Качка, тушкована з капустою
![Качка, тушкована з капустою Качка, тушкована з капустою](/uploads/posts/2015-03/kachka-tushkovana-z-kapustoyu_791.jpeg)
Рецепт качки з капустою
Інгредієнти:
Приготування
Качку гарненько промиваємо і видаляємо, якщо є час, що залишився оперення. Потім нарізаємо тушку птиці невеликими шматочками і вкладаємо їх в казан. Наливаємо трохи рослинного масла й обсмажуємо м'ясо на середньому вогні 15 хвилин, періодично змішуючи. Після цього вогонь вимикаємо, зливаємо майже весь утворився жир.
Тим часом чистимо моркву натираємо на середній тертці, а цибулю нарізаємо півкільцями. Додаємо овочі до м'яса, перемішуємо і продовжуємо обсмажувати протягом 5-7 хвилин. Потім вливаємо півсклянки води, приправляємо всі спеціями, кладемо барбарис, лавровий листочок, накриваємо кришкою і тушкуємо приблизно 10 хвилин.
Білокачанну капусту нашинковиваем соломкою, злегка обминаємо руками і висипаємо її в загальний котел, додаючи сіль і заливаючи залишилася водою. Накриваємо казанок кришкою і залишаємо тушкуватися на 20 хвилин. До готової качки з капустою додаємо томатну пасту і готуємо ще буквально 3-5 хвилин. Подаємо блюдо самостійно, або приготувавши для нього на гарнір картопляне пюре або гречку.
Качка з капустою в мультиварці
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Отже, для початку качку розрізаємо на порційні шматочки і готуємо маринад. Для цього змішуємо в пиалке сметану, кетчуп, майонез і
![Качка, тушкована з капустою Качка, тушкована з капустою](/uploads/posts/2015-03/kachka-tushkovana-z-kapustoyu_372.jpeg)
Складаємо качку в чашу мультиварки, зверху укладаємо нашатковану соломкою картоплю, кидаємо в різні боки перчик запашний і поламані шматочки лаврового листочка. Після цього засипаємо капусту, встановлюємо режим «Гасіння» і готуємо страву близько 2 годин. Потім переустанавливаем на програму «Випічка» і чекаємо ще 15 хвилин. Ось і все, качка з квашеною капустою готова!
Рекомендуємо добрі рецепти
![Фарширована качка](/uploads/posts/2015-03/farshirovana-kachka_871.jpeg)
Фарширована качка
Любите фаршировану птицю? Тоді і фарширувати качку напевно вмієте. Але ми все ж розповімо вам кілька рецептів. Так у цій статті є рекомендації з
![Качка з айвою](/uploads/posts/2015-03/kachka-z-ayvoyu_431.jpeg)
Качка з айвою
Качка з айвою - оригінальне і вишукане блюдо, яке припаде до смаку і дорослим і дітям. Приготувати таку смакота не складе особливої праці. Ми для вас
![Смажена качка](/uploads/posts/2015-03/smazhena-kachka_391.jpeg)
Смажена качка
Смажена качка - чудове рішення для святкового столу. Її можна приготувати з апельсинами, яблуками, чорносливом, картоплею і т. д. Пропонуємо вам
![Тушкована качка](/uploads/posts/2015-03/tushkovana-kachka_341.jpeg)
Тушкована качка
Тушкована качка - відмінне блюдо для недільного обіду або вечері, яке неодмінно порадує ваших рідних і близьких. Її можна приготувати декількома
![Качка з квашеною капустою](/uploads/posts/2015-03/kachka-z-kvashenoyu-kapustoyu_811.jpeg)
Качка з квашеною капустою
Зазвичай качку готують за класичним рецептом, запікаючи в яблуках. Ми ж вам пропонуємо приготувати не менш смачне блюдо - качку з квашеною капустою.
![Як приготувати качку в мультиварці?](/uploads/posts/2015-01/yak-prigotuvati-kachku-v-multivarc_971.jpeg)
Як приготувати качку в мультиварці?
Качку найчастіше готують на святковий обід або вечерю. Її смажать, фарширують яблуками, гречкою, чорносливом і т. д. Але сьогодні ми розповімо кілька