Пиріжки з листкового тіста
![Пиріжки з листкового тіста Пиріжки з листкового тіста](/uploads/posts/2015-03/pirzhki-z-listkovogo-tsta_961.jpeg)
Пиріжки з листкового тіста з горбушею
Інгредієнти:
Приготування
Починаємо приготування з розморожування листкового дріжджового тіста і його нарізки. Пласт тесту розрізаємо на квадратики однакового розміру і відставляємо на час в сторону.
Ріпчасту цибулю ріжемо кільцями й обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Солимо і перчимо цибульну пасеровку, змішуємо її з кропом. На даному етапі додати до цибулі можна будь-які інгредієнти на свій розсуд: подрібнені яйця, обсмажені гриби або пасероване морква, наприклад.
Викладаємо столову ложку цибульного засмажки в центр квадратика з тіста, поверх розкладаємо скибочки сьомги і защепляем краї тіста на манер вареника, залишаючи серцевину пиріжка не защепленной - туди кладемо столову ложку сметани.
Змащуємо пиріжки з листкового тіста з рибою яйцем і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин.
Пиріжки з листкового тіста з м'ясом
Інгредієнти:
Приготування
![Пиріжки з листкового тіста Пиріжки з листкового тіста](/uploads/posts/2015-03/pirzhki-z-listkovogo-tsta_352.jpeg)
За аналогією можна приготувати й пиріжки з листкового тіста з індичкою. В засмажку з цибулі і моркви можна додати подрібнені гриби, а потім покласти фарш з індички, все гарненько приправити і обсмажити до готовності. Начинку викласти на середину квадрата з листкового тіста, защепити краї, змастити пиріжки яйцем і відправити в духовку запікатися на аналогічний період часу.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Пиріжки з м'ясом](/uploads/posts/2015-03/pirzhki-z-myasom_411.jpeg)
Пиріжки з м'ясом
Росіяни розтягаї оспівані багатьма літературними класиками. Це історичне блюдо просто зобов'язана опинитися у вас на столі, а в приготуванні
![Розтягаї з куркою](/uploads/posts/2015-03/roztyagayi-z-kurkoyu_971.jpeg)
Розтягаї з куркою
Розтягаї - це страва російської кухні, яку зазвичай подають до різних супів. Їх готують з м'ясом, рибою і куркою. Ось про останньому варіанті творах
![Листковий пиріг з куркою](/uploads/posts/2015-03/listkoviy-pirg-z-kurkoyu_501.jpeg)
Листковий пиріг з куркою
Листковий пиріг - смачне і ситне страву. Готувати його досить просто, особливо, якщо використовувати готове тісто. І сьогодні ми пропонуємо вам
![Самса з листкового тіста](/uploads/posts/2015-03/samsa-z-listkovogo-tsta_121.jpeg)
Самса з листкового тіста
Самса - одне з улюблених узбецьких блюд, яке припало до смаку нашим співвітчизникам. Традиційно самса готується з листкового тіста бараниною, але
![Пиріжки з м'ясом в духовці](/uploads/posts/2015-03/pirzhki-z-myasom-v-duhovc_161.jpeg)
Пиріжки з м'ясом в духовці
Коли хочеться чим-небудь перекусити, що може бути краще пиріжків з м'ясом? Особливо смачні печені пиріжки, ароматні, на повітряному тісті - пальчики
![Розтягаї з повидлом](/uploads/posts/2015-01/roztyagayi-z-povidlom_611.jpeg)
Розтягаї з повидлом
Ми звикли їсти пиріжки з м'ясною, рибною, овочевою начинкою. Але сьогодні ми пропонуємо вам зробити чудові пиріжки з повидлом до чаю в сімейному