Смажені гриби з майонезом
![Смажені гриби з майонезом Смажені гриби з майонезом](/uploads/posts/2015-03/smazhen-gribi-z-mayonezom_861.jpeg)
Гриби, смажені з майонезом
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати гриби з майонезом. Нарізаний невеликими кубиками цибулю обсмажуємо в олії до рум'яного кольору. Додаємо до нього накрошенние пластинками гриби. Солимо, перчимо. Тушкуємо на середньому вогні хвилин 10-15 поки гриби пустять сік і не стануть м'якими. Тепер вливаємо в сковороду сметану і майонез, прибираємо газ до мінімуму і накриваємо сковороду кришкою. Гриби під майонезом тушкуємо хвилин п'ять.
Після перекладаємо їх порційно в глиняні горщики, присипаємо натертим на крупній тертці сиром і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку. Як тільки розплавлений сир утворює рум'яну скоринку, виймаємо і подаємо до столу з картоплею або рисом.
Рецепт грибів в майонезно-часниковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Гриби промиваємо та нарізаємо крупною соломкою. Викладаємо їх у добре розігріту глибоку сковороду і обсмажуємо на
![Смажені гриби з майонезом Смажені гриби з майонезом](/uploads/posts/2015-03/smazhen-gribi-z-mayonezom_912.jpeg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![М'ясо з грибами в горщиках](/uploads/posts/2015-03/myaso-z-gribami-v-gorschikah_981.jpeg)
М'ясо з грибами в горщиках
Страви, приготовані в горщиках, виходять неймовірно смачними і ароматними. Завдяки паровому ефекту м'ясо і овочі нудяться, що надає страві
![Жульєн в горщиках](/uploads/posts/2015-03/zhulyen-v-gorschikah_991.jpeg)
Жульєн в горщиках
Жульєн в горщиках - відмінний варіант святкового або недільного вечері. Варіантів його приготування досить. Ми ж підібрали для вас найбільш смачні і
![Як приготувати гливи?](/uploads/posts/2015-03/yak-prigotuvati-glivi_301.jpeg)
Як приготувати гливи?
Гливи - популярні і добре відомі в нашій країні гриби, які використовують в якості основи для створення оригінальних і смачних страв. Пропонуємо
![Як готувати печериці?](/uploads/posts/2015-03/yak-gotuvati-pecheric_621.jpeg)
Як готувати печериці?
Печериці - найпоширеніші у світі гриби. Вони чудово поєднуються з м'ясними, овочевими стравами, а також сиром. Як правильно готувати печериці, ми вам
![Гливи в сметані](/uploads/posts/2015-03/glivi-v-smetan_231.jpeg)
Гливи в сметані
Гливи в сметані - чудове і вишукане блюдо, яке можна подавати як до святкового, так і буденного столу. І сьогодні ми з вами поділимося цікавими
![Смажені вовнянки](/uploads/posts/2015-03/smazhen-vovnyanki_341.jpeg)
Смажені вовнянки
Якщо вам набридли гливи та печериці, пропонуємо вам різноманітити грибний стіл, приготувавши чудові смажені вовнянки. Їх можна просто посмажити на