Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Телятина з чорносливом

Телятина з чорносливом

19-03-2015, 13:11
4 890
Телятина з чорносливом
Телятина з чорносливом - це дивовижно смачне і незвичайне блюдо, яке стане чудовою прикрасою будь-якого святкового столу. Це м'ясо вважається найкориснішим, так як містить багато мінеральних речовин і амінокислот. З його пікантним і вишуканим смаком чудово поєднуються будь-які овочі. Давайте розглянемо з вами деякі рецепти приготування цього незвичайного страви.

Телятина з чорносливом в мультиварці


Інгредієнти:

  • яловичина - 600 г;

  • свіжі гриби - 400 р;

  • картопля - 700 г;

  • морква - 2 шт.;

  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;

  • майонез - 150 мл;

  • чорнослив - 150 г;

  • сіль, лавровий лист - за смаком;

  • вода - 1 ст.


  • Приготування
    М'ясо ретельно промиваємо, нарізаємо соломкою, солимо, обсмажуємо 20 хвилин в мультиварці на режимі «Випічка», а потім перекладаємо в тарілку. Гриби миємо, теж злегка підсмажуємо і змішуємо з телятиною. Овочі чистимо, картопля подрібнюємо кубиками, моркву натираємо на крупній тертці, а цибулю шаткуємо кільцями. Чорнослив промиваємо та нарізаємо тонкою соломкою.
    Дно чаші мультиварки змащуємо рослинним маслом і викладати все шарами: спочатку гриби, далі лавровий лист, картопля, чорнослив, потім м'ясо, морква і цибуля. Всі додаємо сіль за смаком і вливаємо трохи води. Зверху змащуємо майонезом і закриваємо кришкою. Запікаємо телятина з чорносливом в мультиварці приблизно 50 хвилин, виставивши режим «Випічка».

    Яловичина, тушкована з чорносливом


    Інгредієнти:

  • телятина - 1 кг;

  • рослинне масло - 3 ст. ложки;

  • чорнослив - 250 г;

  • цибуля ріпчаста - 3 шт.;

  • діжонська гірчиця - 2 ч. ложки;

  • соєвий соус - 2 ст. ложки;

  • лавровий лист, мускатний горіх - за смаком.


  • Приготування
    Отже, для початку в мисочці змішуємо соєвий соус, гірчицю і трохи рослинного масла. У готову суміш кладемо крупно нарізане м'ясо і залишаємо його маринуватися приблизно на 3 години. Після закінчення часу, обсмажуємо м'ясо на розпеченому
    Телятина з чорносливом
    сковороді, постійно помішуючи, близько 7 хвилин. Потім перекладаємо телятину в горщики, додаємо заздалегідь дрібно нарізану цибулю, трохи масла, трохи води і ставимо гаситися в розігріту духовку приблизно на 1 годину.
    Хвилин через 30 кладемо в горщики очищений від кісточок чорнослив, щіпку мускатного горіха, лавровий лист і готуємо все ще приблизно хвилин 20. Ось і все, телятина з чорносливом в горщику готова!
    Любите поласувати чорносливом? Тоді приготуйте чорнослив з грецекими горіхами , або свинину з чорносливом . Приємного вам апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат з чорносливом і грибами
    Салат з чорносливом і грибами
    Чорнослив - досить популярний сухофрукт, який широко використовують для приготування створення різних страв. І сьогодні ми поговоримо про салати з
    Салат з чорносливом і печерицями
    Салат з чорносливом і печерицями
    Чорнослив добре підходить для створення других страв, десертів і, звичайно ж, салатів. І сьогодні ми поговоримо про дивовижному салаті з чорносливом
    Свинина з чорносливом в духовці
    Свинина з чорносливом в духовці
    Якщо ви любите страви зі свинини, то вам точно сподобаються рецепти, представлені в цій статті. Сьогодні ми поговоримо про свинини з чорносливом,
    Яловичина з чорносливом - рецепт
    Яловичина з чорносливом - рецепт
    М'ясо з чорносливом виходить незвичайно смачним і ароматним. Таке блюдо неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл і сподобається вашим гостям. І
    Телятина з грибами
    Телятина з грибами
    Телятина з грибами - соковите і ароматне блюдо, яке чудово підійде до недільного обіду або вечері в колі родини. Його можна подати з будь-яким