Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Свинячі реберця на сковороді

Свинячі реберця на сковороді

19-03-2015, 09:55
12 237
Свинячі реберця на сковороді
Смажені реберця готуються швидко, а виходять смачними і ароматними. Подавати їх можна і з відварною картоплею і з рисом. Крім того, це відмінне доповнення до пива. Як приготувати свинячі реберця на сковороді ми вам зараз розповімо.
Смажені свинячі реберця на сковороді
Інгредієнти:

  • свинячі реберця - 2 кг;

  • пиво - 700 г;

  • мед - 200 г;

  • лимонний сік - 2 ст. ложки;

  • гірчичний порошок - 15 ч. ложки;

  • мускатний горіх - 05 ч. ложки;

  • мелений імбир - 05 ч. ложки;

  • сіль - 2 ч. ложки.


  • Приготування
    Свинячі реберця поділяємо на порційні шматочки. Змішуємо пиво, мед, сік лимона і спеції. Отриманою сумішшю обмазуємо ребра і залишаємо приблизно на 3 години. Потім викладаємо реберця на розігріту сковороду і обсмажуємо хвилин 15 потім додаємо маринад і на невеликому вогні тушкуємо ще хвилин 40.
    Приготування свинячих реберець на сковороді
    Інгредієнти:

  • реберця свинячі - 400 г;

  • оливкова олія - 1 ст. ложка;

  • сухий базилік - 1 ч. ложка;

  • часник - 1 зубчик;

  • бальзамічний темний оцет - 1 ст. ложка;

  • чорний мелений перець, сіль.


  • Приготування
    Свинячі реберця, порізані шматочками, складаємо в глибоку миску, додаємо бальзамічний оцет, оливкова олія, базилік, сіль, перець, подрібнений часник і добре перемішуємо, щоб реберця вкрилися повністю сумішшю. Прибираємо їх в холодильник приблизно на 1 годину. На сильному вогні обсмажуємо реберця близько 20 хвилин.
    Свинячі реберця на сковороді гриль
    Інгредієнти:

  • свинячі реберця - 800 г;

  • херес - 60 мл;

  • лимон - 1 шт.;

  • соус соєвий - 20 мл;

  • помідори - 500 г;

  • рослинна олія - 40 мл;

  • варення абрикосове - 3 ст. ложки;

  • сіль.


  • Приготування
    Томати за допомогою блендера перетворюємо на пюре, додаємо соєвий соус , варення з абрикосів, сік лимона і херес. Перемішуємо і доводимо масу до кипіння. Реберця миємо, обсушуємо і нарізаємо шматочками. Викладаємо їх у каструлю з соусом і тушкуємо хвилин 30 потім вимикаємо вогонь і даємо їм трохи охолонути. А після цього викладаємо реберця на сковороду гриль і обсмажуємо в киплячому маслі, перевертаючи протягом 15 хвилин.
    Свинячі реберця в сковороді
    Інгредієнти:

  • реберця свинячі - 1 кг;

  • лимон - половинка;

  • сухе біле вино - 100 мл;

  • подрібнені листочки розмарину - 2 ст. ложки;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Розрізані на шматочки свинячі реберця викладаємо в глибоку миску, заливаємо водою, щоб вони були покриті і видавлюємо сік лимона. Залишаємо приблизно на 40 хвилин. Після цього реберця виймаємо й обсушуємо.
    Далі розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям і обсмажуємо на сухій сковороді без масла наші підготовлені реберця з усіх сторін на великому вогні. Тепер весь утворився жир зливаємо, додаємо 2 столові ложки рослинного масла, обсмажуємо хвилини 2 потім вливаємо сухе біле вино і готуємо до його випаровування. Тепер вливаємо 150 мл окропу і продовжуємо готувати під кришкою на невеликому вогні ще приблизно 1 годину. Після цього, якщо вода ще залишилася, збільшуємо вогонь і готуємо до її випарювання, додаємо листочки розмарину, перемішуємо, протушиваем ще близько хвилини і вимикаємо. Свинячі реберця на сковороді готові. Відмінним гарніром до них картопляне пюре.
    Рецепт свинячих реберець на сковороді
    Інгредієнти:

  • свинячі ребра - 700 г;

  • часник - 4 зубчики;

  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;

  • лавровий лист - 2 шт.;

  • Свинячі реберця на сковороді

  • сіль, чорний і запашний перець - за смаком;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Свинячі реберця моєму, ділимо на шматочки і обсушуємо. Нарізаємо півкільцями цибулю, подрібнюємо часник. На сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо м'ясо з усіх боків на сильному вогні до утворення рум'яної скоринки. Додаємо цибулю, часник і зменшуємо вогонь. Обсмажуємо свинячі реберця з цибулею і часником ще хвилин 7. Після цього вливаємо в сковороду близько 100 мл окропу, солимо, додаємо лавровий лист і перець, накриваємо сковороду кришкою і обсмажуємо ще хвилин 30.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Свинячі реберця барбекю
    Свинячі реберця барбекю
    Свинячі реберця барбекю - одне з найпопулярніших страв, які готуються на природі. Деякі люди знають справжній рецепт цієї страви, а тому ми вирішили
    Свинячі реберця в духовці - рецепт
    Свинячі реберця в духовці - рецепт
    Свинячі реберця - шикарне блюдо, яке оцінить кожен чоловік. Їх можна готувати разом, виставивши як корону і поклавши всередину начинку, а можна
    Реберця з картоплею
    Реберця з картоплею
    Реберця, свинячі або яловичі, можна готувати різними способами: варити, смажити, запікати, коптити на багатті. А до них краще всього подавати
    Реберця в медовому соусі
    Реберця в медовому соусі
    Реберця можна готувати будь-яким способом, але якщо до них приготувати соус, то вони стануть ще смачніше. Ми розповімо вам, як приготувати медовий
    Страви з реберець
    Страви з реберець
    Напевно, кожен знає не один спосіб приготування реберець, адже страви з них виходять дійсно поживними та смачними! Готувати реберця можна як до
    Свинячі реберця в мультиварці
    Свинячі реберця в мультиварці
    Свинячі реберця - це смачний субпродукт, який можна готувати різними способами: варити, смажити, тушкувати і запікати. І сьогодні ми поділимося з