Реберця в медовому соусі
![Реберця в медовому соусі Реберця в медовому соусі](/uploads/posts/2015-03/rebercya-v-medovomu-sous_941.jpeg)
Реберця в медово-соєвому соусі
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Реберця ретельно промиваємо під холодною водою, промаківающімі паперовими серветками і розбираємо ножем на порційні шматочки. Далі ставимо на вогонь каструлю, наповнену водою, солимо за смаком і доводимо до кипіння. Потім акуратно викладаємо реберця і проварюємо їх 10-15 хвилин. А цим часом поки давайте приготуємо соус: мед розтоплюємо на водяній бані і з'єднуємо з соєвим соусом і червоним меленим перцем. Усе ретельно розмішуємо до однорідного стану, перелити масу в ковшичек і варимо, помішуючи, до густини. Тепер беремо форму для запікання, промазуємо її оливковим маслом, а духовку заздалегідь розігріваємо до 190°С. Реберця рясно покриваємо готовим соусом і обережно перекладаємо у форму. Відправляємо блюдо в духовку і запікаємо приблизно 10 хвилин до рум'яного кольору. Після закінчення часу, смачні і соковиті баранячі реберця в медовому соусі готові!
Реберця в медово-гірчичному соусі
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Спочатку давайте займемося приготуванням реберець: їх гарненько промиваємо під холодною водою, вирізаємо ретельно все пленочки і жилочки, а потім м'ясо розрізаємо на порційні шматочки. Ставимо На вогонь глибоку каструлю з водою, доводимо її до кипіння, підсолюємо трохи за смаком і кидаємо обережно реберця. Після цього додаємо запашний мелений перчик і кидаємо кілька лаврових листочків. Варимо м'ясо 10 хвилин, а самі поки готуємо маринад для нього. Для цього чистимо часник видавлюємо через прес, додаємо квітковий мед, столову гірчицю і будь-які спеції. Ретельно все перемішуємо і відставляємо готовий соус в сторону. Каструлю з реберцями знімаємо з вогню, зливаємо акуратно всю воду і викладаємо їх на блюдо. Даємо їм трохи охолонути і перекладаємо їх у посуд з маринадом, перемішуючи. Маринуємо свинячі реберця в медовому соусі приблизно 10 годин, а потім обсмажуємо їх на сковороді в розігрітому маслечко або запікаємо в духовці.
Рецепт реберець в медовому соусі
Інгредієнти:
Для маринаду:
![Реберця в медовому соусі Реберця в медовому соусі](/uploads/posts/2015-03/rebercya-v-medovomu-sous_662.jpeg)
Приготування
Спочатку давайте з вами приготуємо маринад для реберець. Для цього змішуємо в мисочці лимонний сік з оцтом, зливаємо трохи оливкового масла, кладемо мед, спеції і видавлюємо очищений часник. Тепер кладемо у велику каструлю оброблені телячі реберця і поливаємо їх рясно маринадом, залишаючи просочуватися на всю ніч. Духовку заздалегідь розігріваємо до температури 150°С, кладемо реберця на деко, встановлюємо його в духову шафу, закриваємо дверцята і готуємо страву 2 години, поки м'ясо не стане м'яким. Готові яловичі реберця в медовому соусі відразу ж подаємо до столу з салатом зі свіжих овочів.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Свинячі реберця барбекю](/uploads/posts/2015-03/svinyach-rebercya-barbekyu_601.jpeg)
Свинячі реберця барбекю
Свинячі реберця барбекю - одне з найпопулярніших страв, які готуються на природі. Деякі люди знають справжній рецепт цієї страви, а тому ми вирішили
![Картопля з реберцями - рецепт](/uploads/posts/2015-03/kartoplya-z-rebercyami-recept_331.jpeg)
Картопля з реберцями - рецепт
Картопля з реберцями - досить просте у приготуванні страва. Але, незважаючи на свою примітивність, воно виходить дуже смачним і ароматним. Давайте
![Баранячі реберця в духовці](/uploads/posts/2015-03/baranyach-rebercya-v-duhovc_711.jpeg)
Баранячі реберця в духовці
Коли хочеться приготувати щось особливе, як на зло забуваються всі рецепти. Тому ми вирішили дати підказку. Приготуйте баранячі реберця! Як це
![Свинячі реберця на сковороді](/uploads/posts/2015-03/svinyach-rebercya-na-skovorod_401.jpeg)
Свинячі реберця на сковороді
Смажені реберця - смачне і ароматне блюдо, яке приготувати досить просто. До них можна подати відварна картопля або рис. Також вони відмінно
![Страви з реберець](/uploads/posts/2015-03/stravi-z-reberec_671.jpeg)
Страви з реберець
Напевно, кожен знає не один спосіб приготування реберець, адже страви з них виходять дійсно поживними та смачними! Готувати реберця можна як до
![Яловичі реберця в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/yalovich-rebercya-v-multivarc_261.jpeg)
Яловичі реберця в мультиварці
Любите смачні реберця? Значить дана стаття про приготуванні яловичих реберець в мультиварці вам згодиться і дуже сподобається. Рецепти прості,