Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Молочний суп з вермішеллю

Молочний суп з вермішеллю

18-03-2015, 18:44
957
Молочний суп з вермішеллю
Смачний і ароматний молочний суп з вермішеллю - прекрасне і поживне блюдо для всієї родини, а особливо при наявності в ній дітей. Приготувати такий супчик досить просто, а невелика кількість необхідних інгредієнтів, завжди знайдуться на кухні будь-якої господині. Давайте розглянемо з вами рецепти молочного супу з локшиною.

Дитячий молочний суп з вермішеллю


Інгредієнти:

  • молоко - 400 мл;

  • цукор - 1 ст. ложка;

  • вермішель павутинку - 50 г;

  • сіль - щіпка;

  • ванілін - за смаком;

  • масло вершкове - 1 ч. ложка.


  • Приготування
    Для приготування молочного супу з вермішеллю в ковшичек наливаємо молоко, ставимо його на середній вогонь і, періодично розмішуючи, доводимо до кипіння. Потім кладемо в молоко необхідну кількість солі та цукру. Туди ж додаємо щіпку ваніліну для приємного присмаку і аромату, все ретельно перемішуємо.
    Після закипання молока, поступово всипаємо вермішель і заважаємо, щоб вона не злипалися. Проварюємо суп на середньому вогні при напівзакритої кришці, періодично помішуючи, щоб не утворювалися на поверхні пінка, протягом 15 хвилин. У приготовлений молочний суп додаємо невеликий шматочок вершкового масла, перемішуємо, розливаємо в красиві глибокі тарілки і кличемо всіх до столу.

    Молочний суп з локшиною в мультиварці


    Інгредієнти:

  • вода - 1 ст.;

  • вершкове масло - на смак;

  • локшина - 1 ст.;

  • молоко - 4 ст.;

  • цукор - 2 ст. ложки;

  • сіль - за смаком.


  • Приготування
    У чашу мультиварки наливаємо воду і молоко. Додаємо туди ж вермішель, всипаємо цукор і кладемо за смаком сіль. Все добре перемішуємо, пробуємо на сіль, закриваємо кришкою і встановлюємо на мультиварці режим «Молочна каша». Тепер натискаємо на кнопку і готуємо молочний суп до сигналу готовності. Безпосередньо перед подачею на стіл, розливаємо суп по тарілках і кладемо шматочок масла.
    Молочний суп на кокосовому молоці з вермішеллю
    Інгредієнти:

  • кокосове молоко - 500 мл;

  • овочевий бульйон - 1 л;

  • рибний соус - 2 ст. ложки;

  • гриби - 125 г;

  • рисова вермішель - 150 г;

  • китайська капуста - 100 г;

  • тигрові креветки - 200 г;

  • зелена цибуля для прикраси;

  • перець чилі - 1 шт.;

  • сіль, перець, коріандр - за смаком;

  • бобові паростки - 50 р.


  • Приготування
    У глибоку каструлю наливаємо молоко, бульйон, додаємо рибний соус, кладемо нарізані скибочками гриби і ставимо на слабкий вогонь. Доводимо до кипіння, додаємо вермішель, постійно заважаючи, щоб вона не прилипла до дна каструлі. Потім кидаємо очищені креветки і кип'ятимо суп протягом 3 хвилин. Додаємо дрібно порізану зелену цибулю і нарізаний перчик чилі, коріандр, бобові паростки. Солимо за смаком і варимо приблизно 5 хвилин при закритій кришці. Готовий суп розливаємо по тарілках, кладемо масло і подаємо до столу.

    Молочний суп з домашньою локшиною


    Інгредієнти:
    Для локшини:

  • вода - 50 мл;

  • пшеничне борошно - 250 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • сіль - щіпка.


  • Для супу:

  • молоко - 200 мл;

  • вода - 200 мл;

  • сіль, цукор - за смаком;

  • вершкове масло - за бажанням.


  • Молочний суп з вермішеллю

    Приготування
    Борошно просіваємо гіркою на стіл, робимо поглиблення, вливаємо в центр яйце, заздалегідь змішане з сіллю і водою. Акуратно замішуємо однорідне круте тісто і залишаємо його під рушником хвилин на 30. Потім тонко розгортаємо його, нарізаємо на пласти, складаємо один на одного і нарізаємо смужками шириною приблизно по 5 див. Далі шаткуємо кожну смугу тонкою соломкою. Готову локшину розподіляємо на столі і залишаємо на 30 хвилин, щоб вона підсушився. Молоко з'єднайте з водою, доводимо до кипіння, солимо, додаємо цукор і опускаємо потрібну кількість домашньої локшини . Варимо молочний суп на середньому вогні хвилин 10 періодично помішуючи ложкою.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рисовий молочний суп
    Рисовий молочний суп
    Рисовий молочний суп - відмінна ідея для ситного і корисного сніданку. Приготувати його можна і на звичайній плиті в каструлі, і в мультиварці.
    Кумис - рецепт
    Кумис - рецепт
    Домашній кумис відмінно освіжає і годиться для вживання в будь-який час року. Незвичайний, але надзвичайно смачний молочний напій ми вчимося готувати
    Молочний лікер
    Молочний лікер
    Якщо ви хочете побалувати себе і своїх друзів на вечірці незвичайним напоєм, тоді приготуйте молочний лікер. Він неодмінно припаде до смаку, як
    Молочний коктейль з бананом
    Молочний коктейль з бананом
    Молочний коктейль з бананом - не самий корисний напій, але ідеальне ласощі в зиязикай час і чудовий прохолодний напій для спекотної пори. Давайте
    Суп локшина в мультиварці
    Суп локшина в мультиварці
    Суп локшина - улюблене блюдо багатьох. Він може бути курячий, грибний або молочний. І сьогодні ми розберемося, як його швидко і просто приготувати в
    Суп з локшиною і яловичиною
    Суп з локшиною і яловичиною
    Суп з локшиною і яловичиною - це популярне і ситне блюдо східної кухні, яке без перебільшення оцінять ваші близькі та гості, якщо ви скористаєтеся