичайно ж, класика кулінарного жанру, з яким знайомі багато. І в нашій статті ми зібрали деякі оригінальні і смачні рецепти
    Пиріг з шинкою
    Пиріг з шинкою
    Пиріг з шинкою - смачна і проста в приготуванні випічка, яка відмінно підійде для сніданку всіх членів сім'ї, а також може стати чудовим перекусу на
    Млинці з шинкою
    Млинці з шинкою
    Млинці - традиційне російське блюдо, яке обожнюють багато. Їх можна вживати як самостійно, так і з різними соусами і начинками. І сьогодні мова піде
    Узбецький коржик
    Узбецький коржик
    Любите страви узбецької кухні? Тоді ви напевно чули про узбецьких коржиках. Хочете влаштувати сім'ї смачний узбецький вечерю? Можна приготувати плов,
    Як приготувати хичини?
    Як приготувати хичини?
    Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили