Курка в гірчиці
![Курка в гірчиці Курка в гірчиці](/uploads/posts/2015-03/kurka-v-grchic_301.jpeg)
Курка з французькою гірчицею
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе промиваємо, обсушуємо і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Далі нарізаємо тонкими скибочками болгарський перець і ріпчасту цибулю, додаємо овочі до м'яса і тушкуємо на маленькому вогні протягом 10 хвилин. Потім кладемо французьку гірчицю і все добре перемішуємо. Подаємо готову страву гарячим разом з відвареною картоплею або вермішеллю.
Курка запечена з гірчицею
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування курки з дижонской гірчицею змішуємо гірчицю, мед, розмарин, оливкова олія, часник, цедру і трохи лимонного соку в чаші кухонного комбайна, після чого переливаємо отриманий маринад у велике блюдо, солимо, перчимо за смаком і акуратно викладаємо в блюдо шматочки курки, обвалюючи їх у суміші.
Далі накриваємо все харчовою плівкою і ставимо маринуватися на всю ніч у холодильник. Заздалегідь розігріваємо до 190 градусів духовку, перекладаємо шматочки курки в блюдо для запікання, зверху поливаємо маринадом і відправляємо блюдо запікати приблизно на 50 хвилин. Викладаємо курку з медом і гірчицею на блюдо і подаємо теплою до столу.
Смажена курка з гірчицею
Інгредієнти:
Приготування
![Курка в гірчиці Курка в гірчиці](/uploads/posts/2015-03/kurka-v-grchic_822.jpeg)
З такою заправкою можна приготувати курку в горщику при цьому куряче м'ясо необхідно попередньо обсмажити до напівготовності.
Приємного вам апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
![Курка з медом в духовці](/uploads/posts/2015-03/kurka-z-medom-v-duhovc_281.jpeg)
Курка з медом в духовці
Страви з курки завжди можна урізноманітнити. Для цього варто використовувати трави, зелень, овочі, фрукти і навіть мед. Курка з медом - відмінну
![Курка з медом](/uploads/posts/2015-03/kurka-z-medom_881.jpeg)
Курка з медом
Курка з медом - дуже приємне блюдо, яке не тільки добре виглядає, але на смак не гірше. Звичайно, рецептів приготування такої страви багато, а тому
![Курка в кунжуті](/uploads/posts/2015-03/kurka-v-kunzhut_391.jpeg)
Курка в кунжуті
З курки готують багато різноманітних страв. Її варять, запікають, додають у салати, використовують у дієтичних страв і, звичайно ж, смажать. Ось
![Курка в кефірі в духовці](/uploads/posts/2015-03/kurka-v-kefr-v-duhovc_551.jpeg)
Курка в кефірі в духовці
Багато господинь вважають куряче м'ясо сухим, але це не зовсім так. Правильно замаринована птах в кефірі вийде неймовірно ніжною і соковитою. Ну що
![Курка, фарширована апельсинами](/uploads/posts/2015-03/kurka-farshirovana-apelsinami_931.jpeg)
Курка, фарширована апельсинами
Курка, фарширована апельсинами, таке ж святково страва, як і качка. Якщо ви не разу не пробували цю смакота, то наші цікаві рецепти для вас. Давайте
![Курка в соєвому соусі](/uploads/posts/2015-03/kurka-v-soyevomu-sous_991.jpeg)
Курка в соєвому соусі
Курка в соєвому соусі, смажена на сковороді або запечена в духовці виходить соковитою і неймовірно ніжною. Таке блюдо можна подати до святкового