Телячий язик - рецепт
![Телячий язик - рецепт Телячий язик - рецепт](/uploads/posts/2015-03/telyachiy-yazik-recept_211.jpeg)
Як приготувати телячий язик під хріном - рецепт
Інгредієнти:
Для язика:
Для соусу:
Приготування
Мова відварюємо разом з овочами до повної готовності (близько 2 годин). Після обдаємо його холодною водою і очищаємо від плівок. Нарізаємо мова пластинами.
На рослинній олії смажимо цибулю до прозорості. Додаємо до нього борошно і продовжуємо смажити ще хвилину. Тепер заливаємо вміст сковороди бульйоном, кладемо гірчицю, хрін, сіль і перець. Окремо смажимо маленькі печериці і кладемо їх тушкуватися з соусі разом з язиком 2-3 хвилини. Збризкуємо страву лимонним соком перед подачею.
Телячий язик відварний з томатами і вином - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Телячий язик відварюємо на пару протягом 20 хвилин, після чого промиваємо в холодній воді і очистити від оболонки.
У сковороді розігріваємо суміш з оливкової і вершкового масла й обсмажуємо на ній нарізану ріпчасту цибулю і моркву близько 5 хвилин. Мова нарізаємо пластинами і змішуємо з цибульно-морквяної засмажкою. Продовжуємо готування ще 2 хвилини. Потім заливаємо блюдо вином і залишаємо хвилин на 5. Тим часом томати розминаємо з сіллю і перцем в пюре, вливаємо томатне пюре на сковороду і накриваємо блюдо кришкою. Тушкуємо мова півтори години, соус зціджуємо і збиваємо до однорідності. Подаємо скибочки язика, полив ароматним овочевим соусом.
Телячий язик з медом
Інгредієнти:
![Телячий язик - рецепт Телячий язик - рецепт](/uploads/posts/2015-03/telyachiy-yazik-recept_172.jpeg)
Приготування
Відварний язик нарізаємо пластинами і обсмажуємо до золотисто-коричневого кольору на розігрітому рослинному маслі. У теплій воді розводимо мед, лимонний сік, сіль і перець, заливаємо отриманою сумішшю мову і чекаємо, поки рідина повністю випарується, а мова покриється медової карамеллю. Подаємо блюдо, посипавши гострим перцем.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Мова, запечений з грибами](/uploads/posts/2015-03/mova-zapecheniy-z-gribami_751.jpeg)
Мова, запечений з грибами
Хочете здивувати кохану людину незвичайним блюдом? Тоді ця стаття для вас. У ній ми розповімо, як приготувати мову з грибами. Звичайно, створення
![Свинина в клярі - рецепт](/uploads/posts/2015-03/svinina-v-klyar-recept_301.jpeg)
Свинина в клярі - рецепт
Свинина, приготована в клярі, виходить надзвичайно соковитою і ароматною. Причому необов'язково обсмажувати її в олії, можна запекти м'ясо в клярі в
![Як варити свинячий мову?](/uploads/posts/2015-03/yak-variti-svinyachiy-movu_251.jpeg)
Як варити свинячий мову?
Свинячий язик вважається смачним делікатесом, але необхідно обов'язково знати правильний рецепт приготування, щоб не зіпсувати цінний продукт. Якщо
![Маринований мова](/uploads/posts/2015-03/marinovaniy-mova_841.jpeg)
Маринований мова
Телячий, яловичий або свинячий язик - це смачний делікатесний продукт, який, зазвичай, подають до святкового столу. І сьогодні ми поговоримо про
![Скільки варити яловичий язик?](/uploads/posts/2015-03/sklki-variti-yalovichiy-yazik_891.jpeg)
Скільки варити яловичий язик?
Яловичий язик - дуже корисний продукт, який має широке застосування в кулінарії. Скільки варити яловичий язик? Це часто задається питання при покупці
![Тортілья з язиком](/uploads/posts/2015-01/tortlya-z-movoyu_231.jpeg)
Тортілья з язиком
Тортилья - смачна мексиканська корж з кукурудзяного борошна, дуже схожа на вірменський лаваш, і тому загортати в неї можна все, що завгодно. І