Курячі котлети з грибами

Курячі котлети з грибами і сиром в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Оливкова і вершкове масло з'єднуємо, розігріваємо на сковороді і пасеруємо до м'якості подрібнену цибулю і часник. Потім додаємо нарізані скибочками гриби, додаємо приправу, спеції і готуємо до тих пір, поки не випарується вся рідина. Готову овочеву обжарку перекладаємо в чашку і залишаємо остигати. Цим часом викладаємо в миску курячий фарш, додаємо тертий сир, яйце, цибульну начинку, спеції і трави за смаком. Все добре перемішуємо і прибираємо на 2-3 години в холодильник. Духовку розігріваємо до 170 градусів, формуємо з фаршу невеликі кульки і викладаємо їх на змащене маслом деко. Випікаємо курячі котлетки з грибами в духовці 20 хвилин спочатку на одній стороні, а потім стільки ж на інший.
Січені курячі котлети з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе рубаємо, трохи підсолюємо і перчимо. Цибулини чистимо, подрібнюємо півкільцями і обсмажуємо до м'якості на маслечко. Цим часом гарненько промиваємо печериці, обсушуємо їх, обробляємо і, порізавши невеликими скибочками, додаємо в сковороду до лучка. У чашу блендера викладаємо білий хлібець без кірки, вливаємо нежирні вершки, розбиваємо яйце, додаємо за бажанням гілочки базиліка, мускатний горіх мелений і збиваємо все до отримання однорідної маси. Тепер з'єднуємо у великій мисці рубане куряче філе, яєчно-вершкову суміш, смажені шампіньйони з цибулею і гарненько вимішуємо. Формуємо з фаршу невеликі кульки і обсмажуємо нарізані курячі котлетки з грибами на рослинному маслечко до золотистої скоринки.
Котлети з курячого фаршу з грибами
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Курячий фарш викладаємо в миску, додаємо попередньо вимочену в молоці і подрібнений скибочку батона, яйце, сметану, борошно і спеції. Гарненько все перемішуємо і поки відкладаємо в сторону. Тепер давайте приготуємо грибну начинку. Для цього беремо печериці, промиваємо, обробляємо їх і рубаємо невеликими шматочками. В іншу миску кладемо сухі гриби, заливаємо їх невеликою кількістю води, накриваємо зверху плівкою, протикаємо в ній декілька отворів і ставимо на кілька хвилин в

У сковороді розтоплюємо шматочок масла, викладаємо порубаний лук, приправляємо спеціями і пасеруємо приблизно 3 хвилинки. Далі додаємо гриби і тушкуємо овочі до м'якості. Після цього змочуємо руки у воді, беремо трохи фаршу, формуємо з нього котлету, робимо в ній в центрі поглиблення і викладаємо туди трохи приготовленої начинки. Обвалюємо сформовані кульки у борошні й обсмажуємо на розігрітій олії до готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти

Вівсяні котлети
Вівсянка - дуже корисна крупа, яку використовують у приготуванні різноманітних страв. І сьогодні ми поговоримо про котлетки, основним компонентом

Курячі котлети в духовці
Котлети, запечені в духовці, набагато корисніше смажених на сковороді, і виходять вони не менш смачними. Ми вам розповімо, як приготувати курячі

Котлети з грибами
Котлети - улюблене багатьма блюдо. І приготувати їх можна з різними інгредієнтами. І сьогодні мова піде про котлети з грибами, з додаванням м'яса і

Котлети з рису і грибів
Котлети з рису з грибами - приголомшливо смачне блюдо, яке, без сумніву, сподобається вашим рідним і гостям. Пропонуємо вашій увазі кілька цікавих

Зрази з грибами - рецепт
Апетитні зрази з грибами - це ситне і швидке блюдо на кожен день, встояти перед яким неможливо навіть під час дієт. Рецепт справжніх картопляних зраз

Кошики з фаршем
Кошики з фаршем - це оригінальна ситна закуска, яка, без сумніву, прикрасить святковий або фуршетний стіл. Давайте приготуємо їх з фаршем і грибами,