Рецепт свинини з картоплею
Пропонуємо вам кілька рецептів приготування свинини з картоплею. Блюдо виходить дуже ситним, поживним і, безумовно, дуже смачним! Переконайтеся в цьому самі!
Інгредієнти:
свинина - 400 г;
кип'ячена вода - 1 ст.;
цибулина - 1 шт.;
картопля - 600 г;
морква - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
олія рослинна;
лавровий листочок;
спеції.
Приготування
Отже, для приготування цієї страви, спочатку давайте підготуємо всі необхідні інгредієнти. Для цього м'ясо добре промиваємо під проточною холодною водою, обсушуємо серветкою і нарізаємо невеликими кубиками. Цибулю очищаємо від лушпиння, шаткуємо півкільцями. Моркву чистимо, промиваємо і натираємо на крупній терочке. У казані добре розігріваємо рослинне масло, викладаємо шматочки свинини і обсмажуємо, помішуючи, до утворення рум'яної скоринки. Потім додаємо до м'яса цибулю, моркву і тушкуємо протягом 5-7 хвилин.
Картоплю чистимо, ріжемо брусочками, викладаємо в сотейник і заливаємо водою так, щоб він не повністю був покритий рідиною. Коли вода закипить, вогонь зменшуємо, підсолюємо і перчимо страву за смаком, закриваємо кришкою і готуємо жарке протягом 40 хвилин.
А ми цим часом поки чистимо часник і подрібнюємо його за допомогою гострого ножа. Приблизно за 10-15 хвилин до закінчення приготування додаємо в спекотне лавровий листочок і подрібнений часничок. Все добре перемішуємо, накриваємо кришкою і продовжуємо тушкувати страву до повної готовності і м'якості картоплі. Після цього знімаємо казан з плити, даємо йому трохи настоятися, а потім розкладаємо по тарілках, посипаємо за бажанням свіжої подрібненої зеленню і подаємо до столу.
Інгредієнти:
свинина - 500 г;
помідори - 3 шт.;
картопля - 3 шт.;
цибулина - 1 шт.;
часник - 3 зубчики;
сир - 100 г;
спеції.
Приготування
Для початку м'ясо розморожуємо і нарізаємо невеликими скибочками товщиною в 1 сантиметр. Потім кожен шматочок злегка відбиваємо молотком, натираємо гарненько сіллю, перцем і викладаємо в один шар на деко, промазанний маслом. Чистимо цибулину, промиваємо і шаткуємо півкільцями. Картоплю миємо, очищаємо від шкірки і натираємо на крупній терочке.
Тепер викладаємо поверх м'яса цибулька, нарізаний кружечками помідор і картоплю. Відправляємо деко в духовку і засікаємо приблизно 30 хвилин. Не втрачаючи часу дарма поки чистимо часник видавлюємо через прес, а сир натираємо на терочке. За 5 хвилин до готовності, акуратно дістаємо страву з духовки, посипаємо сиром, часник і відправляємо назад.
Інгредієнти:
картопля - 1 кг;
свинина - 1 кг;
цибулина - 1 шт.;
морква - 2 шт.;
спеції;
кетчуп - 1 ст. ложка;
олія рослинна.
Приготування
Чистимо цибулину, шаткуємо довільними шматочками і пасеруємо на сковороді у великій кількості рослинного масла 5 хвилин. Моркву очищаємо, натираємо на крупній терочке, відправляємо до цибулі і обсмажуємо овочі 5 хвилин. М'ясо промиваємо, нарізаємо невеликими шматочками і злегка обсмажуємо з цибулею і морквою.
Тепер готуємо глиняні горщики, розкладаємо в них вміст сковорідки, солимо, перчимо і додаємо за смаком трохи кетчупу . Картоплю чистимо, подрібнюємо кубиками і розкладаємо по горщикам. Заливаємо водою, закриваємо зверху кришкою і ставимо в духовку. Запікаємо страву при 200 градусах до м'якості картоплі приблизно 45 хвилин. Перед подачею на стіл прикрашаємо спекотне свіжої посіченою зеленню і присипаємо за бажанням тертим сиром.
