Свинячі реберця на сковороді
![Свинячі реберця на сковороді Свинячі реберця на сковороді](/uploads/posts/2015-03/svinyach-rebercya-na-skovorod_401.jpeg)
Смажені свинячі реберця на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Свинячі реберця поділяємо на порційні шматочки. Змішуємо пиво, мед, сік лимона і спеції. Отриманою сумішшю обмазуємо ребра і залишаємо приблизно на 3 години. Потім викладаємо реберця на розігріту сковороду і обсмажуємо хвилин 15 потім додаємо маринад і на невеликому вогні тушкуємо ще хвилин 40.
Приготування свинячих реберець на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Свинячі реберця, порізані шматочками, складаємо в глибоку миску, додаємо бальзамічний оцет, оливкова олія, базилік, сіль, перець, подрібнений часник і добре перемішуємо, щоб реберця вкрилися повністю сумішшю. Прибираємо їх в холодильник приблизно на 1 годину. На сильному вогні обсмажуємо реберця близько 20 хвилин.
Свинячі реберця на сковороді гриль
Інгредієнти:
Приготування
Томати за допомогою блендера перетворюємо на пюре, додаємо соєвий соус , варення з абрикосів, сік лимона і херес. Перемішуємо і доводимо масу до кипіння. Реберця миємо, обсушуємо і нарізаємо шматочками. Викладаємо їх у каструлю з соусом і тушкуємо хвилин 30 потім вимикаємо вогонь і даємо їм трохи охолонути. А після цього викладаємо реберця на сковороду гриль і обсмажуємо в киплячому маслі, перевертаючи протягом 15 хвилин.
Свинячі реберця в сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Розрізані на шматочки свинячі реберця викладаємо в глибоку миску, заливаємо водою, щоб вони були покриті і видавлюємо сік лимона. Залишаємо приблизно на 40 хвилин. Після цього реберця виймаємо й обсушуємо.
Далі розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям і обсмажуємо на сухій сковороді без масла наші підготовлені реберця з усіх сторін на великому вогні. Тепер весь утворився жир зливаємо, додаємо 2 столові ложки рослинного масла, обсмажуємо хвилини 2 потім вливаємо сухе біле вино і готуємо до його випаровування. Тепер вливаємо 150 мл окропу і продовжуємо готувати під кришкою на невеликому вогні ще приблизно 1 годину. Після цього, якщо вода ще залишилася, збільшуємо вогонь і готуємо до її випарювання, додаємо листочки розмарину, перемішуємо, протушиваем ще близько хвилини і вимикаємо. Свинячі реберця на сковороді готові. Відмінним гарніром до них картопляне пюре.
Рецепт свинячих реберець на сковороді
Інгредієнти:
![Свинячі реберця на сковороді Свинячі реберця на сковороді](/uploads/posts/2015-03/svinyach-rebercya-na-skovorod_562.jpeg)
Приготування
Свинячі реберця моєму, ділимо на шматочки і обсушуємо. Нарізаємо півкільцями цибулю, подрібнюємо часник. На сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо м'ясо з усіх боків на сильному вогні до утворення рум'яної скоринки. Додаємо цибулю, часник і зменшуємо вогонь. Обсмажуємо свинячі реберця з цибулею і часником ще хвилин 7. Після цього вливаємо в сковороду близько 100 мл окропу, солимо, додаємо лавровий лист і перець, накриваємо сковороду кришкою і обсмажуємо ще хвилин 30.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Свинячі реберця барбекю](/uploads/posts/2015-03/svinyach-rebercya-barbekyu_601.jpeg)
Свинячі реберця барбекю
Свинячі реберця барбекю - одне з найпопулярніших страв, які готуються на природі. Деякі люди знають справжній рецепт цієї страви, а тому ми вирішили
![Свинячі реберця в духовці - рецепт](/uploads/posts/2015-03/svinyach-rebercya-v-duhovc-recept_481.jpeg)
Свинячі реберця в духовці - рецепт
Свинячі реберця - шикарне блюдо, яке оцінить кожен чоловік. Їх можна готувати разом, виставивши як корону і поклавши всередину начинку, а можна
![Реберця з картоплею](/uploads/posts/2015-03/rebercya-z-kartopleyu_751.jpeg)
Реберця з картоплею
Реберця, свинячі або яловичі, можна готувати різними способами: варити, смажити, запікати, коптити на багатті. А до них краще всього подавати
![Реберця в медовому соусі](/uploads/posts/2015-03/rebercya-v-medovomu-sous_941.jpeg)
Реберця в медовому соусі
Реберця можна готувати будь-яким способом, але якщо до них приготувати соус, то вони стануть ще смачніше. Ми розповімо вам, як приготувати медовий
![Страви з реберець](/uploads/posts/2015-03/stravi-z-reberec_671.jpeg)
Страви з реберець
Напевно, кожен знає не один спосіб приготування реберець, адже страви з них виходять дійсно поживними та смачними! Готувати реберця можна як до
![Свинячі реберця в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/svinyach-rebercya-v-multivarc_651.jpeg)
Свинячі реберця в мультиварці
Свинячі реберця - це смачний субпродукт, який можна готувати різними способами: варити, смажити, тушкувати і запікати. І сьогодні ми поділимося з