Курка з картоплею в духовці
![Курка з картоплею в духовці Курка з картоплею в духовці](/uploads/posts/2015-03/kurka-z-kartopleyu-v-duhovc_601.jpeg)
Рецепт курки з картоплею в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Курячі крильця миємо й обсушуємо. Розрізаємо крила на дві половини по суглобам і посипаємо крохмалем. Заливаємо курятину сумішшю з половини чайної ложки соєвого соусу , пари столових ложок олії і ложки сухого вина, перемішуємо і залишаємо насититься смаком на 20-30 хвилин.
Картоплю миємо, чистимо й нарізаємо. У сковороді розігріваємо масло і швидко обсмажуємо на ньому скибочки картопляних бульб до золотистої скоринки, але не доводимо до готовності. Аналогічним чином смажимо і моркву, а потім і тонкі кільця цибулі. Як тільки цибуля стане прозорим, додаємо до нього курятину і підрум'янюємо на сильному вогні.
Розкладаємо обсмажені овочі і куру в горщики, кладемо зверху шматочки томатів і заливаємо все водою. Додаємо залишився соєвий соус. Ставимо горщики у розігріту до 200 градусів духовку на 25-30 хвилин.
Курка з картоплею і грибами в горщиках
Інгредієнти:
Приготування
Шматки курятини миємо й обсушуємо. Посипаємо м'ясо кумином, сіллю і перцем. У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо м'ясо до рум'яної скоринки, близько 10 хвилин. Прибираємо курятину на тарілку, а на її місце кладемо шматочки болгарського перцю, подрібнений часник і гриби. Як тільки надлишки вологи з грибів випарятся, а перець стане м'яким - знімаємо сковороду з вогню. Картоплю чистимо, ріжемо й відварюємо до напівготовності.
На дно горщика кладемо курятину і заливаємо її 50 мл води або бульйону. Поверх розподіляємо квасолю, картоплю, гриби і перець. Ставимо горщики в духовку розігріту до 200 градусів на 15-20 хвилин. Картопля з куркою і грибами в горщику може подаватися самостійно, прикрашена петрушкою або з гарніром з рису.
Курка з картоплею, тушкована в горщиках
Інгредієнти:
![Курка з картоплею в духовці Курка з картоплею в духовці](/uploads/posts/2015-03/kurka-z-kartopleyu-v-duhovc_562.jpeg)
У сковороді розігріваємо рослинне масло. Шматочки курки ретельно приправляємо сіллю і перцем і обсмажуємо до золотистого кольору. На окремій сковороді підрум'янюємо нарізану кільцями цибулю 3-4 хвилини, після чого додаємо до нього імбир і пропущений через прес часник. Картоплю чистимо і нарізаємо, шматочки бульб додаємо до цибулі засмажки. Курку з овочами розкладаємо по горщикам.
Ставимо На вогонь каструльку з бульйоном, додаємо в неї томати у власному соку, арахісове масло, коріандр, кайенский перець і подрібнені горіхи. Перемішуємо і чекаємо, коли соус закипить, після чого заливаємо їм вміст горщиків. Ставимо куру з картоплею в духовку на 25-30 хвилин при 200 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Тушкована картопля в горщиках](/uploads/posts/2015-03/tushkovana-kartoplya-v-gorschikah_361.jpeg)
Тушкована картопля в горщиках
Створення страв у горщиках не вимагає особливих кулінарних навичок. З такими рецептами можуть впоратися навіть новачки. І сьогодні ми розповімо, як
![Яловичина в горщику з картоплею](/uploads/posts/2015-03/yalovichina-v-gorschiku-z-kartopleyu_311.jpeg)
Яловичина в горщику з картоплею
Хочете приготувати смачне і просте блюдо без клопоту, тоді зупиніть свій вибір на рецепті яловичини в горщику з картоплею. Таке цікаве страва підійде
![Картопля, тушкована з куркою](/uploads/posts/2015-03/kartoplya-tushkovana-z-kurkoyu_671.jpeg)
Картопля, тушкована з куркою
Картопля, тушкована з куркою - просте, але в теж час смачне блюдо, яке підійде для повсякденного меню. І сьогодні ми підкажемо вам кілька нових
![Печеня з курки з картоплею](/uploads/posts/2015-03/pechenya-z-kurki-z-kartopleyu_141.jpeg)
Печеня з курки з картоплею
Печеня - популярне блюдо, яке знайоме багатьом. Його можна приготувати з будь-якого м'яса - яловичини, баранини, свинини. І сьогодні ми поговоримо
![М'ясо по-французьки з курки](/uploads/posts/2015-01/myaso-po-francuzki-z-kurki_881.jpeg)
М'ясо по-французьки з курки
Напевно, багато хто з вас знайомі з таким чудовим блюдом, а м'ясо по-французьки. Способів його створення досить багато. І сьогодні ми пропонуємо вам
![М'ясо по-французьки з грибами](/uploads/posts/2015-01/myaso-po-francuzki-z-gribami_731.jpeg)
М'ясо по-французьки з грибами
М'ясо по-французьки - ситне і смачне блюдо, яке знайоме багатьом. Варіацій його створення в даний час дуже багато. І сьогодні ми розберемося, як його