Індичка, запечена у фользі
М'ясо індички - відмінна альтернатива традиційним стравам, приготованим з курки. А для збереження в ньому максимум поживних речовин, вибираємо самий звичайний спосіб приготування - запікання.
Інгредієнти:
стегно індички - 1 кг
Для маринаду:
масло рослинне - 3 ст. ложки;
оцет бальзамічний - 1 ст. ложка;
розмарин - 1 г;
спеції.
Приготування
Індичку обробляємо, промиваємо і робимо в ній надрізи. Для приготування маринаду змішуємо в мисці всі інгредієнти перемішуємо, натираємо м'ясо соусом з усіх боків і ставимо на кілька годин в холодильник. Скільки запікати індичку у фользі? Отже, замариновану індичку викладаємо на фольгу, загортаємо птицю у кілька шарів м'ясо і ставимо в розігріту до 220 градусів духовку приблизно на 2 - 3 години. Готовність індички у фользі перевіряємо наступним чином: робимо надріз у кості, і якщо м'ясо не кровит - значить, страва готова.
Інгредієнти:
свіжа грудинка - 15 кг;
часник - 3 зубчики;
вода - 1 л;
сіль - 4 ст. ложки;
мелена паприка - за смаком;
спеції;
коріандр в зернах - за смаком;
гірчиця - 1 ч. ложка;
мелена орегано;
масло рослинне - 2 ст. ложки.
Приготування
Для того щоб запекти грудку індички у фользі, спочатку замочуємо м'ясо в розсолі, щоб воно вийшло смачним і дуже соковитим. Для цього наливаємо в каструлю 1 літр холодної води, насипаємо необхідну кількість солі і все добре перемішуємо до однорідності.
Грудинку ретельно промиваємо, викладаємо на обробну дошку і за допомогою ножа, очищаємо м'ясо від плівки, жилок і жирку. Тепер акуратно опускаємо оброблену індичку в каструлю з розчином і залишаємо приблизно на 2 години. Після закінчення часу обережно зливаємо рідину, а грудинку ретельно промиваємо, насухо витираємо паперовими рушниками і перекладаємо в миску.
Часник чистимо і ріжемо на пластинки. У глибокій піалі з'єднуємо всі спеції, вливаємо рослинне масло і кладемо гірчицю . Ретельно все перемішуємо до утворення однорідної маси. Викладаємо грудинку на обробну дошку, робимо кілька надрізів вглиб, вставляємо в отвори часничок і обмазуємо з усіх боків приготовленої пастою. Потім м'ясо опускаємо в миску, накриваємо кришкою і ставимо маринуватися на добу в холодильник. Після цього загортаємо індичку у фольгу, покласти на деко і запікаємо в духовці протягом 50 хвилин при температурі 220 градусів.
Шукайте ще смачні рецепти приготування цієї птиці, тоді просто потушкуйте індичку .
М'ясо індички, запечене у фользі
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Індичку обробляємо, промиваємо і робимо в ній надрізи. Для приготування маринаду змішуємо в мисці всі інгредієнти перемішуємо, натираємо м'ясо соусом з усіх боків і ставимо на кілька годин в холодильник. Скільки запікати індичку у фользі? Отже, замариновану індичку викладаємо на фольгу, загортаємо птицю у кілька шарів м'ясо і ставимо в розігріту до 220 градусів духовку приблизно на 2 - 3 години. Готовність індички у фользі перевіряємо наступним чином: робимо надріз у кості, і якщо м'ясо не кровит - значить, страва готова.
Буженина з індички у фользі
Інгредієнти:
Приготування
Для того щоб запекти грудку індички у фользі, спочатку замочуємо м'ясо в розсолі, щоб воно вийшло смачним і дуже соковитим. Для цього наливаємо в каструлю 1 літр холодної води, насипаємо необхідну кількість солі і все добре перемішуємо до однорідності.
Грудинку ретельно промиваємо, викладаємо на обробну дошку і за допомогою ножа, очищаємо м'ясо від плівки, жилок і жирку. Тепер акуратно опускаємо оброблену індичку в каструлю з розчином і залишаємо приблизно на 2 години. Після закінчення часу обережно зливаємо рідину, а грудинку ретельно промиваємо, насухо витираємо паперовими рушниками і перекладаємо в миску.
Часник чистимо і ріжемо на пластинки. У глибокій піалі з'єднуємо всі спеції, вливаємо рослинне масло і кладемо гірчицю . Ретельно все перемішуємо до утворення однорідної маси. Викладаємо грудинку на обробну дошку, робимо кілька надрізів вглиб, вставляємо в отвори часничок і обмазуємо з усіх боків приготовленої пастою. Потім м'ясо опускаємо в миску, накриваємо кришкою і ставимо маринуватися на добу в холодильник. Після цього загортаємо індичку у фольгу, покласти на деко і запікаємо в духовці протягом 50 хвилин при температурі 220 градусів.
Шукайте ще смачні рецепти приготування цієї птиці, тоді просто потушкуйте індичку .
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати індичку в духовці?
Запечена в духовці індичка - страва не зовсім звичне для нашої країни, оскільки найчастіше люди просто розрізають птицю і готують шматочками. Але для
Буженина з індички
Буженина - це смачне запечене м'ясо роблять в духовці, аерогрилі, мультиварки. По більшій частині її готують із свинини або яловичини. Але ми
Індичка з апельсинами
Індичка з апельсинами - дивовижне смачне блюдо, яке прикрасить будь-який святковий або різдвяний стіл. Ми пропонуємо вам кілька цікавих способів
Індичка, запечена в рукаві
Індичка - корисне, дієтичне м'ясо, з якого можна приготувати безліч цікавих страв. І сьогодні мова піде про індички, запеченої в рукаві. Таке смачне
Індичка з яблуками
Індичка, запечена з яблуками - прекрасне рішення для святкового столу. Таке нехитре, але в теж час популярне блюдо припаде до смаку вашим гостям і
Запечена індичка
Індичка - смачне дієтичне м'ясо, в якому міститься велика кількість заліза. І сьогодні ми розповімо, як її оригінально запекти різними способами в