Котлети з фаршу свинини - рецепт

Рецепт котлет з фаршу свинини
Інгредієнти:
Приготування
Батон замочуємо в молоці і залишаємо на 10 хвилин, потім віджимаємо. Цибулю дрібно кришимо. З'єднуємо в глибокій мисці свинячий фарш, цибулю, розм'яклий батон, яйце, часник, пропущений через прес, сіль і перець. Гарненько вимішуємо отриману масу, формуємо з неї котлети, які потім обвалюємо в панірувальних сухарях або борошні. На сковороду наливаємо олію, і як тільки воно прогріється, викладаємо наші заготовки і обсмажуємо на невеликому вогні до готовності. В самому кінці вогонь можна збільшити, якщо хочете отримати рум'яну скоринку.
Рецепт рубаних котлет із свинини
Інгредієнти:
Приготування
Свинину нарізаємо маленькими кубиками. Зручніше це зробити, якщо м'ясо злегка заморожено. Цибулю дрібно кришимо, подрібнюємо зелень і додаємо до м'яса, солимо, перчимо, викладаємо майонез і добре перемішуємо. Формуємо з отриманої маси котлети, обвалюємо їх у борошні й обсмажуємо на олії до готовності.
Рибні котлети зі свининою
Інгредієнти:
Приготування
Свинину, цибулю і картоплю пропускаємо через м'ясорубку двічі. З'єднуємо з рибним фаршем, вбиваємо яйце, додаємо сіль, перець, соду і добре це все розмішуємо. Змочуємо Руки в холодній воді і формуємо котлети. Далі потрібно обваляти їх у борошні або панірувальних сухарях. Викладаємо котлети на сковороду з розігрітим маслом. Смажимо з двох сторін, доки не з'явиться рум'яна кірочка. Далі можна влити трохи води і протушкувати котлети 10 хвилин під закритою кришкою - так вони будуть ніжніше. Ось і все, наші рибні котлети готові!
Рецепт соковитих котлет із свинини
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо разом з цибулею пропускаємо через м'ясорубку з дрібною решіткою. Додаємо холодну воду, сіль і добре все це перемішуємо. Вологими руками набираємо трохи фаршу, відбиваємо його, перекидаючи з руки в руку, потім обвалюють у панірувальних сухарях і на середньому вогні обсмажуємо в рослинному маслі з обох боків до готовності.
Саме за рахунок води котлети виходять надзвичайно соковитими і ніжними.
Рецепт котлет із свинини з кукурудзою
Інгредієнти:

Приготування
З'єднуємо свинячий фарш з консервованою кукурудзою, додаємо чіпси (попередньо покришивши їх), половину кетчупу, яйце, сіль, перець і все це добре перемішуємо. Формуємо котлети і викладаємо їх на деко, попередньо змащений рослинним маслом. Змішуємо майонез і залишився кетчуп, вливаємо близько 50 мл води. Якщо потрібно, то досолює за смаком. Заливаємо отриманим соусом наші котлетки і відправляємо їх у духовку. При температурі 200 градусів запікаємо близько 40 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Котлети з горбуші - рецепт
Іноді так хочеться приготувати рибні котлети, але під рукою, як на зло немає нічого підходящого? Тоді вам допоможуть наші рецепти котлет з горбуші,

Рибні котлети з пікші
Рибні котлети з пікші - відмінну страву для сімейного вечері. Готуються вони дуже просто, швидко. Якщо ж ви дотримуєтеся здорового харчування, то

Котлети з гречки - рецепт
Як правило, котлети - це м'ясне блюдо. Але виявляється, що можна їх зробити і з крупи. Зараз ми вам розповімо, як приготувати смачні котлети з

Котлети без яєць
В котлетах в класичному рецепті завжди присутній яйце. Але в силу різних обставин не всі люди вживають цей продукт в їжу. І сьогодні ми розповімо, як

Як приготувати котлети по-київськи?
Котлети по-київськи - дуже незвичайне блюдо, на приготування якого вам знадобиться час. Але підсумок праць вам сподобається, так що сміливо читайте

Котлети з баранини
Котлети - це смачне блюдо російської кухні. Вони можуть бути і овочевими, рибними і м'ясними. І сьогодні мова піде про дивовижних котлетки з