Рецепт печені зі свинини з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування цієї страви, спочатку давайте підготуємо всі необхідні інгредієнти. Для цього м'ясо добре промиваємо під проточною холодною водою, обсушуємо серветкою і нарізаємо невеликими кубиками. Цибулю очищаємо від лушпиння, шаткуємо півкільцями. Моркву чистимо, промиваємо і натираємо на крупній терочке. У казані добре розігріваємо рослинне масло, викладаємо шматочки свинини і обсмажуємо, помішуючи, до утворення рум'яної скоринки. Потім додаємо до м'яса цибулю, моркву і тушкуємо протягом 5-7 хвилин.
Картоплю чистимо, ріжемо брусочками, викладаємо в сотейник і заливаємо водою так, щоб він не повністю був покритий рідиною. Коли вода закипить, вогонь зменшуємо, підсолюємо і перчимо страву за смаком, закриваємо кришкою і готуємо жарке протягом 40 хвилин.
А ми цим часом поки чистимо часник і подрібнюємо його за допомогою гострого ножа. Приблизно за 10-15 хвилин до закінчення приготування додаємо в спекотне лавровий листочок і подрібнений часничок. Все добре перемішуємо, накриваємо кришкою і продовжуємо тушкувати страву до повної готовності і м'якості картоплі. Після цього знімаємо казан з плити, даємо йому трохи настоятися, а потім розкладаємо по тарілках, посипаємо за бажанням свіжої подрібненої зеленню і подаємо до столу.
Рецепт свинини з картоплею в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Для початку м'ясо розморожуємо і нарізаємо невеликими скибочками товщиною в 1 сантиметр. Потім кожен шматочок злегка відбиваємо молотком, натираємо гарненько сіллю, перцем і викладаємо в один шар на деко, промазанний маслом. Чистимо цибулину, промиваємо і шаткуємо півкільцями. Картоплю миємо, очищаємо від шкірки і натираємо на крупній терочке.
Тепер викладаємо поверх м'яса цибулька, нарізаний кружечками помідор і картоплю. Відправляємо деко в духовку і засікаємо приблизно 30 хвилин. Не втрачаючи часу дарма поки чистимо часник видавлюємо через прес, а сир натираємо на терочке. За 5 хвилин до готовності, акуратно дістаємо страву з духовки, посипаємо сиром, часник і відправляємо назад.
Рецепт свинини з картоплею в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо цибулину, шаткуємо довільними шматочками і пасеруємо на сковороді у великій кількості рослинного масла 5 хвилин. Моркву очищаємо, натираємо на крупній терочке, відправляємо до цибулі і обсмажуємо овочі 5 хвилин. М'ясо промиваємо, нарізаємо невеликими шматочками і злегка обсмажуємо з цибулею і морквою.
Тепер готуємо глиняні горщики, розкладаємо в них вміст сковорідки, солимо, перчимо і додаємо за смаком трохи кетчупу . Картоплю чистимо, подрібнюємо кубиками і розкладаємо по горщикам. Заливаємо водою, закриваємо зверху кришкою і ставимо в духовку. Запікаємо страву при 200 градусах до м'якості картоплі приблизно 45 хвилин. Перед подачею на стіл прикрашаємо спекотне свіжої посіченою зеленню і присипаємо за бажанням тертим сиром.
Рекомендуємо добрі рецепти
Картопля, тушкована з свининою
Тушкована картопля зі свининою - ситне блюдо і безпрограшний варіант для обіду або вечері. Така страва неодмінно сподобається вашим близьким і
Рагу зі свинини
Рагу зі свинини - популярний, і в теж час проста у приготуванні страва. Інгредієнтів для його створення потрібно мінімум, а смак виходить
Свинина з грибами в духовці
Для ситного і повноцінного вечері чудово підійде м'ясо з грибами. Таке блюдо можна приготувати до приходу гостей і для романтичної вечері при
Свинина з картоплею в духовці
Свинина з картоплею в духовці - просте і швидке в приготуванні блюдо для сімейного вечері. Давайте розберемо кілька рецептів створення цього
Гуляш зі свинини в мультиварці
Гуляш - це традиційне угорське блюдо, так званий густий суп з м'ясом яловичини або свинини, з додаванням картоплі і молодий паприки. І сьогодні ми
Рецепт азу з солоними огірками
Азу - популярне блюдо татарської кухні, яке готують з яловичини, свинини чи баранини. Також його обов'язковим інгредієнтом є солоний огірок. Давайте