Печериці з вершками
![Печериці з вершками Печериці з вершками](/uploads/posts/2015-03/pecheric-z-vershkami_181.jpeg)
Рецепт печериць, смажених з вершками
Інгредієнти:
Приготування
Печериці промиємо і відкинемо на друшляк. Коли вода стече, гриби очистимо й наріжемо не занадто дрібно. Обсмажимо їх у сковороді на олії на середньо-слабкому вогні до коричнево-золотистого відтінку. Лук очистимо, наріжемо дрібно і спассеруем на маслі до зміни кольору в окремій великій сковороді. Перекладемо обсмажені гриби в сковороду з цибулею і протушкуйте під кришкою на слабкому вогні протягом 10-12 хвилин, іноді помішуючи. Додамо вершки, мелений білий перець і мускатний горіх, злегка підсолимо, перемішаємо і протушкуйте ще протягом 3-5 хвилин. Приправляємо продавлений через прес часником.
Печериці з вершками можна подати з відварним розсипчастим рисом , гречкою, перловкою або картоплею, тушкованою капустою , білою квасолею або пастою (в сенсі, макаронами). Відварна курка з печерицями з вершками теж хороша. Просто додайте нарізане дрібними кубиками готове куряче м'ясо. Можна просто покласти на одну тарілку з бедришком, гомілкою або крильцями. А ще з цієї готової суміші можна приготувати жульєн або суп.
Жульєн з печериць з вершками
Щоб приготувати грибний жульєн з вершками, використовуємо пропорції і технологію попереднього рецепта (див. вище). Потрібно ще 200 грам твердого сиру, зелень петрушки і кінзи для прикраси. Коли гриби з вершками готові, закладаємо суміш в кокотниці, засипаємо зверху тертим сиром і ставимо в розігріту духову шафу.
![Печериці з вершками Печериці з вершками](/uploads/posts/2015-03/pecheric-z-vershkami_562.jpeg)
Суп з печериць з вершками готуємо наступним чином. Відварюємо на м'ясному бульйоні або воді) подрібнену моркву і картоплю протягом 15 хвилин. Додаємо потрібну кількість готових тушкованих печериць з вершками (див. вище). Приправляємо спеціями і зеленню. Виходить смачний суп.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Курка з вершками](/uploads/posts/2015-03/kurka-z-vershkami_111.jpeg)
Курка з вершками
Курка з вершками - це смачне і ніжне блюдо, яке чудово підійде як для святкового, так і буденного столу. Пропонуємо вам 2 варіанти цього простого
![Свинина з вершками](/uploads/posts/2015-03/svinina-z-vershkami_571.jpeg)
Свинина з вершками
Свинина - смачне і ніжне м'ясо саме по собі, але якщо її ще й з вершками приготувати, то м'ясо вийде дивовижно ніжним. Такий вишуканий вечерю
![Гриби з вершками](/uploads/posts/2015-03/gribi-z-vershkami_311.jpeg)
Гриби з вершками
Іноді в гонитві за новими оригінальними стравами, ми забуваємо про те, що на вечерю можна приготувати просте нехитре блюдо. Давайте з вами розглянемо
![Тарталетки з грибами](/uploads/posts/2015-03/tartaletki-z-gribami_771.jpeg)
Тарталетки з грибами
Хочете здивувати гостей незвичайним блюдом, але зовсім немає часу готувати щось складне? Тоді тарталетки з грибами - ідеальний для вас варіант. Самі
![Жульєн в тарталетках](/uploads/posts/2015-03/zhulyen-v-tartaletkah_821.jpeg)
Жульєн в тарталетках
Жульєн в тарталетках - це відмінне блюдо для святкового і фуршетного столу, і приготувати його досить просто, використовуючи звичайні продукти. Ми
![Жульєн з печериць](/uploads/posts/2015-01/zhulyen-z-pecheric_951.jpeg)
Жульєн з печериць
Жульєн - гаряча закуска, яку подають до святкового столу в кокотницях. Варіантів її приготування досить багато. І сьогодні ми поговоримо про жульене